Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jaaasne... a jak zwróci się uwagę komuś, to od razu jestem zazdrośnica i żal mi cenzura ściska
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dopisuję się
albo takie konta, które mają same imiona albo podzielone imiona, zamiast nazwiska.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
;)
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dlaczego nie mogę wygrać tego, na czym mi zależy?????????
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mam dowód na to - ile razy mail czy sms wysłany później wygrywał? a ten co był pierwszy z moimi danymi to oczywiście był pomijany
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i ja.. zaś na fb wygrywają najczęściej te same osoby, które się podlizują, albo tworzą "słodkie" kolaże.
Zaś wkurza mnie, jak jest fajna nagroda i pytanie z serii "dlaczego to ty powinnaś wygrać nagrodę"
Jak widzę to pytanie, to od razu odpuszczam, bo nie słodzę, nie rymuję, nie biorę na litość, nie potrafię żebrać o nagrodę.
Po prostu żenada....
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
możesz im to napisać
Swoją drogą jestem ciekawa, co się dzieje z tymi danymi później? jak one są zabezpieczone??
Może warto zapytać kogoś z zewnątrz, np. rzecznika praw konsumentów?
Chyba naskrobię im maila w tej sprawie, żeby wiedzieć na przyszłość, jak reagować na takie coś.
Podaj im swój adres, napisz, dlaczego nie podajesz danych wrażliwych (pesel i nr dowodu).
Jeśli przyślą nagrodę - ok. Jeśli nie - kij im w oko
Fajnie by było, gdyby więcej osób tak zrobiło - tzn. nie podało tych danych. Może Rafaello pomyślałoby następnym razem?? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no właśnie... w końcu nie wiadomo, kto siedzi w tej agencji, która zajmuje się konkursem lub obsługą profilu firmy na fb. Bo może być ktoś nieuczciwy i wykorzysta te dane np. do wzięcia kredytu
Ja bym nie podawała tych danych (nawet przy wygranej) i wyjaśniła właśnie tym, że obawiam się o to, co dalej będzie działo się z nimi a nie chcesz mieć kredytu zaciągniętego z tego powodu, że kiedyś wygrałaś coś za 100 zł a kredyt masz na wiele tysięcy
http://www.wprost...kupy-na-czyjs-koszt/
http://natemat.pl...rzy-podawaniu-danych
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
noo toteż trzeba czytać regulamin PRZED wzięciem udziału w konkursie
Ekipa Rafaello tłumaczyła się na fb, ze to do celów konkursu i zapłacenia podatku
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
u mnie to samo
wyślij maila na adres reklamacje@mobilegate.pl z podaniem numeru, który ma zostać usunięty z ich bazy dowcipów i innych tym podobnych serwisów Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
już po Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to jest chyba wzorowane na reklamie skittelsa (tych kolorowych cukierków, co facet doi żyrafę i cukierki lecą do wiadra) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
o to właśnie chodzi!! ale niektórzy tak nie uważają...
no cóż.. mnie ostatnio zbanowano za to, że domagałam się ponownego wyboru laureata, bo nagrodzili plagiatorkę...
zresztą większośc konkursów wygrywają te same osoby, więc zaczyna mi się odechciewać brać udział w nich.
I też nie znoszę brania na litość.
Czasami na czymś mi zależy, ale wolę nie wygrać, niż brać kogoś na litość
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niestety u mnie job odzywał się łącznie kilkanaście razy dziś na różnych adresach
ps. co do zakupów konkursowych to robię tak samo - kupuję to, co mi potrzebne, kawę daję teściowi
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
można.. nazywa się poczta pro.. ale jest zdecydowanie droższa
jakby ktoś miał pocztę na tlenie i nie chciał logować się z o2, to polecam wersję www.prokonto.pl
używam od ponad roku i jestem baaaardzo zadowolona - żadne śmieciowe tematy mi nie przeszkadzają, goła prosta strona pocztowa i tyle Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wolę tlen... tam też jest adres antyspamowy, na wp nie widziałam. No i można tam taniej wyłączyć reklamy