Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5854316 Napisano: 25.04.2014 11:12:55 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

ziolko napisał(a):

magda1811 napisał(a):

Konta fikcyjne i blogowe które wygrywają konkursy na FB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dopisuję się

albo takie konta, które mają same imiona albo podzielone imiona, zamiast nazwiska.

regulamin FB jasno określa, że konto ma mieć dane prawidłowe, czyli nie pseudonim, pierwsza litera nazwiska tylko itp. jeżeli ktoś nagradza takie osoby łamie regulamin fb...

jaaasne... a jak zwróci się uwagę komuś, to od razu jestem zazdrośnica i żal mi cenzura ściska emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5854232 Napisano: 24.04.2014 23:55:00 w Wkurza mnie...
magda1811 napisał(a):

Konta fikcyjne i blogowe które wygrywają konkursy na FB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dopisuję się

albo takie konta, które mają same imiona albo podzielone imiona, zamiast nazwiska.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5853969 Napisano: 24.04.2014 14:40:33 w Wkurza mnie...
dolly niestety nie... a może by mi pomógł?
;)
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5853967 Napisano: 24.04.2014 14:36:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
i ja dołączam do narzekających - w końcu to domena każdego Polaka emotka

dlaczego nie mogę wygrać tego, na czym mi zależy????????? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5853965 Napisano: 24.04.2014 14:32:46 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że lokalne radio pomija moje smsy w konkursach emotka emotka
mam dowód na to - ile razy mail czy sms wysłany później wygrywał? a ten co był pierwszy z moimi danymi to oczywiście był pomijany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5853662 Napisano: 23.04.2014 23:24:23 w Wkurza mnie...
moskala, nie wywalaj gałów emotka bo sama widziałam podobne odp... czyli branie na litość i żebranie

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5853646 Napisano: 23.04.2014 22:54:46 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

czuję totalne konkursowe wypalenie, tyle rozwiązań konkursów tyle porażek, nie potrafię się skupić i skreślić na konkurs chociażby zdania...zaczynam mieć depresję konkursową emotka

mam dokładnie to samo emotka

i ja.. zaś na fb wygrywają najczęściej te same osoby, które się podlizują, albo tworzą "słodkie" kolaże.

Zaś wkurza mnie, jak jest fajna nagroda i pytanie z serii "dlaczego to ty powinnaś wygrać nagrodę" emotka emotka emotka

Jak widzę to pytanie, to od razu odpuszczam, bo nie słodzę, nie rymuję, nie biorę na litość, nie potrafię żebrać o nagrodę.
Po prostu żenada....

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5853198 Napisano: 23.04.2014 11:39:25 w Punkty karne
kasiunia2014 - ban za spamowanie linkiem do konkurencji Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5851665 Napisano: 17.04.2014 23:06:15 w Wkurza mnie...
selenes napisał(a):

Dokładnie! Teraz to nawet bez dowodu można zrobić z człowieka kredytobiorcę. Ja nawet, na miejscu Rafaello, nie chciałabym brać odpowiedzialności za posiadanie takich danych.

możesz im to napisać emotka o tej odpowiedzialności.

Swoją drogą jestem ciekawa, co się dzieje z tymi danymi później? jak one są zabezpieczone??

Może warto zapytać kogoś z zewnątrz, np. rzecznika praw konsumentów?
Chyba naskrobię im maila w tej sprawie, żeby wiedzieć na przyszłość, jak reagować na takie coś.

Podaj im swój adres, napisz, dlaczego nie podajesz danych wrażliwych (pesel i nr dowodu).
Jeśli przyślą nagrodę - ok. Jeśli nie - kij im w oko

Fajnie by było, gdyby więcej osób tak zrobiło - tzn. nie podało tych danych. Może Rafaello pomyślałoby następnym razem?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5851660 Napisano: 17.04.2014 22:44:02 w Wkurza mnie...
selenes napisał(a):

Dla mnie to przegięcie po prostu. Poza tym tyle teraz słyszy się o tych akcjach, że ktoś ma trzy kredyty i nie wie, o co kaman. Takie rzeczy się zdarzają, bo u mnie w pracy jeden chłopak miał faktycznie taki problem. Swoją drogą to też mnie wkurza: ułatwienie zaciągania kredytów w parabankach, kredyt w 10 min, w 5 min, na odległość, z zamkniętymi oczami -,-

no właśnie... w końcu nie wiadomo, kto siedzi w tej agencji, która zajmuje się konkursem lub obsługą profilu firmy na fb. Bo może być ktoś nieuczciwy i wykorzysta te dane np. do wzięcia kredytu

Ja bym nie podawała tych danych (nawet przy wygranej) i wyjaśniła właśnie tym, że obawiam się o to, co dalej będzie działo się z nimi a nie chcesz mieć kredytu zaciągniętego z tego powodu, że kiedyś wygrałaś coś za 100 zł a kredyt masz na wiele tysięcy

http://www.wprost...kupy-na-czyjs-koszt/

http://natemat.pl...rzy-podawaniu-danych

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5851614 Napisano: 17.04.2014 21:08:16 w Wkurza mnie...
selenes napisał(a):

LOL, wygrałam 1kg Rafaello z ich fejsbuka, konk z bazy, a teraz wymagają bym przesłała numer dowodu i serie i numer PESEL emotka Za 100 zł? Po*bało ich chyba do końca;]

noo toteż trzeba czytać regulamin PRZED wzięciem udziału w konkursie emotka przeczytałam i dlatego nie wzięłam udziału, bo moje dane są więcej warte, niż kilo rafaello emotka

Ekipa Rafaello tłumaczyła się na fb, ze to do celów konkursu i zapłacenia podatku emotka od kiedy to takie dane są potrzebne przy nagrodach poniżej 760 zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5850406 Napisano: 15.04.2014 11:38:53 w Wkurza mnie...
oryginalny80 napisał(a):

Czekam cały podniecony od rana na wyniki konkursów i co chwila zerkam na telefony. Nagle jest! Coś przyszło! Biorę telefon i czytam że jak wyślę sms o treści DOWCIP to będzie to najlepsza rzecz jaką dziś zobacze...Nie wysyłam to może jednak jakiś sms z kaufla chociaż przyjdzie.

u mnie to samo emotka
wyślij maila na adres reklamacje@mobilegate.pl z podaniem numeru, który ma zostać usunięty z ich bazy dowcipów i innych tym podobnych serwisów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5849709 Napisano: 14.04.2014 12:45:52 w Biedronka
lovelygirl napisał(a):

komuś jeszcze muli stronka?
są jeszcze szanse czy już po ptokach? emotka

już po Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5849558 Napisano: 14.04.2014 10:37:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
enfamka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Mi się np. ta praca podoba http://www.jogobe...szenie/index/id/5636

a ja nie rozumiem tego "wymienia" ani to śmieszne ani ładne... jakiś dziwne dojenie żyrafy...hmm

to jest chyba wzorowane na reklamie skittelsa (tych kolorowych cukierków, co facet doi żyrafę i cukierki lecą do wiadra) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5848617 Napisano: 10.04.2014 22:37:56 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Ja korzystam z konkursów, które inni wrzucają to i dla innych wrzucam to co ja znajdę.

o to właśnie chodzi!! ale niektórzy tak nie uważają...

ignam napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

E tam, na fb też są fajne konkursy, nie tylko te lajkowe- cenzurakowe, do których mam lajkowstręt. Moja pierwsza wygrana w życiu to był tusz z fb, więc jak mam sentyment emotka

Ostatnio większość wygranych mam z Facebooka, ale jak widzę stale plagiaty to mnie już odrzuca. Zrobiłam sobie folderek na boku i wywalam te strony, których organizatorzy nie reagują na zżynanie, żeby ich przypadkiem znowu nie polubić.
Od donoszenia też mnie odrzuca emotka

no cóż.. mnie ostatnio zbanowano za to, że domagałam się ponownego wyboru laureata, bo nagrodzili plagiatorkę...

zresztą większośc konkursów wygrywają te same osoby, więc zaczyna mi się odechciewać brać udział w nich.
I też nie znoszę brania na litość.
Czasami na czymś mi zależy, ale wolę nie wygrać, niż brać kogoś na litość emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5848606 Napisano: 10.04.2014 22:24:50 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Wkurzają mnie maile od:
- Rafał: Jeszcze tylko 3 tygodnie
- Sebastian: Powiększ Penisa Nawet o ... 7 CM!
- Kasia: Spotkanie

O dziwo nie ma dzisiaj żadnego maila z JobTest.

Mam to samo!!! i podejrzewam, że to może "dzięki" cudownemu Roko, które udostępniło 500 maili emotka
Mam przez to masę SPAMU. Z jednego się wypiszę, a zaraz cała masa innych....

niestety u mnie job odzywał się łącznie kilkanaście razy dziś na różnych adresach emotka emotka emotka emotka

ps. co do zakupów konkursowych to robię tak samo - kupuję to, co mi potrzebne, kawę daję teściowi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5848192 Napisano: 10.04.2014 09:50:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
informuję, że wczoraj poszły maile z triumpha, u mnie wylądował w spamie, więc odkryłam go dziś

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5847601 Napisano: 09.04.2014 11:09:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy dostaliście już maile z bonami Triumph? bo u mnie nadal cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5847459 Napisano: 08.04.2014 22:06:59 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

A na wp można wyłączyć reklamy?

można.. nazywa się poczta pro.. ale jest zdecydowanie droższa

jakby ktoś miał pocztę na tlenie i nie chciał logować się z o2, to polecam wersję www.prokonto.pl

używam od ponad roku i jestem baaaardzo zadowolona - żadne śmieciowe tematy mi nie przeszkadzają, goła prosta strona pocztowa i tyle Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5847448 Napisano: 08.04.2014 21:53:49 w Wkurza mnie...
na tlenie można blokować domenę lub nadawcę. Na wp jest wybiórczo i max 100 pozycji.

Wolę tlen... tam też jest adres antyspamowy, na wp nie widziałam. No i można tam taniej wyłączyć reklamy emotka za 11 zł na ROK emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0