Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
IMPRESSUM
Herausgeber:
Beiersdorf AG, Umweltschutz und Sicherheit,
Unnastraße 48, D-20245 Hamburg,
Telefon: 040 4909-0, Telefax: 040 4909-3434
Weitere Informationen:
Umweltschutz und Sicherheit: Telefon: 040 4909-5057
E-Mail: Nachhaltigkeit@Beiersdorf.com
Presse & PR: Telefon: 040 4909-2001
E-Mail: Info@Beiersdorf.com
Beiersdorf im Internet: www.Beiersdorf.de
Der Nachhaltigkeitsbericht liegt auch in englischer Sprache vor
http://ext.beiers...f/nachhaltigkeit.pdf 3 strona po lewej
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
JAK DLUGO na numer 130
http://www.telepo...viewtopic.php?t=7784 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poszukałam w necie, co to za smsy i skąd mają mój numer i jakież było moje zdziwienie, kiedy okazało się, że właścicielem wróżek jest nasz ulubieniec.. Media Contact
http://r-eg.pl/regulaminy.htm
kto dostaje smsy od nich, niech się wypisze, a jeśliby były jakieś problemy to niech napisze na maila - dział kontakt Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.orange...e-1-rok,article.html Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak to płatne za ważność rok??
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jesli sprzedawca byłby ok, to by zwrócił różnicę, a ten nawet litery nie napisał w odpowiedzi
jak mnie kiedyś zdarzyło się za dużo policzyć to sama oddałam kasę.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jest różnica?
skoro płacę za paczkę i ponoszę koszty to chcę dostać to, za co zapłaciłam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to to nic.. ja płaciłam za paczkę pocztową 12 zł, a facet przysłał mi list polecony za 6,70 zł ;/
plus koperta to max 8,50. Więc 3,5 zł zarobił.. jak napisałam do niego w tej sprawie, to cenzurak nie odpowiedział
Kurde, a ja zawsze staram się podać realny koszt przesyłki
Jak tak kilka osób podwyższy cenę to jestem stratna nie kilka ale kilkadziesiąt złotych
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Decubal
Moi Drodzy,
otrzymaliśmy informację, że zestawy, które przekazaliśmy do testowania są odsprzedawane na allegro. Chcemy zaznaczyć, że takie działania są nieetyczne i niezgodne z regulaminem.
§2 pkt.12.Osoby, którym zostały przyznane, w ramach Akcji promocyjnej, kosmetyki do testów nie mogą sprzedawać ani oddawać tych kosmetyków. W wypadku udowodnienia takich działań Uczestnik będzie zobligowany do oddania produktu, lub jego równowartości pieniężnej, Organizatorowi Akcji promocyjnej.
Mamy nadzieję, że więcej nie będzie takich incydentów.
https://www.faceb...a?hc_location=stream Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mia jak zobaczysz podobną scenkę, to mam nadzieję, że przypomni Ci się filmik i będziesz "uświadomiona"
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
świetne
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no kpina
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
joan czyli średnia nie jest zła
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Powiem Ci, że po upłynięciu 3 miesięcy, wystąpili o przedłużenie. Ostatecznie byłam tam 5 miesięcy na stażu, po czym umowa zlecenie przedłużana co miesiąc (3mce).
Obowiązki na stażu i na umowie miałam takie same, po czym nagle się zakończyło, bo "mieli problemy finansowe" (powód był inny, z udziałem "uprzejmej" osoby). Niestety dopiero po fakcie i po długim czasie dowiedziałam się, jak mogłam walczyć o swoje, ale niestety... przedawniło się.
W każdym razie gdybym wtedy wiedziała, jak to wszystko będzie to gdybym miała wybór, to może wybrałabym firmę nie prywatną.
Ale to zależy od firmy, od osób nią zarządzających itp. Wypisz sobie na kartce plusy i minusy stażu w obu miejscach, jeśli to możliwe popytaj ludzi, którzy tam pracują..
Chociaż jak byłam na praktykach ze studiów (trochę inne, ale zawsze) w Wydziale Ochrony Środowiska, to prawie nic nie robiłam przez 3 tygodnie. Zabijałam czas gadając z koleżanką, tylko żeby odsiedzieć swoje godziny.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no nie wiem, bo ja grałam, bo zależało mi na kaloszach i nic nie wygrałam, więc nie było łatwo Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ktoś pisał jakiś czas temu, że na początku informowali szybko, a później nie wiadomo
też jestem ciekawa, czy były wyniki, czy nie... ale z drugiej strony tylko 1 zgłoszenie posłałam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane