Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5836797 Napisano: 12.03.2014 22:03:48 w Wkurza mnie...
wiecie, że jak się znajdzie telefon i nie odda go właścicielowi albo na policję, to staje się automatycznie złodziejem?
ostatnio było w radio na ten temat... że są osoby, które znajdują np. telefon i go zatrzymują. Wtedy są oceniani jako złodzieje Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5836179 Napisano: 11.03.2014 17:45:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hmm.. zobaczymy.. wybrałam coś innego.. w najgorszym razie znowu odrzucą
chociaż wg regulaminu jeśli zabraknie nagród, jakie się wybrało, to zostaje jedynie gra o nagrodę główną Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5836162 Napisano: 11.03.2014 17:34:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

a na patelnie i olej jeszcze przyjmują ?

teoretycznie tak, ale nie wiem, czy przy ponownym wyborze na te same punkty przyznają nagrodę

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5836158 Napisano: 11.03.2014 17:31:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja przy garnkach mam, że zgłoszenie odrzucone emotka
tylko kasę straciłam.. i złudzenia Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5836156 Napisano: 11.03.2014 17:30:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic nie wygrałam, tylko straciłam kasę... bo po co wygrywać? emotka emotka

i na domiar złego jestem chora emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5836148 Napisano: 11.03.2014 17:20:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
INFORMACJA NA STRONIE OLEJU WIELKOPOLSKIEGO W DZIALE WYBORU NAGRÓD - GARNKÓW BRAK Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5836147 Napisano: 11.03.2014 17:17:38 w MC - Agencja inna niż wszystkie
hania83 napisał(a):

Serio robią coś takiego emotka ? No ale przecież jest regulamin i jakby co to można chyba z tym iść do odpowiedniego urzędu tak? W sumie w każdym konkursie, w którym wygrywałam, wszystko zawsze było OK, ale nigdy nie sprawdzałam jaka agencja organizowała... Teraz na ten wątek trafiłam przypadkowo, bo na FB na fanpage Colgate ktoś napisał komentarz, że jest tutaj negatywny wątek.

hehhee... regulamin swoją drogą a życie swoją emotka

bywały przypadki, że ludzie dostawali połowę nagrody, listy laureatów są na zasadzie imię, pierwsza litera nazwiska i miejscowość, co daje duże możliwości omijania prawdy jak tylko się da.
Zas w przypadku cenniejszych nagród to już loteria... czy przyjdzie a jeśli przyjdzie, to czy jest to to, o co się grało

Miłej lektury - 26 stron to nie tak dużo emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5831253 Napisano: 28.02.2014 11:31:10 w MC - Agencja inna niż wszystkie
izana napisał(a):

radosna napisał(a):

Nie odpisano mi na pytanie, czy mogę przesłać skan i dane mejlem. Może nie czytają mejli???

Maili nie czytają, telefonów nie odbierają, to co oni właściwie tam robią? Pewnie nie chcą żeby im przeszkadzać, bo cały czas poświęcają na wnikliwe czytanie naszych haseł emotka

chyba na wnikliwe rozdawanie znajomym i rodzinie, oraz preparowanie potencjalnych list laureatów, gdyby w końcu musieli je opublikować emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5828390 Napisano: 21.02.2014 23:27:51 w co chcielibyście wygrać?
hmm... chciałabym wygrać laptopa - gram o to już dłuuugi czas, jak na razie bez efektów
do tego gotówka... auto? ok, ale niech ma już zapłacony podatek emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5827762 Napisano: 21.02.2014 01:02:31 w Wkurza mnie...
selenes napisał(a):

Haha, też to zauważyłam. Nie sądzę, żeby to miało jakiś wpływ na wynik, zazwyczaj taki fan ma g*wno do powiedzenia na dany temat i wątpliwą wiedzę o produkcie emotka

ostatnio był konkurs na profilu jednej firmy na najaktywniejszego fana. Jedna osoba wpadła w taki słowotok, że pisała wszędzie, byle co. Nawet same emotki, albo dzieliła zdanie na pojedyncze wyrazy, żeby było jak najwięcej wpisów.
I co? mimo zajęcia pierwszego miejsca w rankingu NIE wygrała emotka emotka
bo jej komentarze nie wnosiły nic do tego, co było na profilu danej firmy.

Poza tym też mnie wkurzają rymy wszędzie, gdzie się da, nawet jeśli zadaniem jest polubienie i udostępnienie informacji.
Albo wstawianie wszędzie tych samych rymowanek, w dodatku cudzych.
Albo zagranie na litość i żebranie o daną rzecz (rozumiem, że są różne sytuacje, ale tak sępić o cokolwiek?? trzeba mieć trochę godności)
Albo słodzenie wszystkim firmom, że TA najlepsza i żadnej innej nie! za chwilę na innym profilu, z tej samej dziedziny, ale inna marka pisze to samo. Żenada

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5826616 Napisano: 19.02.2014 14:49:02 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

Wkurza mnie Zalando. Za wygrany bon z Activii zakupiłam sobie ciuszki. Rozmiar M. Gdy przesyłka doszła byłam co najmniej zniesmaczona. Kolor zupełnie inny niż na zdjęciach, fason też nie przypominał tego ze strony. Rozmiar M okazał się być dwa razy za duży, bardziej pasowałby na osobę która nosi XL. Ok-odesłałam przesyłkę w końcu mam za darmo. Zamówiłam nowe rzeczy. Tym razem skusiłam się na bluzę rozmiar S. Przyszła bluza wielkości L. Już nie mam siły do tego sklepu... emotka

może podawaj rozmiar w szerokościach? bo nie każdy rozmiar S odpowiada faktycznej S

Ja znowu kiedyś dostałam koszulke XL, rozmiarówka jak na M Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5826287 Napisano: 18.02.2014 23:14:02 w Wkurza mnie...
sanitas - hehehe.. ale jak oddzielić nachalnych telemarketerów od klientów? emotka
żaden problem, ale jak dzwoni klient, to co, naciągać go? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5826272 Napisano: 18.02.2014 22:50:45 w Wkurza mnie...
czy ktoś wie, jak spławić skutecznie i ostatecznie telemarketerów z jakiegoś katalogu firm, która ustawicznie dzwoni do mojego męża (mąż prowadzi własną działalność) i cały czas próbują go naciągnąć na reklamę u nich lub zakup innych usług.

Tam, gdzie chciał się reklamować i być w bazach danych, to jest, a oni stosują sztuczki typu, że dzwonili kiedyś tam i podają datę, że było ustalane, co ma być w reklamie, poza tym już wysyłają kuriera z umową i wystarczy tylko potwierdzić adres.

Nic nie daje odmawianie, żądanie usunięcia danych (niestety, to nie jest osoba fizyczna...), cały czas dzwonią i męczą. Nieraz po kilka razy dziennie.

Szlag może trafić, bo żadne odpowiedzi nie dają rady.. zastanawiam się, czy może mąż trafił na ich czarną listę i dzwonią z nękaniem.
Aż w końcu się skusi (nie ma mowy o tym), albo straci cierpliwość i ich ostatecznie zbluzga.

Co byście radzili na takich nękających telemarketerów?
Ale w kwestii firmy, bo prywatnie można dać sobie z nimi radę szybciej. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5826266 Napisano: 18.02.2014 22:42:25 w Wkurza mnie...
tereniago a może zadzwoń najpierw do NFZ i zapytaj o tą pseudo ustawę? co oni na to powiedzą? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5826046 Napisano: 18.02.2014 17:34:52 w Wkurza mnie...
tereniago - pani u optyka mogła pokazać tą ustawę emotka
pewnon zarządzenie szefa, a nie ustawa Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5825331 Napisano: 17.02.2014 19:11:47 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

Znalazłam jednak paragony, akurat na nich były konkursowe rzeczy. Mam pisać reklamację w hali gdzie kupowałam i pozostawić do rozpatrzenia emotka

no jasne! zrob ksero paragonów dla nich Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5825310 Napisano: 17.02.2014 18:37:55 w Wkurza mnie...
Kadjas, jeśli płaciłaś kartą to wystarczy wyciąg z konta z tą operacją Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5825273 Napisano: 17.02.2014 17:57:01 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

Kupiłam zdrapki z doładowaniami w markecie, na każdej naklejka "produkt ważny do 31.12.2014-jednak po doładowaniu dostaję z kazdej zdrapki informacje,że kod stracił ważność. Pod folią jest faktycznie data 2012-ale sobie poleciał w h... market albo heyah emotka Tyle doładowań emotka emotka emotka

złóż reklamację u obu - operatora i marketu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5824404 Napisano: 15.02.2014 19:08:34 w Wkurza mnie...
Maria1980 - a ja trochę dziwię się, że dodałaś go do znajomych. I dobrze zrobiłaś, że go usunęłaś z listy. Może jeszcze go zablokuj, żeby nie miał możliwości kontaktu z Tobą na fb?

Cudaczek - może i się zna kogoś w rzeczywistości, ale niekoniecznie chce się mieć daną osobę w znajomych na fb czy na innym portalu społecznościowym emotka

Ja na przykład nie chciałabym mieć swojego eksa w znajomych emotka było, minęło.. teraz totalnie żadnych kontaktów z nim nie mam. I co? mam go dodać do znajomych, bo kiedyś go znałam i z nim byłam? no sorry...
Idę na jakość a nie na ilość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5823500 Napisano: 13.02.2014 22:48:22 w Wkurza mnie...
niestety,.... firmy się nabierają.
Mnie dodatkowo wkurza, jak ktoś już wcześniej polubił dany profil, a później jest info o nagrodzie za xxx fana i ta osoba odlubia, żeby znowu polubić.

Masakros emotka emotka
też mnie wkurza takie sępienie emotka
mnie udało się kiedyś załapać na upominek z tej racji, ale to przypadkiem.
Nie wiedziałam nawet, że coś dają za to.

Ale nawet jak jestem "okrągłą" fanką, to nie dopominam się.
To żenujące emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0