Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
polecam logowanie się na o2 poprzez http://prokonto.pl/
od dłuższego czasu używam tylko tego, a w pewnym momencie miałam dość strony głównej o2
dodam, żę adres ten dostałam od pana z obługi klienta o2, bo kiedyś wkurzona do nich napisałam, czy nie ma mozliwości obejścia tego wylogowywania do strony głównej o2, jak chcę sprawdzić więcej, niż 1 konto Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kto tym razem?
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wszelkie wygrane tutaj wpisujcie Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A tak? kupuję produkty i g... z tego mam. Jedynie makulaturę.
Może pora zastosować zasadę, że gram bez paragonu a później szukam???
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale zawsze znajdzie się ktoś, kto te paragony sprzeda...
i w ten sposób pozbawia szansy osoby z rezerwy
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dlaczego wygrywają osoby, które nie mają tych paragonów?????
i dlaczego nie wygrywają osoby, które te paragony mają???? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hehe... a pamiętasz, jakie były płacze, lamenty i groźby, jak zdolna i ja zaczęłyśmy porządki na forum? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tak samo jak w temacie "informują" - piszę, żeby ludzie podawali konkrety, typu kto dzwoni, z jakiego nr, z jakiego konkursu itp.
A ludzie nadal swoje, jak błędne owce zachowują się i poźniej wiele pytań i cytowań
Też mnie to wkurza, staram się jakoś działać, ale jak ktoś nie chce pisać to nie napisze. I co mu zrobię?
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
opłata za możliwość robienia zdjęć w pałacu - 150 zł
dotychczasowa największa opłata, z jaką się spotkałam to było 15 zł, najczęściej jest to 5 zł lub bez opłat.
Zwariowali???
nawet bez tej nocy opłata za zdjęcia jest stała.. a szkoda.. bo robię zdjęcia na pamiątkę, a nie do wykorzystania Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://tiny.pl/qkvwp Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no to jestem ciekawa, kto będzie pamiętał o mnie, jak będzie czas
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale z drugiej strony, jak ma czas, aby jechać w góry czy nad morze, a nie ma godziny, żeby wpaść do mnie, bo akurat ja potrzebuję? bo akurat ta godzina jest dla mnie ważna??
Nie cierrrpię imienin i urodzin.. wtedy można przekonać się, ile są warci tzw. "przyjaciele"
Mój mąż zrobił eksperyment na święta... normalnie pierwszy wysyłał życzenia do wielu osób - rodziny i znajomych.
Na te święta postanowił nie wysyłać do nikogo jako pierwszy, bo był ciekaw, ile ludzi będzie o nim pamiętało.
Wynik eksperymentu - JEDNA osoba!!! i to jeszcze taka, po której nie spodziewał się życzeń.
Ale jak ktoś coś potrzebuje od niego, czy ode mnie, to znajdzie drogę. Bezinteresownie nie.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak raz nie pojechałam na wezwanie to później fochy, że szok.
Też mi koleżeństwo
I te teksty... "przecież wiesz, jak to jest mieć dziecko. A sorry - TY nie masz dzieci!"
I co z tego, że nie mam?? to znaczy, że jestem gorsza?
Wszystko gotuje się we mnie na te teksty.
Rozumiem, że jak ma się dzieci to jest masa obowiązków i mało wolnego czasu.
Ale dlaczego to ja mam zawsze wszystkich rozumieć, a ktoś nie może zrozumieć mnie choć raz??
I jeszcze wkurza mnie, że niektóre kobiety tak się zmieniają po urodzeniu dzieci.
Wcześniej zakamieniała przeciwniczka dzieci.. do czasu zaliczenia wpadki, a później wielka matka-Polka
tak tak.. wredna jestem. Ale w końcu kielich goryczy wypełnił się po brzegi i musiało się wylać Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja tam nic nigdy nie odprowadzałam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
polecam przeczytanie regulaminu klubu https://www.askgf...x.php?id=18&L=pl Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
z tego co wiem, to niby od drobnych wygranych nie rozliczasz się. Jeśli wygrasz coś większego i chcesz to sprzedać, np. samochód, to musisz poczekać min. 6 miesięcy od końca miesiąca w którym dostałeś nagrodę.
Np. jeśli wygrałeś coś na początku lutego, to czas liczy się od końca lutego (bezpieczniej od początku marca), czyli dopiero na początku września możesz sprzedać auto bez odprowadzania 19% podatku.
Coś mi świta, że ogólnie od rzeczy powyżej tysiąca złotych liczy się to pół roku, ale nie jestem pewna.
Jeszcze jest kwestia, czy dużo sprzedajesz, czy tylko sporadycznie.
Bo jeśli dużo i cenne rzeczy, to chyba inaczej to wszystko jest rozliczane.
Ale to nie moja "półka", więc nie wiem
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>