Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5858428 Napisano: 06.05.2014 12:30:56 w Pomocy!!!!
dolly napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Tak, tlen ma problemy, bo u mnie to samo! emotka

u mnie od wczoraj to samo, a nieznosze logowac sie przez o2, automatycznie po wylogowaniu wlazi ta strona i nijak nie moge jej zablokowac wrrr

polecam logowanie się na o2 poprzez http://prokonto.pl/

od dłuższego czasu używam tylko tego, a w pewnym momencie miałam dość strony głównej o2 emotka

dodam, żę adres ten dostałam od pana z obługi klienta o2, bo kiedyś wkurzona do nich napisałam, czy nie ma mozliwości obejścia tego wylogowywania do strony głównej o2, jak chcę sprawdzić więcej, niż 1 konto Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5858156 Napisano: 05.05.2014 17:11:46 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

gdzie mam napisać wniosek do e-konkursy o karanie osób za brak info w MDW skąd mają nagrodę (link do konkursu?) kolejny wpis kolejnej osoby i znów ani be ani me o tym skąd nagroda...

kto tym razem?
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5857280 Napisano: 02.05.2014 11:00:39 w Lotto i inne
Dla wszystkich, którzy wygrywają coś w zdrapkach albo w lotto, po to, aby nie wpisywać się w mdw

Wszelkie wygrane tutaj wpisujcie
Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#5856763 Napisano: 30.04.2014 14:01:11 w Wkurza mnie...
ja pierdziu... gdybym to ja grała bez pewności, że zdobędę paragon to chyba bym się skichała, że nagroda w razie czego przepadnie.
A tak? kupuję produkty i g... z tego mam. Jedynie makulaturę.

Może pora zastosować zasadę, że gram bez paragonu a później szukam???
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5856752 Napisano: 30.04.2014 13:48:52 w Wkurza mnie...
to się nazywa CWANIACTWO I OSZUSTWO

ale zawsze znajdzie się ktoś, kto te paragony sprzeda...

i w ten sposób pozbawia szansy osoby z rezerwy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5856747 Napisano: 30.04.2014 13:43:08 w Wkurza mnie...
no tak.. konkurs rozwiązany i zaraz szukanie paragonów się zaczyna emotka emotka

dlaczego wygrywają osoby, które nie mają tych paragonów?????
i dlaczego nie wygrywają osoby, które te paragony mają???? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5856732 Napisano: 30.04.2014 13:27:42 w Wkurza mnie...
hmmm... właściwie to jakiś czas temu powinnaś mieć już bana, bo miałaś 5 punktów emotka i po dodaniu konkursów powinny być 3, a masz 2... ktoś chyba nie dodał tyle punktów, ile powinnaś mieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5856717 Napisano: 30.04.2014 13:17:03 w Wkurza mnie...
zgłoś się do pionasa po uprawnienia emotka emotka

hehe... a pamiętasz, jakie były płacze, lamenty i groźby, jak zdolna i ja zaczęłyśmy porządki na forum? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5856713 Napisano: 30.04.2014 13:11:17 w Wkurza mnie...
polarniczka, nie wiem jak inni, ale ja nie jestem w stanie zweryfikować, z którego konkursu jest dana nagroda. Wiele razy pisałam do ludzi pw, żeby podali szczegóły, z jakiego konkursu ta nagroda. To myślisz, że co? wiele osób nie odpisało, bo po co? może jeszcze im coś zabiorę, albo co emotka emotka

Tak samo jak w temacie "informują" - piszę, żeby ludzie podawali konkrety, typu kto dzwoni, z jakiego nr, z jakiego konkursu itp.
A ludzie nadal swoje, jak błędne owce zachowują się i poźniej wiele pytań i cytowań emotka emotka emotka

Też mnie to wkurza, staram się jakoś działać, ale jak ktoś nie chce pisać to nie napisze. I co mu zrobię? emotka groźba karniaka? "no to mi daj" albo "i co mi zrobisz?"
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5856703 Napisano: 30.04.2014 13:05:47 w Wkurza mnie...
chcę iść na noc muzeów.. i weszłam na stronę muzeum, którym jestem zainteresowana - i tam zonk emotka

opłata za możliwość robienia zdjęć w pałacu - 150 zł emotka emotka emotka emotka emotka
dotychczasowa największa opłata, z jaką się spotkałam to było 15 zł, najczęściej jest to 5 zł lub bez opłat.

Zwariowali???

nawet bez tej nocy opłata za zdjęcia jest stała.. a szkoda.. bo robię zdjęcia na pamiątkę, a nie do wykorzystania Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5856638 Napisano: 30.04.2014 11:40:09 w Wkurza mnie...
marielu weź sobie wstaw w stopkę swoją mordę emotka z odpowiednim komentarzem emotka i ludzie będą zadowoleni, że morda się rusza emotka

http://tiny.pl/qkvwp Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5856516 Napisano: 30.04.2014 08:54:43 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mereszka, ale to nie jest powód do smutku - bo otrzymałaś ciepłe słowa od osób, które FAKTYCZNIE życzą Ci wszystkiego co najlepsze. Ci, którzy nie napisali/zadzwonili prawdopodobnie wcześniej robili to z grzeczności. A jednak milej jest dostać tych życzeń mniej, ale ze świadomością, że płyną z serca a nie z konieczności emotka

Całkowicie zgadzam się z powyższym emotka

no to jestem ciekawa, kto będzie pamiętał o mnie, jak będzie czas emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5856471 Napisano: 30.04.2014 00:12:27 w Wkurza mnie...
marzenier - ja ją rozumiem, że nie ma czasu itp.
Ale z drugiej strony, jak ma czas, aby jechać w góry czy nad morze, a nie ma godziny, żeby wpaść do mnie, bo akurat ja potrzebuję? bo akurat ta godzina jest dla mnie ważna??

Nie cierrrpię imienin i urodzin.. wtedy można przekonać się, ile są warci tzw. "przyjaciele"

Mój mąż zrobił eksperyment na święta... normalnie pierwszy wysyłał życzenia do wielu osób - rodziny i znajomych.
Na te święta postanowił nie wysyłać do nikogo jako pierwszy, bo był ciekaw, ile ludzi będzie o nim pamiętało.
Wynik eksperymentu - JEDNA osoba!!! i to jeszcze taka, po której nie spodziewał się życzeń.

Ale jak ktoś coś potrzebuje od niego, czy ode mnie, to znajdzie drogę. Bezinteresownie nie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5856465 Napisano: 29.04.2014 23:47:28 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza, że nie można liczyć na dobrą koleżankę... bo jak ona coś chce, to ja mam wszystko rzucić i lecieć... a jak ja proszę o coś, to ona nie ma czasu, bo coś tam.
Jak raz nie pojechałam na wezwanie to później fochy, że szok.

Też mi koleżeństwo emotka emotka emotka

I te teksty... "przecież wiesz, jak to jest mieć dziecko. A sorry - TY nie masz dzieci!"

I co z tego, że nie mam?? to znaczy, że jestem gorsza?
Wszystko gotuje się we mnie na te teksty.
Rozumiem, że jak ma się dzieci to jest masa obowiązków i mało wolnego czasu.
Ale dlaczego to ja mam zawsze wszystkich rozumieć, a ktoś nie może zrozumieć mnie choć raz?? emotka emotka emotka

I jeszcze wkurza mnie, że niektóre kobiety tak się zmieniają po urodzeniu dzieci.
Wcześniej zakamieniała przeciwniczka dzieci.. do czasu zaliczenia wpadki, a później wielka matka-Polka

tak tak.. wredna jestem. Ale w końcu kielich goryczy wypełnił się po brzegi i musiało się wylać Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5856325 Napisano: 29.04.2014 19:06:08 w Pomocy!!!!
bartek0395 napisał(a):

Witam. Potrzebuje Pilnie odpowiedzi.
W zeszłym roku we wrześniu wygrałem telefon od którego firma doprowadziła podatek 10% (musiałem im przelać pieniądze). Czy w takiej sytuacji muszę jeszcze raz odprowadzić podatek w zeznaniu podatkowym PIT?

ja tam nic nigdy nie odprowadzałam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5855727 Napisano: 28.04.2014 22:41:08 w GFK
mitek111 napisał(a):

o co chodzi z GFK?

polecam przeczytanie regulaminu klubu https://www.askgf...x.php?id=18&L=pl Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5855218 Napisano: 27.04.2014 22:12:31 w Punkty karne
korzon1 - ban za spamowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5854927 Napisano: 26.04.2014 17:33:26 w WC - rozmowy o wszystkim
parole zadzwoń do swojego US i zapytaj, a jeśli nadal będziesz czuł niedosyt wiedzy, to dzwoń na infolinię US (najlepiej z nr zastrzeżonego emotka )
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5854870 Napisano: 26.04.2014 13:40:18 w WC - rozmowy o wszystkim
parole21 napisał(a):

A ja mam pytanie z innej beczki. Jak wygląda kwestia sprzedaży wygranych na allegro? Szukałem jakiegoś tematu, ale nie mogłem znaleźć więc jak ktoś mógłby mi podać link do forum gdzie się o tym pisze albo mi wytłumaczyć tę kwestię to byłbym wdzięczny. Chodzi mi głównie o to czy trzeba się z tego rozliczać i jeśli tak to jakie są zasady. Dzięki!

z tego co wiem, to niby od drobnych wygranych nie rozliczasz się. Jeśli wygrasz coś większego i chcesz to sprzedać, np. samochód, to musisz poczekać min. 6 miesięcy od końca miesiąca w którym dostałeś nagrodę.
Np. jeśli wygrałeś coś na początku lutego, to czas liczy się od końca lutego (bezpieczniej od początku marca), czyli dopiero na początku września możesz sprzedać auto bez odprowadzania 19% podatku.

Coś mi świta, że ogólnie od rzeczy powyżej tysiąca złotych liczy się to pół roku, ale nie jestem pewna.
Jeszcze jest kwestia, czy dużo sprzedajesz, czy tylko sporadycznie.
Bo jeśli dużo i cenne rzeczy, to chyba inaczej to wszystko jest rozliczane.
Ale to nie moja "półka", więc nie wiem emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5854332 Napisano: 25.04.2014 11:42:49 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot - masz rację, bo znam jedną osobę, która tak postępuje (znam z widzenia, z fb). Kiedyś nawet oskarżyła mnie o korzystanie z jej pomysłów przy zgłoszeniu w konkursie (jaasne.. akurat ja plagiatuję emotka ) . Teraz mnie zablokowała, ale widzę, że wygrywa na swoje konto blogowe
Wyświetl w wątku >>
0 0