Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja się tylko dziwię, że sponsorzy mają gdzieś to, jak ta agencja traktuje ludzi. Kłamie, kręci, kradnie nagrody.
Taki raban był na profilu tesco na fb i co? NIC
a oni nadal swoje kręcą
naprawdę jestem strasznie ciekawa co by powiedział, gdyby ktoś mu zakomunikował, że jest kłamcą, bo żadne smsy nie poszły, szczególnie że w regulaminie jest zapis o wysłaniu danych w ciągu 24 godzin. Od kiedy on jest taki wyrozumiały w kwestii świąt?? nie wierzę!!
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jaaaaaaaaasne
jak kiedyś do niego dzwoniłam w sprawie konkursu z tesco to też tłumaczył, że smsy poszły, baa.. nawet rezerwa ruszyła
a jak przyszło co do czego to smsy poszły na drugi dzień
KŁAMCA JEDEN
może ktoś mu powie, że KŁAMIE??
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taaa... jednego dnia za dużo ludzi, a za kilka dni dostaję na inne konto tą samą ankietę i mogę ją wypełnić
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
super Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://www.faceb...amp;relevant_count=1 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jakby się miało kasę co idzie na ZUS, na prywatne wizyty.. to leczenie by było jak ta lala... a nie prawie tysiak idzie co miesiąc na ZUS a jak chce się dostać do lekarza to problem Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chciałam dziś iść do lekarki rodzinnej i nie dostałam się już z powodu nadmiaru osób
a tu do poniedziałku trzeba czekać
poza tym kwestia eWUSia... czy u mnie będzie działał czy nie? ryzyk fizyk
i stresują mnie informacje o świńskiej grypie, już myślałam, że koniec z tym...
Chcę śnieg! temperatury po minus 10 i więcej, żeby te wirusy wyginęły i było lepiej
za to połowa marca będzie mroźna
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zasługa należy do mnie
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
1. admini też są ludźmi i nie są całą dobę na forum - fizyczna niemożliwość, poza tym też mają swoje życie i swoje zdanie na różne tematy
2. czasami trzeba sprawdzić, o co chodzi, dojść do początku dyskusji, problemu, poszukać informacji na kontrowersyjny temat. Nie da się ot tak po prostu wejść, przeczytać 2 wpisy i już wiadomo, że to co pisze XX jest prawdą, zaś YY to kłamca, bo ma drugie konto na ZZ.
Czasami postępowanie adminów jest mocno krytykowane, czasami jest chwalone.
Jednak nie dziw się, jeśli sposób pisania masz podobny do innej osoby, która była na forum jakiś czas i dała się zapamiętać większości osób, że są jakieś podejrzenia i pw. Ja nie pisałam tego.
Osobiście na ten temat nie mam zdania - chwilowo czasu też nie, żeby drążyć sprawę
a wcześniej pisałam ogólnie na temat kont, że poczułaś/eś się urażona/y moim wpisem, to nie moja wina... nie miałam nikogo konkretnego na myśli (w każdym razie nie Ciebie)
uderz w stół, a nożyce się odezwą... ??
Ogólnie staram się postępować dyplomatycznie i sprawiedliwie, ale nie zawsze mi się to udaje... w każdym razie STARAM SIÊ
zaś inni użytkownicy mogą się wypowiedzieć, czy od momentu, kiedy zaczęłam wraz ze zdolną moderować forum, to tak strasznie tu jest???? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wiem, dlatego napisałam, ze róznie bywa z tymi kontami, ostatnio przekonałam się o tym
ale czasami jedna osoba ma wiele kont, lub starszy stażem forumowicz zakłada specjalnie nowe konto/konta, żeby poszukać paragonów na atrakcyjny konkurs
nie piję do Ciebie, pisałam ogólnie
poza tym czy ja wymagam spowiadania się??? nie znam Cię a Twój komentarz do mnie jest co najmniej zaczepny
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chyba, że sposób wyrażania się jest na tyle charakterystyczny, że bez problemu można daną osobę zidentyfikować
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
spokojnie, może to chwilowe podrażnienie skóry spowodowane zimnem i wejściem do ciepłego pomieszczenia?
w ub roku miałam suchą, swędzącą skórę pod oczami i na policzkach, masakra
ale przemywanie rumiankiem pomogło Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
współczuję
czy nie było monitoringu w tym miejscu?? albo świadków? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
różnie bywa... czasami od 1 zł można płacić, np. w empiku, a czasami mniejsze sklepy wymagają 10 lub nawet 20 zł - po prostu koszty obsługi terminala są wysokie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane