Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5841295 Napisano: 24.03.2014 23:55:25 w Punkty karne
roxxanqa +3 punkty za spamowanie w różnych tematach - to ostrzeżenie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5840670 Napisano: 22.03.2014 16:48:10 w Pomocy!!!!
martunik, jeśli jesteś zainteresowana przedmiotami, możesz też napisać do sprzedającego, że to co robi, jest niezgodne z regulaminem allegro i żeby zmienił aukcję Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5839339 Napisano: 19.03.2014 11:16:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
i bardzo dobrze emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5838101 Napisano: 16.03.2014 21:17:17 w Wkurza mnie...
a ja jakiś czas temu wygrałam drogiego robota to w pierwszym momencie myślałam, żeby go sprzedać. Ale jak już go dostałam to doszłam do wniosku, że na allegro chodzą za 2/3 wartości regulaminowej, więc ja musiałabym dać jeszcze niższą cenę. Ostatecznie doszłam do wniosku, że nie warto sprzedawać, bo i tak nie stać by mnie było na taki sprzęt, a tak to sama go używam i jestem z niego zadowolona póki co emotka

Tak samo z butami Ecco - wygrana kilka lat temu, w pierwszym momencie myślałam o sprzedaży, ale w końcu ja też potrzebuję porządnych i wygodnych butów, więc zostawiłam dla siebie. I dobrze zrobiłam, bo to najwygodniejsze buty, jakie miałam.

Również mnie wkurzają takie propozycje z łaski.
Mnie nawet przez myśl by nie przeszło takie coś proponować.
A jak popatrzy się u takiej łaskawej osoby na to, co wcześniej kupiła, to okazuje się, że ma na koncie rzeczy o wiele droższe, niż to, co proponowała mnie. Kiedyś sprzedałam torbę Batycki za mniej niż 1/3 ceny... warta była 1200 zł... emotka emotka ale niestety wtedy miałam nóż na gardle i byłam zmuszona sprzedać.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5837326 Napisano: 13.03.2014 23:49:00 w Wkurza mnie...
elhad napisał(a):

ziolko napisał(a):

elhad... myślisz, że forum na nas tak działa?? odwyk?? emotka emotka

ziolko - ja mam tylko nadzieję, że to nie żadna zaraza tylko reakcja na brak nagród emotka

wiesz co... możesz mieć rację... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5837272 Napisano: 13.03.2014 20:45:46 w Wkurza mnie...
elhad... myślisz, że forum na nas tak działa?? odwyk?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5837239 Napisano: 13.03.2014 19:38:59 w Wkurza mnie...
elhad napisał(a):

Wkurza mnie, że dogania mnie jakieś choróbstwo emotka

mnie już dopadło... kichanie, smarkanie na wyścigi.. do tego kaszel i temperatura raz poniżej normy (35,5) raz stan podgorączkowy.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5836802 Napisano: 12.03.2014 22:17:40 w MC - Agencja inna niż wszystkie
ogólnie jak widzę, że to MC to staram się nie brać udziału Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5836799 Napisano: 12.03.2014 22:13:24 w MC - Agencja inna niż wszystkie
pawel1615 napisał(a):

czy często w organizowanych przez MC konkurach zdarzają sie obsuwy w czasie? tzn. informowanie po terminie zawartym w reg.?

bardzo często... najczęściej jest tak, że jak ktoś dzwoni i się pyta o wyniki, to mówią, że już były.. baa.. że rezerwa już poszła emotka emotka
po czym dzwoni inna osoba i słyszy, że jeszcze nie informowali.
Zadzwoni trzecia i usłyszy jeszcze coś innego.
A za jakiś czas 0 po kilku godzinach, czy na drugi dzień, faktycznie są smsy z info o wygranej.
Więc pytam - po co kłamią???? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5836797 Napisano: 12.03.2014 22:03:48 w Wkurza mnie...
wiecie, że jak się znajdzie telefon i nie odda go właścicielowi albo na policję, to staje się automatycznie złodziejem?
ostatnio było w radio na ten temat... że są osoby, które znajdują np. telefon i go zatrzymują. Wtedy są oceniani jako złodzieje Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5836179 Napisano: 11.03.2014 17:45:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hmm.. zobaczymy.. wybrałam coś innego.. w najgorszym razie znowu odrzucą
chociaż wg regulaminu jeśli zabraknie nagród, jakie się wybrało, to zostaje jedynie gra o nagrodę główną Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5836162 Napisano: 11.03.2014 17:34:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

a na patelnie i olej jeszcze przyjmują ?

teoretycznie tak, ale nie wiem, czy przy ponownym wyborze na te same punkty przyznają nagrodę

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5836158 Napisano: 11.03.2014 17:31:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja przy garnkach mam, że zgłoszenie odrzucone emotka
tylko kasę straciłam.. i złudzenia Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5836156 Napisano: 11.03.2014 17:30:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic nie wygrałam, tylko straciłam kasę... bo po co wygrywać? emotka emotka

i na domiar złego jestem chora emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5836148 Napisano: 11.03.2014 17:20:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
INFORMACJA NA STRONIE OLEJU WIELKOPOLSKIEGO W DZIALE WYBORU NAGRÓD - GARNKÓW BRAK Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5836147 Napisano: 11.03.2014 17:17:38 w MC - Agencja inna niż wszystkie
hania83 napisał(a):

Serio robią coś takiego emotka ? No ale przecież jest regulamin i jakby co to można chyba z tym iść do odpowiedniego urzędu tak? W sumie w każdym konkursie, w którym wygrywałam, wszystko zawsze było OK, ale nigdy nie sprawdzałam jaka agencja organizowała... Teraz na ten wątek trafiłam przypadkowo, bo na FB na fanpage Colgate ktoś napisał komentarz, że jest tutaj negatywny wątek.

hehhee... regulamin swoją drogą a życie swoją emotka

bywały przypadki, że ludzie dostawali połowę nagrody, listy laureatów są na zasadzie imię, pierwsza litera nazwiska i miejscowość, co daje duże możliwości omijania prawdy jak tylko się da.
Zas w przypadku cenniejszych nagród to już loteria... czy przyjdzie a jeśli przyjdzie, to czy jest to to, o co się grało

Miłej lektury - 26 stron to nie tak dużo emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5831253 Napisano: 28.02.2014 11:31:10 w MC - Agencja inna niż wszystkie
izana napisał(a):

radosna napisał(a):

Nie odpisano mi na pytanie, czy mogę przesłać skan i dane mejlem. Może nie czytają mejli???

Maili nie czytają, telefonów nie odbierają, to co oni właściwie tam robią? Pewnie nie chcą żeby im przeszkadzać, bo cały czas poświęcają na wnikliwe czytanie naszych haseł emotka

chyba na wnikliwe rozdawanie znajomym i rodzinie, oraz preparowanie potencjalnych list laureatów, gdyby w końcu musieli je opublikować emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5828390 Napisano: 21.02.2014 23:27:51 w co chcielibyście wygrać?
hmm... chciałabym wygrać laptopa - gram o to już dłuuugi czas, jak na razie bez efektów
do tego gotówka... auto? ok, ale niech ma już zapłacony podatek emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5827762 Napisano: 21.02.2014 01:02:31 w Wkurza mnie...
selenes napisał(a):

Haha, też to zauważyłam. Nie sądzę, żeby to miało jakiś wpływ na wynik, zazwyczaj taki fan ma g*wno do powiedzenia na dany temat i wątpliwą wiedzę o produkcie emotka

ostatnio był konkurs na profilu jednej firmy na najaktywniejszego fana. Jedna osoba wpadła w taki słowotok, że pisała wszędzie, byle co. Nawet same emotki, albo dzieliła zdanie na pojedyncze wyrazy, żeby było jak najwięcej wpisów.
I co? mimo zajęcia pierwszego miejsca w rankingu NIE wygrała emotka emotka
bo jej komentarze nie wnosiły nic do tego, co było na profilu danej firmy.

Poza tym też mnie wkurzają rymy wszędzie, gdzie się da, nawet jeśli zadaniem jest polubienie i udostępnienie informacji.
Albo wstawianie wszędzie tych samych rymowanek, w dodatku cudzych.
Albo zagranie na litość i żebranie o daną rzecz (rozumiem, że są różne sytuacje, ale tak sępić o cokolwiek?? trzeba mieć trochę godności)
Albo słodzenie wszystkim firmom, że TA najlepsza i żadnej innej nie! za chwilę na innym profilu, z tej samej dziedziny, ale inna marka pisze to samo. Żenada

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5826616 Napisano: 19.02.2014 14:49:02 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

Wkurza mnie Zalando. Za wygrany bon z Activii zakupiłam sobie ciuszki. Rozmiar M. Gdy przesyłka doszła byłam co najmniej zniesmaczona. Kolor zupełnie inny niż na zdjęciach, fason też nie przypominał tego ze strony. Rozmiar M okazał się być dwa razy za duży, bardziej pasowałby na osobę która nosi XL. Ok-odesłałam przesyłkę w końcu mam za darmo. Zamówiłam nowe rzeczy. Tym razem skusiłam się na bluzę rozmiar S. Przyszła bluza wielkości L. Już nie mam siły do tego sklepu... emotka

może podawaj rozmiar w szerokościach? bo nie każdy rozmiar S odpowiada faktycznej S

Ja znowu kiedyś dostałam koszulke XL, rozmiarówka jak na M Wyświetl w wątku >>
0 0