Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5543134 Napisano: 07.01.2013 01:45:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wtedy dzwoniłam do tesco, ale od tego czasu tesco umywa ręce w sprawie konkursów u nich emotka

ja się tylko dziwię, że sponsorzy mają gdzieś to, jak ta agencja traktuje ludzi. Kłamie, kręci, kradnie nagrody.

Taki raban był na profilu tesco na fb i co? NIC

a oni nadal swoje kręcą

naprawdę jestem strasznie ciekawa co by powiedział, gdyby ktoś mu zakomunikował, że jest kłamcą, bo żadne smsy nie poszły, szczególnie że w regulaminie jest zapis o wysłaniu danych w ciągu 24 godzin. Od kiedy on jest taki wyrozumiały w kwestii świąt?? nie wierzę!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5543116 Napisano: 07.01.2013 01:38:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

On zawsze tłumaczy szczegółowo:) jest bardzo rozmowny, mówi po kilka razy to samo- to zrozumiałe przecież nie ponosi kosztu rozmowy emotka

jaaaaaaaaasne
jak kiedyś do niego dzwoniłam w sprawie konkursu z tesco to też tłumaczył, że smsy poszły, baa.. nawet rezerwa ruszyła

a jak przyszło co do czego to smsy poszły na drugi dzień

KŁAMCA JEDEN

może ktoś mu powie, że KŁAMIE?? emotka ciekawe co powie
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5542980 Napisano: 07.01.2013 12:37:53 w Punkty karne
renatako - ban za spam Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5542974 Napisano: 07.01.2013 12:35:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kalendarz zdzierak z Dilmah... jako paczka emotka min 6 kalendarzy zmieściłoby się w tym pudełku Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5542960 Napisano: 07.01.2013 12:29:50 w GFK
alis27 napisał(a):

mam dość tych ankiet z przekroczoną liczbą responentów:(

taaa... jednego dnia za dużo ludzi, a za kilka dni dostaję na inne konto tą samą ankietę i mogę ją wypełnić emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5542955 Napisano: 07.01.2013 12:28:54 w Wkurza mnie...
a ja dziś ZNOWU nie dostałam się do lekarza... byłam przed 10 i koniec rejestracji.. a normalnie jest do 12 a lekarka przyjmuje do 13
super Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5541781 Napisano: 06.01.2013 02:55:52 w Punkty karne
tofikkk +1 punkt za reklamę konkurencji, na dodatek w zakamuflowanych linkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5541561 Napisano: 06.01.2013 11:07:04 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza, że reklamy są głośniejsze od filmów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5541038 Napisano: 05.01.2013 06:01:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

pewnastudentka napisał(a):

na duńskim facebooku firmy Tiger dwie osoby, które nie wygrały, opublikowały swoje prace, i wg mnie są one naprawdę dobre. Ponoć to miał być konkurs na rysunek - zobaczymy, jak opublikują dane zwycięzców;)

podasz adres to sobie popatrzymy emotka

https://www.faceb...amp;relevant_count=1 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5539512 Napisano: 04.01.2013 02:25:07 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

no a mnie właśnie to wkurza... powinniśmy przestać płacić składki na tą białą mafię z powodu nadmiaru wydatków na prywatne wizyty emotka

jakby się miało kasę co idzie na ZUS, na prywatne wizyty.. to leczenie by było jak ta lala... a nie prawie tysiak idzie co miesiąc na ZUS a jak chce się dostać do lekarza to problem Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5539500 Napisano: 04.01.2013 02:18:10 w Wkurza mnie...
tak z innej beczki

chciałam dziś iść do lekarki rodzinnej i nie dostałam się już z powodu nadmiaru osób emotka zaś przez sylwka dni mi się poprzestawiały i byłam pewna, że dziś środa/czwartek i już szykowałam się na wizytę jutro
a tu do poniedziałku trzeba czekać

poza tym kwestia eWUSia... czy u mnie będzie działał czy nie? ryzyk fizyk

i stresują mnie informacje o świńskiej grypie, już myślałam, że koniec z tym...

Chcę śnieg! temperatury po minus 10 i więcej, żeby te wirusy wyginęły i było lepiej
za to połowa marca będzie mroźna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5539494 Napisano: 04.01.2013 02:13:17 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

Pomocowe działania,ok
Mnie jednak bardzo męczył,z ulga doczekalam kiedy dostał bana,
Przepraszam ze pocielo mi posta

zasługa należy do mnie emotka emotka emotka chociaż miałam mieszane uczucia, ale jednak bilans wykazał, że jest więcej minusów, niż plusów, stąd ban

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5539421 Napisano: 04.01.2013 01:29:21 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

bo otwieram rano biuro i kafeję, wchodzę na forum, a tam jakieś idiotyczne, wręcz schizoidalne dyskusje

od czego są Admini ????

zamiast łagodzić spory, sami dolewają oliwy do ognia podając na forum niesprawdzone informacje

a czy ktoś pytał osoby zainteresowane, czy może ???

1. admini też są ludźmi i nie są całą dobę na forum - fizyczna niemożliwość, poza tym też mają swoje życie i swoje zdanie na różne tematy
2. czasami trzeba sprawdzić, o co chodzi, dojść do początku dyskusji, problemu, poszukać informacji na kontrowersyjny temat. Nie da się ot tak po prostu wejść, przeczytać 2 wpisy i już wiadomo, że to co pisze XX jest prawdą, zaś YY to kłamca, bo ma drugie konto na ZZ.

Czasami postępowanie adminów jest mocno krytykowane, czasami jest chwalone.

Jednak nie dziw się, jeśli sposób pisania masz podobny do innej osoby, która była na forum jakiś czas i dała się zapamiętać większości osób, że są jakieś podejrzenia i pw. Ja nie pisałam tego.

Osobiście na ten temat nie mam zdania - chwilowo czasu też nie, żeby drążyć sprawę

a wcześniej pisałam ogólnie na temat kont, że poczułaś/eś się urażona/y moim wpisem, to nie moja wina... nie miałam nikogo konkretnego na myśli (w każdym razie nie Ciebie)

uderz w stół, a nożyce się odezwą... ??

Ogólnie staram się postępować dyplomatycznie i sprawiedliwie, ale nie zawsze mi się to udaje... w każdym razie STARAM SIÊ

zaś inni użytkownicy mogą się wypowiedzieć, czy od momentu, kiedy zaczęłam wraz ze zdolną moderować forum, to tak strasznie tu jest???? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5539387 Napisano: 04.01.2013 01:08:16 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

w akademiku wszyscy maja to samo ip emotka

wiem, dlatego napisałam, ze róznie bywa z tymi kontami, ostatnio przekonałam się o tym

ale czasami jedna osoba ma wiele kont, lub starszy stażem forumowicz zakłada specjalnie nowe konto/konta, żeby poszukać paragonów na atrakcyjny konkurs emotka emotka

mikki85 napisał(a):

ziolko, jeśli do mnie pijesz, to wiedz, że pracuję w kafejce internetowej i nie Tobie mi się spowiadać z kim, jak i dlaczego emotka

nie piję do Ciebie, pisałam ogólnie

poza tym czy ja wymagam spowiadania się??? nie znam Cię a Twój komentarz do mnie jest co najmniej zaczepny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5539382 Napisano: 04.01.2013 01:05:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie mówcie, że w Makro były Łukowianki emotka nie wiedziałam o tym, a chciałam wziąć udział w konkursie, a u mnie nie ma tej marki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5539367 Napisano: 04.01.2013 12:57:32 w Wkurza mnie...
ok, ogólnie jest zakazane posiadanie dwóch lub więcej kont na forum - czasami udaje się to wykryć, jeśli osoba ma takie sami IP (ale to nie jest jednoznaczne, bo jak wiadomo, czasami są to różne osoby), ale jesli ma zmienne, to nic to nie da.
chyba, że sposób wyrażania się jest na tyle charakterystyczny, że bez problemu można daną osobę zidentyfikować

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5537797 Napisano: 03.01.2013 12:11:50 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

tylko ze ja tez sie raczej nie maluję , uzywam tylko podkladu ale i to na czole przestalam uzywac odkad mam ten syf ;/ kurde glupio to wyglada takie czerwone i skora złazi ble ;/

spokojnie, może to chwilowe podrażnienie skóry spowodowane zimnem i wejściem do ciepłego pomieszczenia?
w ub roku miałam suchą, swędzącą skórę pod oczami i na policzkach, masakra
ale przemywanie rumiankiem pomogło Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5536748 Napisano: 02.01.2013 04:06:57 w Wkurza mnie...
kamisiek napisał(a):

wkurza mnie...bezsilność...w sylwestra po pólnocy młody gówniarz rzucił petardą w grono spokojnie stojących ludzi...mąż stracil oko..jest po ciężkiej operacji...winnego nie znaleziono..

współczuję emotka
czy nie było monitoringu w tym miejscu?? albo świadków? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5536709 Napisano: 02.01.2013 03:36:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Na ogól w sklepach trzeba dokonać zakupu na minimum 10 zł by kartą płacić - dziwne

Dziwny to jest właśnie ten wymóg. BEZPRAWNY!
W dużych sklepach (hiperach) dobrze o tym wiedzą i można płacić nawet 1 zł kartą.

różnie bywa... czasami od 1 zł można płacić, np. w empiku, a czasami mniejsze sklepy wymagają 10 lub nawet 20 zł - po prostu koszty obsługi terminala są wysokie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5536580 Napisano: 02.01.2013 02:03:57 w Wkurza mnie...
malutka456 - chyba świeci się jak.. kotu..? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0