Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5652647 Napisano: 13.05.2013 20:52:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miszczu napisał(a):

"Monnari
56 minut(y) temu
Uwaga! Już jutro ogłosimy zwycięzcę naszego konkursu z Renault Clio! Zgodnie z regulaminem, były brane pod uwagę wyłącznie odpowiedzi z SMSów, a wyboru dokonało niezależne jury w osobie Pauliny Młynarskiej:)"

info z fejsbuka emotka

nie brałam udziału, ale aż jestem ciekawa, kto i za co wygra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5651524 Napisano: 12.05.2013 10:31:14 w Wkurza mnie...
elhad napisał(a):

Wkurza mnie, że coraz mniej jest ludzi, którzy zrobią coś dla kogoś, pomogą innym - ale tak naprawdę bezinteresownie, tak od siebie, z dobroci serca.
Czytając posty o wygraniu kulki lodów "za niewielką kwotę" - po prostu opadają ręce, włos się jeży na głowie - czy naprawdę ta złotówka jest najważniejsza???????- bo nieraz czyjeś dziękuję ma większą wartość niż niejedno 10 zł. Jeżeli oferujesz oferuje pomoc, to zrób to za darmo - po to, żeby zrobić komuś przyjemność, pokaż, że życie to nie tylko pieniądze, ale i trochę człowieczeństwa. emotka

zgadza się.. jakiś czas temu widziałam, że ktoś oferuje pomoc w wygraniu koszulki tigera, więc zapytałam jedną osobę na pw, za ile lub za co pomaga wygrać (sama chciałam, żeby była większa satysfakcja), albo czy udziela wskazówek za "dziękuję"... osoba ta NIE odpisała mi w ogóle, bo po co?? sama chciałam wygrać, więc potrzebowałam wskazówek a nie płaciłam od razu xx zł za wygranie.
Koszulka warta 10 zł... zero pomocy

a pamiętam jak były koszulki PZU emocje, to ludzie, którzy mieli po kilka postów na forum i nie znałam ich, pisali do mnie, wygrywałam im za dziękuję, a czasami nawet tego brakło.
Jak mogłam to pomagałam, jeśli nie mogłam, bo nie wiedziałam jak grać, to pisałam o tym szczerze.
A teraz?? tylko interesowność i pazerność emotka emotka i to przy rzeczach wartych kilka-kilkanaście złotych Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5650733 Napisano: 10.05.2013 12:13:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam 2 wafelki, kupowane w sklepie osiedlowym, ale dobrze opisane (nazwa i smak wafla)

poszukam jeszcze wcześniejszych paragonów, ale to było chyba na początku promocji i nie wiem, czy TE paragony jeszcze mam

dzięki za odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5650726 Napisano: 10.05.2013 12:11:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trafiłam 2 błyszczyki na 2 kody emotka aleee.. mam 1 paragon na wafelki, wygrałam z różnych nr tel. Wydadzą mi błyszczyki czy muszę mieć 2 paragony? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5649944 Napisano: 09.05.2013 10:12:15 w GFK
mia napisał(a):

Niech ich szlag! emotka
10 p. za kosmetyki.
Wywalili mnie za to, że z miasta jestem. A może za małego? emotka

taa.. ja dokończyłam ankietę, po czym po kliknięciu zakończenia miałam jakiś komunikat i żadnych punktów nie dostałam
oczywiście od razu napisałam do nich wklejając komunikat o błędzie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5649590 Napisano: 08.05.2013 17:50:46 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

Wkurzają mnie wpisy w MDW typu: książka, kosmetyki, tablet itp. itd. Czy tak trudno jest napisać, z jakiego konka te wygrane? Przecież i tak dana osoba będzie miała za chwilę zapchaną skrzynkę PW i dodatkowo wątek "szukam" powiększy się o parę stron... emotka

ZGADZAM SIĘ!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5649341 Napisano: 08.05.2013 12:42:54 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

ela napisał(a):

ziolko napisał(a):

ela napisał(a):

wkurza mnie bo właśnie chciałam odkurzać włączam odkurzacz a ten ani drgnie emotka wczoraj jeszcze działał emotka Co z tego że na gwarancji jak nie moge paragonu znależć emotka

jeśli płaciłaś kartą to wystarczy wydruk z konta, że danego dnia kupiłaś odkurzacz

płąciłam karta ale skad ja mam ten wydruk wziąć mam konto internetowe a daty kiedy go kupowałam nie pamietam ale napewno juz z rok czasu albo i lepiej go mam

a znasz dokładna kwotę? bo na pewno jest wyszukiwarka na stronie twojego konta i po kwocie tez znajdzie

szukaj po nazwie sklepu na koncie, to chyba pamiętasz?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5649284 Napisano: 08.05.2013 11:20:22 w Wkurza mnie...
ela napisał(a):

wkurza mnie bo właśnie chciałam odkurzać włączam odkurzacz a ten ani drgnie emotka wczoraj jeszcze działał emotka Co z tego że na gwarancji jak nie moge paragonu znależć emotka

jeśli płaciłaś kartą to wystarczy wydruk z konta, że danego dnia kupiłaś odkurzacz
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5648436 Napisano: 07.05.2013 12:27:01 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

A ja mam kurcze anemię lekką, a po łyknięciu żelaza bardzo źle się czuję. Co z tym robić?

brać żelazo razem z posiłkiem
choćby kawałek chleba z masłem, popić wodą
brać najlepiej z witaminą C, żeby lepiej się wchłaniało

jakie żelazo bierzesz?
to anemia spowodowana brakiem żelaza? czy kwasu foliowego lub wit. B12? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5648129 Napisano: 06.05.2013 21:26:47 w Carrefour konkursy
u mnie cisza z nałęczowianki emotka

hmmm... po co robicie piramidy z cytatów, jeśli wypowiedź toczy się na jednej stronie i odpowiedzi są jedna pod drugą??? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5647003 Napisano: 05.05.2013 11:01:07 w Punkty karne
ananas - ban za reflinki w różnych tematach Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5646713 Napisano: 04.05.2013 14:07:39 w Punkty karne
autosurf ban za spam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5645152 Napisano: 01.05.2013 15:10:51 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

dzieki dziewczyny za rady. Skore jako tako mam nawilzona bo z tym sobie radzi i sok aloesowy i cetaphil ale skorki na nosie zostaly. Tylko w tym jednym miejscu ale wyglada to koszmarnie. Może zaryzykuje z tą maścią od ziółko bo widać,że to specjalistyczny "produkt".

osobiście polecam szczerze, do stosowania na całe ciało, a jeśli będziesz uważała, że jakaś partia skóry wymaga lepszego nawilżenia i natłuszczenia to będziesz stosowała ją częściej.
Np. na pięty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5645145 Napisano: 01.05.2013 14:46:20 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Ziólko poczytalam na necie i faktycznie kazdy zachwala masc- tytlko cena mnie odstrasza emotka
Wkurza mnie,ze niedługo mój ma powazny zabieg i nie wiemy czy ma isc na niego czy po nim nie bedzie jeszcze gorzej, w koncu to kregoslup emotka emotka emotka

fakt, za 500 g pudełko trzeba zapłacić ok 90 zł, ale warto. 100 g wychodzi 18 zł

też byłam zniechęcona ceną, ale lekarz dał mi tą maść do wypróbowania przed zakupem, umyłam nią ręce. Można ją stosować zamiast mydła i innych środków myjących, zwilża się skórę, zmydla maść i można ją używać na mokro, później spłukać wodą i delikatnie się wytrzeć.
Na skórze zostaje film ochronny, który chroni skórę. Nie każdy może stosować różne kremy i maści z konserwantami innymi środkami, szczególnie zapachowymi.

Maść polecił mi lekarz chirurg, a chirurdzy jak wiadomo muszą myć ręce spirytusem przed operacją a ten wysusza skórę.
Teraz ja polecam z czystym sumieniem, bo sprawdziłam ją na sobie.
Łokcie i pięty sobie poprawiłam tą maścią a miałam nieźle spękane i bolące.
Na twarz - byłam sceptycznie nastawiona, ale zastosowałam i widzę różnicę, a też mam cykliczny problem z suchymi skórkami na nosie... ale też jest dobra Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5645144 Napisano: 01.05.2013 14:42:17 w Wkurza mnie...
na suchą skórę twarzy polecam też sok aloesowy - nawilża 4x lepiej niż woda, stosowałam jak tonik - smarowałam twarz, później zostawiałam do wyschnięcia. Tonizuje, łagodzi, nawilża, ma działanie lekko bakteriobójcze. Jak stosowałam regularnie, to twarz mi się poprawiła, wyrównał koloryt i była zdecydowanie lepiej nawilżona Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5645137 Napisano: 01.05.2013 14:36:07 w Wkurza mnie...
na suchą skórę polecam genialną 3-składnikową maść EPADERM

jest na suchą skórę, na łuszczycę, inne problemy związane z suchą skórą, na całe ciało, do smarowania i do... mycia

używam już drugie pudełko - genialna na suche łokcie i pięty, na twarz też

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5644686 Napisano: 30.04.2013 16:22:21 w GFK
koki napisał(a):

pisałam 2 razy ale bez jakiegokolwiek odezwu. W spamie ani w koszu też nie ma emotka

napisz bezpośrednio na maila admin@gop.askgfk.pl

z tego adresu dostaję odpowiedzi, jak piszę przez formularz na stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5644680 Napisano: 30.04.2013 16:15:18 w GFK
koki napisał(a):

doszły Wam już zamówione doładowania z tego miesiąca?

sprawdzałaś w spamie? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5643793 Napisano: 29.04.2013 10:27:39 w GFK
alis27 napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

Ostatnio GFK przegina. 5ta z rzędu ankieta, gdzie albo przekraczam liczbę respondentów po rozpoczęciu już właściwej ankiety albo nagle w połowie okazuje się, że nie pasuję do profilu. Wrrr. Kosmetyki +10:/.

nic nowego,też tak mam:(

1 - ankiety czasami są dosyłane po jakimś terminie, stąd przekroczona liczba
2 - jeśli dojdziesz do połowy ankiety, po czym nagle jest koniec to pisz do nich
3 - jeśli występuje błąd podczas wypełniania ankiety, to tym bardziej pisz do nich, ja pisałam i przyznali mi z reklamacji należne punkty Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5643767 Napisano: 29.04.2013 09:53:26 w Carrefour konkursy
no to trzeba będzie coś skrobnąć do skrzynki, jako uwagi klientów
no jaja, idę po kilka rzeczy, małych gabarytowo i lekkich i nie chce mi się pchać wózka emotka

dzięki za odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0