Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
inne zasady - głosy zbiera się tylko w "Kliknijcie"
Jeśli jakiś konkurs trwa krócej niż 2 dni, albo jest dla pierwszych to dodawaj bezpośrednio linki do tematów "teraz" lub "szybkie konkursy na fb"
Bo jak dodasz do bazy to admin może nie zdążyć dodać a konkurs juz się zakończy
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ciekawe, ilu osobom plagiatorzy się pochwalili, że jadą na wygrane zakupy i co teraz powiedzą, jak nagroda odebrana
I to zdziwienie.. odebrali??? a za co? dlaczego?
założę się, że nikt się nie przyzna dlaczego. Przecież nie powie, że za kradzież czyjeś twórczości
Jestem z was dumna i cieszę się, że udało się wygrać z plagiatorami Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeszcze nie są dodane, bo jakby były to by było info https://www.e-kon...y.info/szukaj/wyniki
spokojnie, pionas albo inny admin doda konkursy, to 0 zmieni się na odpowiednią ilość
Jak dowiedziałaś się o tym forum?
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzwoniłam wcześniej.. babka sprawdziła numer nadania i wysłała Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Przejrzałam te hasła z ferrero i powiem wam, że jeśli nie wie się, gdzie szukać, to się nie znajdzie.
Bo nie można wyszukać haseł, jeśli są publikowane tak jak w lays. Czyli nie w pdf lub na stronie. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Agencja nie chce ich publikować i skąd wiadomo, czy ktoś nie wygrał auta plagiatem?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ne podałaś nic konkretnego.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ze swojej strony kończę tą dyskusję, bo i tak nic to nie daje.
Oczywiście niektórzy wiedzą swoje i zawsze wszystko będzie Be.. obojętnie co się robi czy mówi. Nic nie dociera.
Wracam do swoich obowiązków, bo mam co innego na głowie, niż czytanie złośliwych komentarzy. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no to każdy już wie o nim, prawda???
zasady? kto będzie miał tam być, to będzie.
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
napisałam JAK czyli porównanie, a nie że tak jest
to forum jest pełne jadu i złośliwości - przykład powyżej
żal.... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Forum i tzw. "vipy" to jak jak w firmie... jest prezes, zarząd, itp. Osoby odpowiedzialne za firmę. I są pracownicy. Jedni bez drugich nie mogą istnieć.
Więc o co tyle hałasu?? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Może punkt karny ochłodzi Twoje zapędy w obrażaniu ludzi i w wylewaniu jadu.
To, że ktoś udostępnił Ci dostep do konta, że mogłeś podglądać to nie znaczy, że masz kogoś obrażać.
A ta osoba, która pozwoliła Ci wejść na swoje konto, złamała ogólną zasadę forum, że login i hasło jest tylko do użytku danej osoby i nie powinno udostępniać się ich osobom trzecim, nieupoważnionym.
Jak będziesz dalej tak pisał to będą kolejne punkty
Do informacji innych - pawel1615 NIE był wśród "vipów" i na pewno NIE będzie Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ogólny pomysł - np. wymarzony wyjazd do USA czy innego kraju, ale żeby nie było słowo w słowo, co będzie się robiło na tym wyjeździe, bo wątpię, czy 2 osoby mają identyczne pomysły na wyjazd marzeń, a jeśli nawet mają podobne to w każdym razie na pewno nie mają identycznego sposobu na jego opisanie (tymi samymi słowami)
Tak to widzę.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie wiem jak inni pisali, ja tylko suchą informację o plagiacie i link do zdjęć z neta a i tak zostałam zablokowana Wyświetl w wątku >>