Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ps. też mam oferty powiększania męskości o 7 cm.. jak sobie powiększę to będę miała pierwsze 7 cm i będę facetem
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niestety... mam wrażenie, że od momentu, kiedy wysłałam im maila na adres podany w regulaminie serwisu, teraz dostaję jeszcze więcej spamu.. no szlaggggggg....
zastanawiam się, czy rzecznik coś pomoże? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Następnie wkurzają mnie nachalne firmy telemarketingowe, które dzwonią i stosują różne sztuczki, aby tylko namówić na towar czy usługę.
I wkurza mnie, że taki towar jest o wiele droższy, niż normalnie.. np. jakaś książka, którą oferują bezpośrednio w wydawnictwie jest o wiele tańsza, albo darmowy pakiet Office, w super promocyjnej cenie u nich za jedyne 300zł!!
i jeszcze bardziej wkurza mnie, że dostaję na różne skrzynki pocztowe maile w sprawie testu zawodowego "job test" - napisałam maila, że proszę o usunięcie wymienionych adresów z ich bazy danych, to teraz dostaję regularnie na wszystkie!!! i nie można wypisać się od nich, bo link do wypisania nie działa
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na 2 zdrapki to samo, czyli nic
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ALBO DZWONIĄ Z KONKURSU Y Z NUMERU 123456789, WYGRANA TO ....
A NIE TAKIE DOPYTYWANIE SIĘ ZA KAŻDYM RAZEM, BAŁAGAN SIĘ TU ROBI!!
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kto? czym? gdzie? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wkurza mnie, że organizator woli nagrodzić plagiatorkę na fb, niż ruszyć tyłek i wybrać kogoś innego.. "bo nasi pracownicy musieliby każdą wypowiedź sprawdzać, czy nie jest plagiatem" - noszzzz kurnaaaa
zaś osoby, które mają więcej, niż KILKA konkursów na tablicy są dyskwalifikowane od razu, bo im na takich osobach nie zależy
no i wszystkie komentarze osób piszących, że to plagiat (w tym mój) i komentarz na zakończenie zostały usunięte, a ja - zablokowana
Nie ma to jak kilka słów prawdy napisać i dostać bana
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też za tym jestem Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
600 zł?
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niestety... jeśli ktoś tak czy siak kupuje kubusia, to jeszcze ujdzie.. ale specjalnie? nie opłaca się Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wypełniłam ankietę
swoją drogą nie wiedziałam, że zwiedzanie np. obozów zagłady to tanatoturystyka
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na HP idź lepiej zrobić test z krwi... normalnie do laboratorium, jak przy innych wynikach.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co robiłaś, że tak się zmieniły? olej rycynowy? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
żałuję, że nie zrobiłam wcześniej wyników na B12, może nie musiałabym przeżywać tego, co w ub. roku..
Przy zwykłej morfologii można sprawdzić, z jakiego powodu jest mała hemoglobina. Badanie MCV wtedy jest powyżej normy. Przy braku żelaza - poniżej
Jednym z objawów niedoboru B12 jest wczesne siwienie, problemy z żołądkiem, nerwowość, problemy z błonami śluzowymi (np. w jamie ustnej)
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
u mnie jest 1/3 siwych.. masakra
próbowałyście odsiwiaczy? bo ja właśnie zastanawiam się, czy tego nie wypróbować, ale nie wiem jaki i jakie będą efekty
u mnie siwe włosy są wynikiem niedoboru witaminy B12. Sprawdzałyście jakie macie wyniki? B12 niestety jest tylko prywatnie.. i odpowiada za jeden z rodzajów anemii Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Oj... rzecznik praw konsumentów miałby tu dużo do powiedzenia Wyświetl w wątku >>