Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli z deichmanna i mają gwarancję, to leć jutro i może wymienią
dotyczy pękniętych podeszw, co widać wkładkę
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w instrukcji wszystko jest opisane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale jednak jakieś ograniczenia by się przydały
ja bym sugerowała wprowadzenie możliwości samodzielnego usuwania konta, jesli ktos już nie chce być na forum.
Gdzie indziej jest taka możliwość, nawet w skrzynkach mailowych, więc tu też tak powinno być
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
200 wpisów i 20 dodanych konkursów
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taa... a od czego jest zakaz szukania paragonów w innych tematach, niż wskazane?
no i ewentualne nagrody za to?? :hyhy; Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeszcze jeden punkt i będzie ban Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pati153 - 1 punkt za reklamę swojej działalności w temacie jw. Od tego jest temat reflinki
kzyhu1111 +1 punkt za zbieranie głosów w temacie konkursy na fb Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przychodzą maile z zaproszeniem do ankiety
możesz tez się logować na konto na gfk i tam też będziesz widzieć, czy jest ankieta, czy nie
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.wgrane...466712ea3b71603cebfc
http://www.youtub.../watch?v=f6JBF98Se6A
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bo jeśli masz zamek typu wkładka to da się otworzyć..
ostatnio mąż ze szwagrem zabrali się za wymianę wkładki w zamku, rozwiercili, umęczyli się ze 3 godziny, po czym szwagier spróbował blaszką zagietą na nowej wkładce.. i otworzył ją
no ale tamta już była rozwiercona i za późno było na takie eksperymenty
a jeśli masz taki typowy, z dziurką
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mnie wywaliło na pytaniu o wykształcenie
jak Cię wywali, to pisz od razu do nich, może coś z tym zrobią, jeśli więcej osób napisze Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zwycięzcą, osobą... no masakra
i też daty... nie 22 stycznia, tylko 22 styczeń
oraz wracam z powrotem - nie dość, że powtórka, to ludzie często piszą spowrotem
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
rozumiem Tobie, Ci, ale inne zwroty jak dla mnie to przerost formy.
Nie wiem, jak innym, ale mnie ciężko się czyta jakiś tekst, gdzie znienacka wyskakuje Jej, Jemu, Ona z dużej litery.
http://poradnia.p...amp;szukaj=zaimk%F3w
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.tellows.pl/num/728405366 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
znalazłam paragon... dokładnie 22 STYCZNIA 2012
kiedyś deichmann miał lepsze buty.. a teraz? coś się popsuli.. NIE polecam butów Carlo Conti - strasznie słabe są
joan - pierwsze słyszę o tych markach.. mówisz, ze są lepsze?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mąż po raz kolejny ma zepsute kolejne buty.
Pierwsze - półbuty, przetarte podeszwy po 5 miesiącach użytkowania, od razu wymiana na inne.
Wymieniliśmy na zimowe, z dopłatą. Pochodził niedługo, na pewno tej zimy - podeszwy pęknięte w połowie.
No szlag... jestem ciekawa, czy reklamację uwzględnią.
A buty nie kosztowały 5 zł, tylko o wiele więcej i są skórzane. Myślałam, że za tą cenę można spodziewać się czegoś lepszego i trwalszego
Dodam, że obie pary kupowane w Deichmannie.
Całe szczęście, ze w CCC jest obniżka cen butów zimowych o 30%, to kolejna para kupiona
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I co?? godz 13:52 a tu już pokój od ubezpieczeń zamknięty - a czynny miał być do 14:00
no wkurzyłam się wtedy nieźle, lekarza musiałam przekładać na inny dzień.
Kiedyś też jeden facet w kolejce do odhaczenia opowiadał mi, jakie te UP są porąbane..
dostał się na szkolenie - malarz. Malowali okna w UP. Niby nic. Szlachetny cel, odnowione okna itp.
Aleee..... 3-4 tygodnie po tym malowaniu okna były wymieniane na plastikowe!!
więc gdzie sens, gdzie logika??
zmarnowany czas ludzi, pieniądze na farbę, można by odnowić okna w innym miejscu.
Osobiście byłam na szkoleniu, co miało też w założeniu obsługę kasy fiskalnej.
Obsługa była.. oczywiście.
Teoretyczna, przez 2 godziny. Jedna kasa fiskalna na grupę 15 osób. Tu się tak robi, takie klawisze, takie polecenia, zapiszcie sobie. Czego można nauczyć się z obsługi kasy, jesli obsługiwało się ją aż 5 minut??!!
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i ja dostałam maila o dowód
Witam,
Dziękujemy za przesłanie danych.
Została Pani laureatką - serdecznie GRATULUJEMY wygranej!
Prosimy jeszcze o przesłanie kopii dowodu osobistego z widocznymi danymi:
- adres zameldowania
- PESEL
- Nr i seria dowodu osobistego.
-- Z poważaniem BIURO OBSŁUGI ekupon
czyli tylko druga strona dowodu? spooko