Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
można wypłacić z bankomatu, ale opłata za wypłacenie pieniędzy to 3% kwoty, nie mniej niż 6 zł. Przy tysiącu - 30 zł, przy 500 - 15 zł Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
do mnie doszłą tylko karta, bo tylko to wygrałam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kurier ViVa Xpres Logistics Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wozi kurier Vivanotta Xpres Logistics Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zgłosiłam stronę, jako spam i oszustwo a także nękanie, nękanie idzie do obsługi fb, ale jak ich znam to później będzie odp, że nie znaleźli nic nieprawidłowego
W formularzu zgłoszeń powinno być miejsce na opis danej sytuacji, np. informacja o oszustwie, jak to się odbywa itp Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taa.. usuwają komentarze i blokują osoby, które piszą, że to plagiat Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jedna osoba świeżo zarejestrowana weszła i narobiła dymu wynosząc różne informacje na profil organizatora na fb
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
podobno blokada chwilowo zawieszona, ale później wróci, powinna wyświetlać się informacja o tym.
Nie widzę jej, bo mam dodane konkursy Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pionas będzie później, więc jeśli inni admini nie wrzucą konkursów, to poczeka na niego Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
WIĘC 3 KONKURSY NA 50 DNI
info od Pionasa
-------
chyba 3 konkursy na 50 dni, to chyba nie jest wielki problem??
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
WAŻNOŚĆ KONKURSÓW BĘDZIE 50 DNI (do końca roku), A NIE 30
WIĘC 3 KONKURSY NA 50 DNI
to jest info od Pionasa Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Rety, prawie nie ma tygodnia, żeby jakiś plagiat nie wyszedł Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ta sama Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w innym temacie napisałam, czego dowiedziałam się od jednej osoby
https://www.e-kon...257/p/1221/#p5776387 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
"Sprawdziłam na poczcie i Pani naczelnik się wyklepaa,że ta agencja ma podpisaną umowę z PP ,żeby wrzucać im listy do skrzynki,nie kwituja odbioru kazdego listu.Więc nawet jelli Twój list nie ma potwierdzenia odbioru w Śledzimy przesylki,warto zadzwonić na glowną pocztę,a oni chetnie wystawią dokument,że list dotarl.Oni liczą,źe ktos sie nie upomni.Poza trym młoda z agencji mi klepnęła jak dzwonilam, i jej to zarzuciłam,że już raz ktoś im ukradl listy ze skrzynki,w konkursie gdzie były wartościowe nagrody.Trzeba dzwonic i sie upominać o swoje.Numer komórki do dziewczyny,która ze mną rozmawiała-500100188"
Ja później zadzwonię, bo też do tej pory nie mam patelni, a list odebrany Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli ktoś z różnych powodów ma przerwę w dostępie do forum, to po jakimś czasie te najdawniejsze wpisy są kasowane (dlatego zmniejsza się liczba komentarzy pod nickiem).
Albo nie czuje potrzeby odzywania się, jesli nie jest zainteresowany danym tematem, no to nic nie pisze.
Wyświetl w wątku >>