Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Żeby nie śmiecić tam, gdzie ktoś szuka konkretnych informacji.
Ale ten temat NIE służy do zbierania głosów.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
rano emocje mniej szkodliwe?
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chociaż dziś laski wanilii do mnie dotarły bez problemu a do męża pieczątka, mała i płaska, ale zawsze NIE dokument
i obie przesyłki jako polecone
mam nadzieję, że jak Poczta będzie gubiła albo wydawała przyzwolenie na niedostarczanie niby nieregulaminowych przesyłek, to w końcu ludzi szlag potężny trafi i zrobią porządek z nimi, a UOKiK nałoży na tych złodziei wielomilionową karę Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ok
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a dokładniej??
biedną osobą jesteś, bo wszędzie jest władza, nawet w autobusie - kierowca, w sklepie - kierownik
na forum - admin
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja w razie podobnych uwag piszę, że moje konto jest jak najbardziej prawdziwe, tylko nie udostępniam publicznie wszystkich danych.
Kto ma widzieć to widzi..
Poza tym wiele kont fałszywych wygląda bardziej realnie niż te realne.. aż dziw, że niby tyle danych i zdjęć udostępniają
a mnie wkurza, że zadałam pytanie, za co zostałam zablokowana przez mikki85 i nie dostałam odpowiedzi
prewencyjne blokowanie?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no szlag mnie trafia na tych spamerów
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poza tym kwestia: jakie to auto, jaki ma silnik, wieku auta, wieku instalacji gazowej, czy ciągle jest pod chmurką czy garażowane itp.
moje auto jest zdecydowanie starsze od Twojego
ogólnie kończę dyskusję na ten temat - czekam na ocieplenie
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak cię zagwarantuję to dostaniesz takiego gwarantowanego bana, że wylecisz szybciej, niż konto było założone
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tak samo jak ma swoje humory - trzeba je poznać, żeby wiedzieć co i jak
poza tym auto musi mieć chociaż minimalne dodanie gazu/paliwa, bo na samym powietrzu nie ujedzie
co do przełączania z paliwa na gaz i odwrotnie to moje przełącza się w trakcie jazdy, a nie na postoju
serwis.. hehe.. zależy ile lat ma auto
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wpłać sobie 5 zł a później wypłać w bankomacie 100 zł
5 zł dlatego, że tyle niestety jest opłaty za wypłatę
ja tak zrobiłam z 2 kartami i mam spokój Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
otwiera
ale gdyby ktoś miał chęć zgłosić jakąś reklamację, to ma czas do dziś, żeby ją wysłać
1. Reklamacje związane z Konkursem mogą być kierowane do biura Lodziarni wyłącznie w formie pisemnej na adres Damian Płoskonka ul. Krótka 14 84-103 Mieroszyno z dopiskiem REKLAMACJA w terminie 5 dni od daty zakończenia danego Konkursu.
2. Reklamacja powinna zawierać imię, nazwisko, dokładny adres jak również dokładny opis i powód reklamacji.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
akumulator działa, silnik się kręci, ale nie ma dopływu gazu
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ogólnie plus zimy jest taki, że jak jest mróz to te zakichane wirusy tak nie latają w powietrzu..
ale minusem zimy jest to, ze już drugi raz auto mi zamarzło
odpaliłam, ładnie pochodziło kilka minut, dodałam lekko gazu i zgasło. Odpaliłam w ciągu 2-3 sekund i już pozamiatane. Przewody paliwowe zamarzły a ja zostałam bez auta. Muszę czekać aż temp. wzrośnie co najmniej do zera, żeby odmarzły.
Szlag szlag...
ps. auto jest na gaz i stoi na dworze.
ps.2 - wcześniej odpalało przy niższych temp. i było dobrze
Wyświetl w wątku >>