Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
WKURZA MNIE WYCIEK LOGINÓW I HASEŁ DO FACEBOOKA -- prawie 20 tys wyciekło!!
teraz już wiem, dlaczego ktoś logował się na moje konto i miałam wtedy je czasowo zablokowane
http://niebezpiec...-ofiar-na-facebooka/
http://pastebin.ru/EnGtbZlp
sprawdźcie, czy waszych loginów tam nie ma, a jeśli znajdziecie, to NATYCHMIAST zmieńcie hasła!!!
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
efelinkaaa - to nie są problemy takie, że nie mam telefonu cały dzień, tylko upierdliwe problemy, kiedy chcę zadzwonić, to jest sieć zajęta a jak wysłać smsa to nie ma takiego numeru, nawet jak chcę wysłać smsa do znajomych
zasięg oficjalnie maksymalny, a jak przychodzi co do czego, to nie można się dodzwonić, tylko dostaje się smsy, że ktoś próbował się połączyć
i tak od 2 miesięcy
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
codziennie coraz bardziej
powinni się nazywać MINUS
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
KOBIETO, CZYTAJ DOKŁADNIE, SZCZEGÓLNIE TO, CO NIESPODZIEWANIE WYSKAKUJE
mam nadzieję, że masz nauczkę na przyszłość Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja pierdziuuu... no co za ludzie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poczytaj wcześniejsze wpisy w tym temacie
pionas zajmuje się tym, ale jak widać niektóre reklamy są szczególnie uciążliwe
jedyne wyjście to adblock Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mariola... załamałaś mnie..
jak można nie czytać tego, co Ci wyskakuje???
wątpię, czy odzyskasz pocztę, bo co innego, jeśli byś usunęła z programu pocztowego a co innego ze strony
możesz napisać do interii przez formularz kontaktowy, na pewno jakiś jest, wyjaśnić sprawę i zapytać, czy jest możliwość odzyskania skasowanych maili. Ale czarno to widzę
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kto może, niech je zablokuje w AdBlocku
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ilość wiadomości, jakie są pisane przez daną osobę zmniejsza się, jeśli jakieś tematy są czyszczone (usuwane stare wpisy)
najbardziej jest to widoczne w przypadku osób, które najwięcej piszą w temacie kliknijcie, bo z tego tematu wpisy starsze niż tydzień są usuwane automatycznie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
napisałam do pionasa, dodałam też screena
mam nadzieję, że coś z tym zrobi Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jesteś pewien?
a może coś zostało do ciebie wysłane listem zwykłym i zaginęło po drodze, a ty nie wiesz o tym i żyjesz sobie w błogiej nieświadomości?
bo mnie zginął kiedyś jeden list polecony, co ja wysyłałam i 3 listy zwykłe priorytety, jakie były wysłane do mnie
a w jednym przypadku część zawartości listu była wyjęta i koperta nadcięta, żeby to wyjąć.
Bezczelność
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak co roku RMF przeprowadza swoją akcję rozdawania choinek z okazji świat
http://www.rmf.fm/f/choinki-2012.html
Dzisiaj wystartowała akcja w Katowicach. Jutro Wrocław. Jeśli ktoś z Was już był proszę podzielcie się uwagami i spostrzeżeniami jak wygląda takie odbieranie choinek w Waszych miastach. Czy kolejki są duże, czy opłaca się tam w ogóle wybrać? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ostatnio czytałam książkę o nauczycielach i szkole..
Z pamiętnika nauczyciela Coroczne tornado
http://www.tolle....mietnika-nauczyciela
POLECAM
Niektórzy pomyślą, że wiele rzeczy tam opisanych jest przesadzonych, ale to sama prawda.
Moja mama pracuje w szkole i dałam jej tą książkę do przeczytania, bo byłam ciekawa, czy podziela tą opinię, czy nie. Myślałam, że powie, że kilka rzeczy jest wyolbrzymione, ale ku mojemu zdziwieniu powiedziała, że wszystko to szczera prawda
Książkę polecam szczególnie osobom, które uważają, że nauczyciele mają za dużo czasu, i za dużo zarabiają
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ktoś wie, dlaczego tak jest? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane