Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tak samo z butami Ecco - wygrana kilka lat temu, w pierwszym momencie myślałam o sprzedaży, ale w końcu ja też potrzebuję porządnych i wygodnych butów, więc zostawiłam dla siebie. I dobrze zrobiłam, bo to najwygodniejsze buty, jakie miałam.
Również mnie wkurzają takie propozycje z łaski.
Mnie nawet przez myśl by nie przeszło takie coś proponować.
A jak popatrzy się u takiej łaskawej osoby na to, co wcześniej kupiła, to okazuje się, że ma na koncie rzeczy o wiele droższe, niż to, co proponowała mnie. Kiedyś sprzedałam torbę Batycki za mniej niż 1/3 ceny... warta była 1200 zł...
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wiesz co... możesz mieć rację...
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mnie już dopadło... kichanie, smarkanie na wyścigi.. do tego kaszel i temperatura raz poniżej normy (35,5) raz stan podgorączkowy.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bardzo często... najczęściej jest tak, że jak ktoś dzwoni i się pyta o wyniki, to mówią, że już były.. baa.. że rezerwa już poszła
po czym dzwoni inna osoba i słyszy, że jeszcze nie informowali.
Zadzwoni trzecia i usłyszy jeszcze coś innego.
A za jakiś czas 0 po kilku godzinach, czy na drugi dzień, faktycznie są smsy z info o wygranej.
Więc pytam - po co kłamią???? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ostatnio było w radio na ten temat... że są osoby, które znajdują np. telefon i go zatrzymują. Wtedy są oceniani jako złodzieje Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chociaż wg regulaminu jeśli zabraknie nagród, jakie się wybrało, to zostaje jedynie gra o nagrodę główną Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
teoretycznie tak, ale nie wiem, czy przy ponownym wyborze na te same punkty przyznają nagrodę
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tylko kasę straciłam.. i złudzenia Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i na domiar złego jestem chora
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hehhee... regulamin swoją drogą a życie swoją
bywały przypadki, że ludzie dostawali połowę nagrody, listy laureatów są na zasadzie imię, pierwsza litera nazwiska i miejscowość, co daje duże możliwości omijania prawdy jak tylko się da.
Zas w przypadku cenniejszych nagród to już loteria... czy przyjdzie a jeśli przyjdzie, to czy jest to to, o co się grało
Miłej lektury - 26 stron to nie tak dużo
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chyba na wnikliwe rozdawanie znajomym i rodzinie, oraz preparowanie potencjalnych list laureatów, gdyby w końcu musieli je opublikować
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
do tego gotówka... auto? ok, ale niech ma już zapłacony podatek
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ostatnio był konkurs na profilu jednej firmy na najaktywniejszego fana. Jedna osoba wpadła w taki słowotok, że pisała wszędzie, byle co. Nawet same emotki, albo dzieliła zdanie na pojedyncze wyrazy, żeby było jak najwięcej wpisów.
I co? mimo zajęcia pierwszego miejsca w rankingu NIE wygrała
bo jej komentarze nie wnosiły nic do tego, co było na profilu danej firmy.
Poza tym też mnie wkurzają rymy wszędzie, gdzie się da, nawet jeśli zadaniem jest polubienie i udostępnienie informacji.
Albo wstawianie wszędzie tych samych rymowanek, w dodatku cudzych.
Albo zagranie na litość i żebranie o daną rzecz (rozumiem, że są różne sytuacje, ale tak sępić o cokolwiek?? trzeba mieć trochę godności)
Albo słodzenie wszystkim firmom, że TA najlepsza i żadnej innej nie! za chwilę na innym profilu, z tej samej dziedziny, ale inna marka pisze to samo. Żenada
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może podawaj rozmiar w szerokościach? bo nie każdy rozmiar S odpowiada faktycznej S
Ja znowu kiedyś dostałam koszulke XL, rozmiarówka jak na M Wyświetl w wątku >>