Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5723990 Napisano: 23.08.2013 09:34:52 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jemy mięso faszerowane chemią i nawet o tym nie wiemy

http://wiadomosci...&page=1#opinions

ps. ja tatara nie jem z zasady, obojętnie jakiego, po prostu nienawidzę wszelkiego mięsa surowego lub niedosmażonego Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5723926 Napisano: 22.08.2013 22:43:55 w Punkty karne
sdarria +2 punkty za spamowanie linkiem do konkursu. Pisałam, że wystarczy RAZ dać informację o konkursie, a nie wiele razy w różnych tematach emotka
powinien być ban, ale to ostrzeżenie

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5723312 Napisano: 21.08.2013 22:02:48 w Wkurza mnie...
nooo wiadomo, że nikt nie chodzi do dentysty, bo lubi emotka

mnie irytuje koleżanka, a dokładnie to, że woli truć się pigułami przeciwbólowymi, niż iść do dentysty, bo panicznie boi się zębologa

gdzie sens, gdzie logika?? teraz się boi, a później będzie tylko gorzej Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5722979 Napisano: 21.08.2013 12:29:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

mnie akurat ciśnieniomierz, bo jak widzę niektóre wyniki konkursów, to mi się podnosi ciśnienie...

hehhe.. wybacz, ale padłam emotka

chociaż masz rację, niestety... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5722970 Napisano: 21.08.2013 12:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mnie zależało na ciśnieniomierzu i mam emotka ciekawe, czy będzie dobrze mierzył Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5722964 Napisano: 21.08.2013 12:19:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka, jedna osoba = jedna nagroda Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5722960 Napisano: 21.08.2013 12:18:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
na http://www.zdrowopomaranczowo.pl/ pojawił się licznik, ile jeszcze nagród zostało

ale szybko większość się rozeszła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5722942 Napisano: 21.08.2013 11:56:26 w GFK
mariolakal napisał(a):

Czy Oni przysyłają jakieś potwierdzenie zamówienia na doładowanie ???

nie... w historii punktów powinnaś mieć info, co i kiedy zamawiałaś Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5722816 Napisano: 21.08.2013 09:34:18 w Pomocy!!!!
calliope napisał(a):

wypełniłam ale nie widzę siebie w wynikach emotka

też się nie widzę Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5722408 Napisano: 20.08.2013 14:43:13 w MC - Agencja inna niż wszystkie
aerdna napisał(a):

Chyba Mc tutaj siedzi emotka emotka emotka

Dostaliście sms uzupełniającego z SPH ? Właśnie wysyłają.
Widać nasze pytania i telefony działają emotka emotka emotka

wszystko możliwe emotka emotka

ale skoro MC tu siedzi, to powinni jakoś pozytywnie reagować na konkursy i to, jak je organizować, szczególnie z przyznawaniem nagród i publikowaniem listy zwycięzców, a nie robią jak robili Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5722252 Napisano: 20.08.2013 11:39:51 w MC - Agencja inna niż wszystkie
krzych88 napisał(a):

Ale o co chodzi z tym Media Contact i ich przekrętami, jakimś Panem Sławkiem możecie wyjaśnić? Może być na pw. Nie chce mi się przeglądać całego wątku.
Jestem ciekaw, bo raz wziąłem udział w konkursie przez nich organizowanym w Rossmannie, i wygrałem, co prawda nie główną nagrodę, ale udało się...

tak strasznie dużo do czytania nie ma, więc możesz się pofatygować emotka

chodzi o to, ze z reguły pan Sławek cenniejsze nagrody zatrzymuje dla siebie, udaje się wygrać jakieś mniej cenne, a jesli już uda się wygrać, to z reguły są jakieś problemy z wysyłką i nagrody nie dochodzą takie, jakie powinny być

Często jest też problem z informowaniem o wygranej, mają poślizg czasowy, tutaj pan S. mówi, że laureaci zostali poinformowani, a faktycznie żadnych smsów nie było
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5722119 Napisano: 20.08.2013 09:41:23 w MC - Agencja inna niż wszystkie
heheh... jak się sparzyłam na nich, to już u nich nie gram emotka słowo emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5722070 Napisano: 19.08.2013 23:53:41 w MC - Agencja inna niż wszystkie
masza napisał(a):

Mc sama pakuje nagrody, więc wszystko możliwe, zauważcie wysyłaja wszystko najtańszym kosztem

nooo najtańsze to zwykłe ekonomiczne emotka a później szukaj wiatru w polu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5722035 Napisano: 19.08.2013 22:38:33 w MC - Agencja inna niż wszystkie
A mnie przeraża, że jak się daje znać SPONSOROM, czyli osobom/firmom, którym zalezy na tym, żeby sprzedać jak najwięcej towaru dzięki konkursom, że MC kręci jak może, to oni mają to gdzieś!!
Np. Tesco - zrobimy co możemy... i co? wielkie nic, null itp. Pewno dają ceny dumpingowe i dlatego są wybierani Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5722025 Napisano: 19.08.2013 22:25:53 w MC - Agencja inna niż wszystkie
zaczytana-pola napisał(a):

Tylko co powiedzieć/ jak udowodnić?

toteż mówię - składać reklamację, najlepiej polecony za potw. odbioru, sobie zostawiać kopię

zaś w przypadku rozmów tel - nagrywać.
Tylko czy uprzedzać i nagrywaniu??

Może tak, z dodatkiem, że w razie nie przestrzegania regulaminów i obietnic co do terminów, zostanie to zgłoszone w odpowiednie miejsce

Ilona, akurat w tym konkursie z karą - główna to było 25 tys emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5722023 Napisano: 19.08.2013 22:22:58 w MC - Agencja inna niż wszystkie
monika124 napisał(a):

Osobiście jak widzę konkurs organizowany przez MC to trzymam się z daleka.
A próbowaliście poradzić się kogoś z UOKiK, bo z tego co czytam zawsze o przekrętach tejże agencji wynika, że jak byk konsument jest oszukiwany.UOKiK nakładał już kary na organizatorów loterii i naciągaczy SMSowych więc może najlepiej zwrócić się tam właśnie ?

MC miała już nałożoną karę za jeden konkurs, w kwocie ok 10 tys zł
i jak widać nic nie działa na nich Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5722017 Napisano: 19.08.2013 22:14:47 w MC - Agencja inna niż wszystkie
wiecie co..

MC mi podpadło wtedy, co była kasa do wygrania, po 500 zł co godzinę. Ile ja smsów wtedy wysłałam.... emotka
później oczywiście tłumaczyli się, że jedna osoba mogła wiele razy wygrać, zaś listy nie ma ze względu na ochronę danych osobowych emotka
Jaaaaasne...
Nikt z forum nie wygrał (w każdym razie nikt nie pisał).
Zaś jak później był jakiś konkurs to kojarzy mi się, że ludzie dziwili się, że imię i miejscowość się zgadza, zaś pierwsza litera nazwiska nie.
Po prostu MC zrobił lipną listę i tyle.

Później - konkurs z kosmetykami do aut, co było do wygrania Mini i bony po 300 zł.
MC zarzekał się, że smsy poszły, już nawet rezerwa wyszła.
Zaś na drugi dzień posypały się smsy z wygranymi. Po mojej interwencji w Tesco.
I gdzie tu rezerwa?

Tesco wiedziało, że MC kręci, mieli dowody na piśmie. Wtedy ktoś od nich miał zajrzeć do nas na forum i poczytać o tym wszystkim i nic. Zero reakcji. Bo jeśli byłaby reakcja, to nie zlecaliby konkursów im, tylko komuś innemu

Ale po lekturze, co eciepecie wkleił dochodzę do wniosku, że po każdym konkursie trzeba składać reklamacje i w razie rozmowy telefonicznej nagrywać.
Tylko pytanie - informować ich o tym?? o nagrywaniu?
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5721313 Napisano: 19.08.2013 09:26:30 w Wkurza mnie...
asante - jedyne wyjście to oskarżyć lekarza (do sądu)

nie wiedziałam o tym wewnętrznym stosowaniu arniki Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5721267 Napisano: 19.08.2013 00:08:10 w Wkurza mnie...
asante - to samo pisałam chochliczce na pw, no może okłady z arniki a nie zażywanie emotka
i tez uważam, że powinna iść do lekarza, bo nie wiadomo, co to może być, lepiej zareagować teraz, bo później leczenie może być bardziej skomplikowane lub może nastąpić pogorszenie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5721061 Napisano: 18.08.2013 13:47:13 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

ziólko, czyli miesięcznie trzydzieści pięć tysięcy z hakiem

ale przychodu czy dochodu rozumianego w tym sensie, że czysta kasa do portfela

skopiowałam tak jak jest napisane
polecam lekturę - 35 stron emotka
ale można sporo się dowiedzieć, dzięki czemu można zdobyc broń do walki z tą agencją w przyszłości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0