Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
u mnie leje i jest burza
heheh
a wkurza mnie to, że mimo, że na zewnątrz było 22 stopni, to w biurze miałam... 29 przy otwartych oknach
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tez mnie to wkurza.. jak to "musiała wyróżnić"? musiała ją zdyskwalifikować jako niezgodną z regulaminem czy innymi zasadami, ale jak widać, wazelina wszedzie króluje, a kto nie włazi w tyłek, to nie jest doceniany
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ogólnie żal.pl dla tej, co nie dotrzymała umowy
dziwne, że organizator nie zareagował na list poszkodowanej, która użyczyła swojego wizerunku, ale może doszli do wniosku, że to umowa między dwoma koleżankami, więc nie będą ingerować Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bezstronnie... umowa, choćby ustna, obowiązuje obie ostrony Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
eee... chyba Twój mąż jest jej czwartym dzieckiem?
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na chromie już jest ok, widzę biedronkę
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ciekawe, co?
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
napisz tutaj - może pomogą https://www.faceb...UwagaOszusci?fref=ts Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
joan - polecam spirytus salicylowy. Jak komary mnie gryzą to smaruję nim i po kilku godzinach nie ma śladu.
Jeśli rumień utrzyma się dłużej, niż 2 dni sugeruję wizytę u lekarza, bo nie wiadomo, co mogło ugryźć.
Moją mamę coś ugryzło, to dostała zastrzyk odczuleniowy a rumień trzymał się ok 10 dni Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może i więcej luzu... ale nie jestem "babą", tylko "kobietą" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jakie żarty????
jeśli nie macie bardzo niskiego ciśnienia, że są zawroty głowy, krew z nosa wam nie leci przez upały itp. to nie zrozumiecie
ALE TO NIE JEST POWÓD DO ŚMIECHU!!
to tak jakbym śmiała się z kogoś, że jest chory a ja bym się cieszyła, że jestem zdrowa
wkurza mnie brak zrozumienia i to czasami u ludzi, których bym o to nie podejrzewała
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
luko, z nicka wnoszę, że jesteś rocznik 92, więc jeszcze nie narzekasz na upały
zima, szczególnie mroźna nie jest najprzyjemniejsza, ale jednak wolę zimę, bo zawsze można się ubrać, zaś latem co? skórę zdjąć z siebie? niestety nie mam klimatyzatora
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na pocieszenie dostałam 10 punktów... a ankieta wypełniona w połowie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zgłoś sprawę do admina gfk przez "kontakt" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
podawałam kiedyś informację, jak usunąć spam od wróżek wysyłanych od MC
wysłałam takiego maila
"Witam
Dostałam smsy od wróżek z numerów 73301 oraz 72918. Udało mi się znaleźć, że to Państwa numer.
Udało mi się wysłać smsa z rezygnacją na numer 80555, zaś jak wysyłam na numer 80068 to mam komunikat "Numer, na który wysłałeś smsa jest nieprawidłowy, sprawdź numer i spróbuj ponownie".
Niestety, ponowne wysłanie rezygnacji skutkowało tym samym.
Wobec tego proszę o usunięcie mojego numeru xxx xxx xxx z wszelkich baz danych z wróżkami.
Pozdrawiam
xxx"
na adres info@mcom.com.pl
odpowiedzi ni dostałam, ale wróżki już mnie nie męczą
inna strona MC http://mcom.com.pl/ Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.