Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a może autor tego hasła wysłał je ponownie?? szkoda, że nie podali imion i nazwisk, to by było wiadomo Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też jestem za tym, aby przycisk "usuń" był zdecydowanie niżej, nawet niżej niż formularz do pisania wiadomości, bo ja też odruchowo czasami na to klikam
Ewentualnie, żeby był po prawej i koniecznie na czerwonym tle! ostrzegawczo, przed usunięciem
I poproszę o powrót "re:" w odp. bo nie wiadomo czasami, czy ktoś pisał pw o tym temacie, co ja czy to coś innego Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dodaj ze spacją na końcu linka. Jest info, że konkurs jest w bazie, bo wcześniejszy konkurs miał ten sam adres www Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poza tym wkurza mnie, że jak zadaję pytanie na allegro o szczegóły oferty, np. o wymiary jakiegoś ubrania, bo w aukcji nie są podane, to ktoś nie raczy odpisać, bo po co?? w końcu widać, co to jest, ale nie ma napisanego nawet, czy to M, L czy co innego, już o szczegółach nie wspominając
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sugeruję iść już dziś, bo jutro będzie bardziej zaawansowane Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no tak, ale jest podejrzenie, że Sławomir S. to znajomy kogoś z komisji
poczytaj wcześniejsze wpisy tu i na fb Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
możesz wysłac do tej osoby maila, ale poprzez allegro, z przypomnieniem Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja wysłałam maila z informacją o problemach z ankietą 5 sierpnia, 6.08 była odp, że reklamacja została przekazana do rozpatrzenia i odp będzie w ciągu 7 dni.
6+7=13, ok był długi weekend, więc liczę, że ludzie byli w pracy 19 sierpnia, ale mimo wszystko nie mam żadnej odp. No chyba jaja sobie robią i tydzień trwa u nich 21 dni czy więcej, a nie 7 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak chcesz to podeślę Ci na pw, co wysyłam w takich sprawach Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm... nie wiem skąd, może z jakiegoś konkursu?
co Ci przysyłają?
Najprościej zapytać, skąd mają. Ja tak robię. Ustawa o ochronie danych osobowych gwarantuje uzyskanie takich informacji, oraz to, że mają je usunąć ze swoich zbiorów.
ciekawe http://niebezpiec...iek-danych-klientow/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
o jaki konkurs chodzi?
jak wysyłam gdzieś skan, to część danych zamazuję a dowód jako taki przekreślam kolorową linią. Można prosto zrobić w Paincie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
obejrzę sobie w wolnym czasie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://www.e-kon...117951/#.Uhslc9KzKuI Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
od 4,59 do 6,99 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wonga.com
eurobanku (oprócz ekspresu przelewowego
A najbardziej wkurzające jest to, że reklamy są głośniejsze od innych programów. Np. mam ustawioną głośność na 12-15, to reklamy są na 17-20
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
profil na fb
https://www.faceb...jeproduktowzSokolowa
ciekawostka, POZYTYWNA na temat, ale Milki http://pieniadze....eakcja_koncernu.html
Wyświetl w wątku >>