Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
KLAUDIA - TO NIE JEST TEMAT DO ZBIERANIA GŁOSÓW!!!
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
alez możesz
sugerowałam pionasa, bo to on zmienił zasady pisania w "kliknijcie"
więc on za to odpowiada
tu możesz pisać cokolwiek, co akurat leży Ci na wątrobie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sama napisałaś, że dawno nie prosiłaś o głosy, więc nie wiesz, co się działo w tym temacie przed wprowadzeniem zmian Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Widać, że jakoś nie masz szczęścia do kupujących, bo co rusz to problem
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co za głupota, że testów się nie robi??
moja kuzynka zrobiła specjalizację z alergologii i w ramach pierwszych badań zrobiła testy rodzinie i wyszło, że wuj, 62 lata jest uczulony na sierść psa i jakieś inne pyłki.
Więc uczulenie może pojawić się w każdym wieku.
prywatnie badania kosztują ok 120 zł za jeden rodzaj testów, można też zrobić z krwi w laboratorium - u mnie koszt ok 140 zł
Jeśli chcesz iść do dermatologa to nie potrzebujesz skierowania
Skąd wiesz, że jest na coś uczulona?? jakie są objawy? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
barszcz - nie znałam tego, ale widzę, że masz rację.. niestety
chrzanię wszystko.. idę spać
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tylko, że zawsze chcę dobrze, nie chcę nikogo urazić.. ale z drugiej strony wkurza mnie, że się staram, a nikt tego nie docenia i uważa, że nic się nie robi
a mnie zwyczajnie w końcu się nie chce, jak poczytam te kłótnie właściwie o nic
bo są rózne powody, piszą różne osoby
kurde.. przecież nawet nie chce mi się grać w konkursach przez to!!
głupia jestem, że się tym wszystkim przejmuję.. i teraz zamiast iść spać i odpocząć to staram się zażegnać spór
kto mi da kopa w tyłek, żebym już poszła spać?? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
teoretycznie racja...
wypowiem się teraz w swoim imieniu, ale wiem, że inni admini i moderatorzy mają podobnie
nie spędzam tyle czasu na forum, co kiedyś, już o początku moderowania nie wspominając
więc siłą rzeczy wiele rzeczy omijam, czasami nieświadomie.
Jak byłam w szpitalu i później jak dochodziłam do siebie, to praktycznie 2 miesiące nie było mnie na forum.
Teraz pracuję... inni też pracują i mają rodziny.
Więc jak już wchodzę na forum, to coś przeczytam, przejrzę forum, czy coś się nie dzieje dużego, dam jakieś karniaki, a takie pojedyncze wyskoki, typu emotka nie tam, gdzie trzeba, jakieś pojedyncze pytanie, usuwam bez karniaka, bo to też zabiera czas.
Jak widzę, ze sprawa jest poważniejsza, albo jak ktoś notorycznie robi to samo to punkty lecą a czasami i bany na nicka lub na IP.
Poza tym adminów jest kilku, użytkowników forum kilkanaście tysięcy i nie sposób wszystkich upilnować.
A jak już pisałam wcześniej, nikt przy zdrowych zmysłach nie spędza na forum całej doby, trzeba zarobić na chleb, szczególnie, że adminowanie to zajęcie bezpłatne.
Staram się, ale czasami jak czytam niektóre wypowiedzi to ręce opadają, nie ma się chęci do czegokolwiek
Przeciez nie dam rady zmienić ludzi!! każdy odpowiada sam za siebie...
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
po 2 - widzę, że sama zaczynasz obraźliwie pisać
po 3 - ostatnio zbanowałam gondol_jerzy za wpisy pod Twoim adresem, to jeszcze mało????? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nikt nie jest w stanie siedzieć całą dobę na forum
ja dopiero co wróciłam z pracy i co widzę?? Twoje wielkie żale
nie wiem, z jakiego powodu, bo oczywiście nie napisałaś o co chodzi... ale robić wielkie halo oczywiście można Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
paranoja
wkurza mnie, że nic nie mogę sprzedać
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
unikam takich aukcji Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli jest ktoś z danego miasta, ma 2 km po odbiór, to gdzie sens, gdzie logika, żeby wysyłać pocztą??
Albo jak widzę karty pamięci po kilka zł - wysyłka 16 zł.. druga sztuka - 16 zł
więc wiadomo, że płacą za wystawienie grosze, groszowe prowizje od sprzedaży, bo przecież nie za przesyłkę