Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie brałam udziału, ale aż jestem ciekawa, kto i za co wygra
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zgadza się.. jakiś czas temu widziałam, że ktoś oferuje pomoc w wygraniu koszulki tigera, więc zapytałam jedną osobę na pw, za ile lub za co pomaga wygrać (sama chciałam, żeby była większa satysfakcja), albo czy udziela wskazówek za "dziękuję"... osoba ta NIE odpisała mi w ogóle, bo po co?? sama chciałam wygrać, więc potrzebowałam wskazówek a nie płaciłam od razu xx zł za wygranie.
Koszulka warta 10 zł... zero pomocy
a pamiętam jak były koszulki PZU emocje, to ludzie, którzy mieli po kilka postów na forum i nie znałam ich, pisali do mnie, wygrywałam im za dziękuję, a czasami nawet tego brakło.
Jak mogłam to pomagałam, jeśli nie mogłam, bo nie wiedziałam jak grać, to pisałam o tym szczerze.
A teraz?? tylko interesowność i pazerność
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poszukam jeszcze wcześniejszych paragonów, ale to było chyba na początku promocji i nie wiem, czy TE paragony jeszcze mam
dzięki za odpowiedzi
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taa.. ja dokończyłam ankietę, po czym po kliknięciu zakończenia miałam jakiś komunikat i żadnych punktów nie dostałam
oczywiście od razu napisałam do nich wklejając komunikat o błędzie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ZGADZAM SIĘ!!! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
szukaj po nazwie sklepu na koncie, to chyba pamiętasz?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli płaciłaś kartą to wystarczy wydruk z konta, że danego dnia kupiłaś odkurzacz
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
brać żelazo razem z posiłkiem
choćby kawałek chleba z masłem, popić wodą
brać najlepiej z witaminą C, żeby lepiej się wchłaniało
jakie żelazo bierzesz?
to anemia spowodowana brakiem żelaza? czy kwasu foliowego lub wit. B12? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmmm... po co robicie piramidy z cytatów, jeśli wypowiedź toczy się na jednej stronie i odpowiedzi są jedna pod drugą??? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
osobiście polecam szczerze, do stosowania na całe ciało, a jeśli będziesz uważała, że jakaś partia skóry wymaga lepszego nawilżenia i natłuszczenia to będziesz stosowała ją częściej.
Np. na pięty
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
fakt, za 500 g pudełko trzeba zapłacić ok 90 zł, ale warto. 100 g wychodzi 18 zł
też byłam zniechęcona ceną, ale lekarz dał mi tą maść do wypróbowania przed zakupem, umyłam nią ręce. Można ją stosować zamiast mydła i innych środków myjących, zwilża się skórę, zmydla maść i można ją używać na mokro, później spłukać wodą i delikatnie się wytrzeć.
Na skórze zostaje film ochronny, który chroni skórę. Nie każdy może stosować różne kremy i maści z konserwantami innymi środkami, szczególnie zapachowymi.
Maść polecił mi lekarz chirurg, a chirurdzy jak wiadomo muszą myć ręce spirytusem przed operacją a ten wysusza skórę.
Teraz ja polecam z czystym sumieniem, bo sprawdziłam ją na sobie.
Łokcie i pięty sobie poprawiłam tą maścią a miałam nieźle spękane i bolące.
Na twarz - byłam sceptycznie nastawiona, ale zastosowałam i widzę różnicę, a też mam cykliczny problem z suchymi skórkami na nosie... ale też jest dobra Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jest na suchą skórę, na łuszczycę, inne problemy związane z suchą skórą, na całe ciało, do smarowania i do... mycia
używam już drugie pudełko - genialna na suche łokcie i pięty, na twarz też
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
napisz bezpośrednio na maila admin@gop.askgfk.pl
z tego adresu dostaję odpowiedzi, jak piszę przez formularz na stronie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sprawdzałaś w spamie? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
1 - ankiety czasami są dosyłane po jakimś terminie, stąd przekroczona liczba
2 - jeśli dojdziesz do połowy ankiety, po czym nagle jest koniec to pisz do nich
3 - jeśli występuje błąd podczas wypełniania ankiety, to tym bardziej pisz do nich, ja pisałam i przyznali mi z reklamacji należne punkty Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no jaja, idę po kilka rzeczy, małych gabarytowo i lekkich i nie chce mi się pchać wózka
dzięki za odpowiedzi