Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5759657 Napisano: 22.10.2013 21:32:03 w Wkurza mnie...
rosik93 napisał(a):

GLS emotka Kurier nie raczył zadzwonić, nie było go u mnie, bo ktoś był cały czas w domu.. Paczke zostawił na magazynie emotka

a mnie wkurza kurier, ale DPD emotka wczoraj nie było mnie w domu, spytałam, czy jest możliwość, żeby przyjechał ok 2 km dalej - nie mógł. Zaproponował, że może zrobić przeadresowanie, więc podałam nazwę miejsca, gdzie jestem codziennie.
Dziś czekam i nic.
Dzwonię do kuriera, a ten, że zmienił adres, kolega odebrał i miał powiedziane, że do 16 ma być.
Nie było go... ciekawe czy jutro będzie i czy przesyłka nie zaginie przez to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5758587 Napisano: 21.10.2013 12:52:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

mam pytanie czy wszyscy już dostali blendery i miksery z cifa, bo ja nadal czekam emotka

mąż wygrał pod koniec konkursu mikser (ostatnie losowanie z mikserami) i już dawno jest w domu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5758002 Napisano: 19.10.2013 21:36:42 w Pomocy!!!!
prawdopodobnie tak... daj znać, czy udało się odblokować Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5757991 Napisano: 19.10.2013 21:18:22 w Pomocy!!!!
ja też miałam zablokowany na dodzwonienie się do mnie, ale zmiana karty sim pomogła

numer mam zarejestrowany, więc pani poprosiła mnie tylko o dowód i wymiana była bezpłatna
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5757986 Napisano: 19.10.2013 21:11:18 w Pomocy!!!!
mama2006 napisał(a):

Kochani, może ktoś pomoże w następującej sprawie.Nie mogę się dodzwonić na komórkę do siostry , od 2 dni.Dziś w końcu dowiedziałam się, że zrezygnowała z mixa w Orange,kupiła sobie nowy starter w Orange- na kartę. I, ona może dzwonić, ale do niej nie można bo włącza się poczta.Nie mam pojęcia o co chodzi, może ktoś miał kiedyś podobny problem.

podobny problem miałam, jak uruchomiłam sobie numer alternatywny. To ja mogłam dzwonić, ale do mnie za skarby świata nie można było. Abonent niedostępny i koniec.
Pomogło dopiero jak poszłam do salonu orange, aby wymienili kartę sim, bo coś się zablokowało, jak usunęłam ten drugi numer.

Może powód inny, ale skutek ten sam. Niech idzie do salonu, ciekawe co powiedzą Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5757825 Napisano: 19.10.2013 11:10:39 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
a może by tak wprowadzić ilość wiadomości wyświetlanych na stronie, tak jak jest w różnych pocztach? obojętnie, czy na stronie, czy w programach pocztowych. Wtedy każdy mógłby sobie wybrać, ile chce mieć pw na jednej stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5757772 Napisano: 19.10.2013 00:57:18 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Propozycja dotycząca pw

Czy może wrócić lista z pw? a nie podział na strony?

nie wiem, jak inni uważają, ale ja uważam, że taka jedna strona (co prawda dość długa, jeśli ktoś ma duuużo wiadomości) jest lepsza od wielu stron. Łatwiej coś znaleźć

Jak uważacie?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5757285 Napisano: 18.10.2013 12:26:27 w Wkurza mnie...

rrretyyy... pamiętam, jak w poprzednim biurze też były takie osoby, które nie zmywały po sobie, tylko raczył ewentualnie przynieść brudne kubki czy filiżanki i postawić koło zlewu. Do tego deska do krojenia zafajdana pozostałościami po pomidorach i innymi resztami.

Czasami, jak chciałam zrobić sobie coś do jedzenia to najpierw musiałam posprzątać, ale po kilku takich razach zbuntowałam się, w końcu nie byłam sprzątaczką kilku "eleganckich" panów mających o sobie zbyt wysokie mniemanie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5757155 Napisano: 18.10.2013 11:06:23 w Popraw sobie humor...
eciepecie napisał(a):

alis1955 napisał(a):

http://zasmejsa.c...ti-dava-druhu-sancu/

A z czego tu się śmiać?! emotka

faktycznie... wypadki i to, że ludzie cudem uchodzą z życiem są baaardzo śmieszne, że boki zrywać

ktoś ma oryginalne poczucie humoru emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5757154 Napisano: 18.10.2013 11:04:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier po prostu sumienie, kradzież zdjęcia i czerpanie z niego korzyści jest jak kradzież czegokolwiek innego.
Nie wyobrażam sobie, żeby ktos wszedł do mojego domu i wybrał sobie zdjęcia, które chce przedstawić jako swoje a później jeszcze czerpać z tego korzyści.
Bo kradzież zdjęć z domu czy w necie jest taka sama.

Mam zasadę - nie moje to nie biorę, nawet jeśli by było cudowne, śliczne, powalające, och ach.

Nie chciałabym, żeby ktoś tak zrobił z moimi zdjęciami czy inną twórczością, obojętnie czy to krótkie hasełko, czy coś innego

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5757146 Napisano: 18.10.2013 10:54:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

wjedzie rowerem w traktor z gnojem.... emotka

hehe... scena jak z "Powrotu do przyszłości"?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5757080 Napisano: 18.10.2013 10:03:52 w Zabawa - Zniszcz życzenie
bruce - jak obejrzysz dobry horror, to będziesz tak się bała, że nie zaśniesz i dzięki temu będziesz rozbita cały dzień.
Będzie Ci się ciężko myślało i nie wymyślisz nic twórczego na konkursy, wtopisz tylko kasę na smsy albo na paragony, z których nie skorzystasz

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5757009 Napisano: 17.10.2013 23:46:04 w Zabawa - Zniszcz życzenie
eciepecie napisał(a):

antylopia napisał(a):

eciepecie, pozwól nam zniszczyć Twoje marzenie emotka

Mam tylko jedno - by mnie wszyscy hejterzy pocałowali.... emotka ....z uszanowaniem w de emotka

jeśli tak to nie wiadomo, jak by się to skończyło.
Niektóre osoby mogłyby mieć opryszczkę i wtedy przeniosłaby się na Twoje szanowne 4 litery.
Albo jakby ktoś miał jeszcze coś innego, np. ugryziony/zraniony język i krew by leciała, to mógłbyś dostać mało sympatycznego wiruska, którego nie mógłbyś się pozbyć

Ktoś mógłby Cię ugryźć w 4 litery -> patrz reklama Snickersa, jak facet wbija się w ponętny tyłek kobiety idącej przed nim po schodach i wtedy miałbyś kłopot z siadaniem przez długi czas

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5756981 Napisano: 17.10.2013 22:37:33 w Pomocy!!!!
carissma, bez wytłoczek emotka samo opakowanie

nie wygrałam, bo nie biorę udziału, ale tak myślę Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5756676 Napisano: 17.10.2013 15:50:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

natala91 napisał(a):

Wygrał już ktoś w konkursie pulmoll?

a Grześki lub dżemy Łowicz? emotka emotka

jedna osoba z forum pisała o wygranej w dżemach Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5756535 Napisano: 17.10.2013 13:29:42 w Informują
LUDZIE, JAK PISZECIE, ŻE INFORMUJĄ Z JAKIEGOŚ KONKURSU, TO PISZCIE, CZY TO NUMER ZASTRZEŻONY, CZY ZWYKŁY, A JEŚLI ZWYKŁY, TO PODAWAJCIE CHOCIAŻ JEGO CZĘŚĆ LUB CAŁY NAJLEPIEJ.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5756533 Napisano: 17.10.2013 13:27:03 w Wkurza mnie...
antylopia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Ja też... To niestety uroki konkursów. Jeśli siostra jest chętna do gry, będzie grała. No i jest chyba dorosła, więc myślę, że poza (uzasadnionym) mocnym wkurzeniem, zapłakanie na śmierć jej chyba nie grozi. A satysfakcja z wybrania zgłoszenia tak, czy inaczej jest. A swoja drogą napisałabym do organizatora, co to za próbki i kiedy przyjdzie właściwa nagroda emotka

z napisaniem do organizatora świetny pomysł. Nie jestem przekonana żeby dokładanie czegoś od siebie przynosiło dobre rezultaty.
Swoją drogą organizator powinien napisać "parę bezpłatnych badziew" emotka
Co się dzieje, człowieku napoć się, wymyśl coś super a później dostań za to ochłap.
W temacie wkurza mnie Kit Kat, a jeszcze bardziej maszyna losująca Linei

też uważam, że powinna napisać do organizatora, albo lepiej Ty w jej imieniu, bo lepiej orientujesz się w świecie konkursów emotka
Dlaczego dostałaś próbki, skoro w konkursie nie było o nich mowy?

poza tym, czemu miałaby się zniechęcać? przecież nigdzie nie jest napisane, że każdy musi wygrać w każdym konkursie, w którym weźmie udział Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5755653 Napisano: 16.10.2013 10:41:05 w Intermarche
benasia napisał(a):

powiedzcie co mam zrobić - mam paragony na konkursy w ITM które dzis się kończą i końcówki nr par z tych par. nie widać są rozmyte/źle wydrukowane i nie widać ostatniej cyfry emotka emotka

może wysyłaj nr systemowy? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5755625 Napisano: 16.10.2013 10:15:42 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
jeśli ktoś szuka przepisu na dobrą domową wędlinę to polecam http://www.wielki...com/recipe71394.html

wczoraj zrobiłam i jest pyszna.
Dałam po połowie mięsa z golonek indyczych i piersi z kurczaka - po ok 700 gramów

Jest ścisła, ale bez przesady, nie kruszy się. Idealna emotka

Nie dałam imbiru, bo nie miałam, zamiast czosnku granulowanego 1 ząbek świeży. Jak ktoś chce może dać więcej.

POLECAM emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5754932 Napisano: 15.10.2013 08:51:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
moim zdaniem też powinno podawać się zwycięskie hasła/prace, bo wtedy można zobaczyć, jaki gust ma jury, poza tym sprawdzić, czy hasło spełnia warunki regulaminu (a nie jest np. rękodzieło tam, gdzie powinno być hasło), albo czy nie jest plagiatem.

Minus tego, że faktycznie ktos może za bardzo się inspirować, czyli wręcz plagiatować.

Ale jednak więcej jest ZA ujawnianiem hasła.

Np. osobiście jestem ciekawa, jakie hasła wygrywają auta w kauflandzie. A tak nie wiadomo, czy wszystko jest ok, czy nie było plagiatów albo łamania regulaminu nieodpowiednimi zgłoszeniami Wyświetl w wątku >>
0 0