Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a jeśli nadal nic, to zakładaj spór Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
do mnie też dzwonili, jakaś ankieta z automatu, jakiieś środki do prania czy chemiczne... jak usłyszałam, że to automat to rozłączyłam się Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nawet nie próbowała nic pisać, tylko od razu uciekła... więc..
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Oczywiście wszyscy nie zgłosili, bo część osób wynajmuje i wtedy wynajmujących jest więcej.
Wniosek? zamiast 13,50 zł będziemy płacić 19,50 za osobę, bo niektórzy chcieli zaoszczędzić, a że reszta na tym ucierpi to już nieważne
Z wyliczeń firmy śmieciowej wyszło, że na mieszkańca jest 35 litrów śmieci, a nie 25, stąd przewidywana podwyżka
a jeśli chodzi o palenie w piecach czym się da, to masakra... dziś byłam na spacerze, to wszędzie śmierdziało palonym plastikiem
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyjaśnienie pomiędzy osobami zainteresowanymi jak najbardziej powinno nastąpić, ale jeśli nie nastąpi to pozostaje jedynie droga oficjalna.
Atrium (i inne agencje czy organizatorzy) powinno stosować politykę ograniczonego zaufania do osób biorących udział we wszelakich konkursach czy promocjach i każdego laureata, przed oficjalnym ogłoszeniem wyników, prześwietlić, czy dana praca/zgłoszenie nie zostało wcześniej stworzone przez kogoś innego.
Zapis o tym, że zgłoszenie jest własnością osoby zgłaszającej to jedno, ale profilaktycznie sprawdzanie to drugie.
Bo jak widać na załączonym obrazku (i nie tylko tym) wiele osób zgłasza czyjeś pomysły jako swoje nie mając na to pozwolenia.
Też jestem za publikowaniem zwycięskich zgłoszeń, szczególnie w przypadku głównych nagród.
Bo nigdy nic nie wiadomo, czy zwycięskie zgłoszenie spełnia warunki regulaminu, czy nie jest ukradzione itp.
Skoro anava usunęła swoje konto to widać nie była na tyle uczciwa, żeby spojrzeć forumowiczom w oczy i przyznać się do tego, co zrobiła. Lepiej uciec po cichu.
Założę się, że oficjalne konto usunięte, ale kto wie, czy nie założyła nowego, żeby monitorować sprawę...
-------
Zastanawia mnie, JAKIE zgłoszenia wygrywają auta w Columbicie. Bo nigdy nic nie publikują, tylko imię i pierwszą literę nazwiska laureata...
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mariola - sama jesteś sobie winna..
czemu brakuje klawiszy?
Poza tym najtańsza klawiatura dużo nie kosztuje... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ciekawy artykuł http://wyborcza.p...n=FB_Gazeta_Wyborcza Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale w przypadku nagrody za 10 tys może coś się zmieni
ps. pamiętacie jak w almie chyba, ktoś ukradł przepis okrasy i wygrał wycieczkę do Włoch?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
najlepiej ostrzegać ogólnie, bez wskazywania na osoby, żeby nie było, że ktoś się mści Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zauważyłam, że nie zawsze tak jest, że PO wynikach
ale wiem, że w kilku (o których wiem) konkursach, jak były wcześniej wysłane ogólne informacje (bez podawania nazwisk), żeby nie były brane pod uwagę prace nie spełniające wymogów regulaminu, to wygrywały prace zgodne z zasadami, bez laurek itp Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A tak? jest dowód, czarno na białym, że kiedyś takie samo albo baaardzo podobne wygrało gdzieś coś Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
z tego co wiem, to kilka osób tak działa, ale jak widać nie wszędzie docierają... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taa... ale zapytasz jednej osoby i powie, że nic nie można dołączać
innej - że można
i co??? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poza tym kiedyś jeden organizator nagrodził pracę nieregulaminową (wyszło na jak PO ogłoszeniu wyników) i później na zapytania - dlaczego?? odpowiedział, że praca wyróżniała się i nie było zabronione dodawanie prac
ale nie było też napisane, że można, więc skoro hasło/dokończenie zdania NA kuponie, to znaczy, że tylko tam Wyświetl w wątku >>