Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a jak kiedyś skomentowałam postępowanie jednej osoby, że jej zachowanie jest irytujące, bo udziela się tylko wtedy, kiedy jest konkurs, jęczy, smęci, wstawia masę serduszek, wkleja zdjęcia nie związane z tematyką profilu, to dowiedziałam się, że jestem zazdrośnica
inne osoby też to wkurzało i to samo pisały. A najlepsze jest to, ze admin profilu wstawił się za tą jęczącą osobą
albo pisanie - tak bardzo bym to chciała wygrać (niestety one piszą częściej, niż oni), bo to dla xxx czy yyy, bo o tym marzy, bo coś tam.. a później jeśli już wygra, to okazuje się, że xx czy yy wcale o tym nie marzył
oczywiście są wyjątki, że ktoś chce spełnić marzenie kogoś, ale coraz mniej wierzę w to
ja też marzę o czymś, albo chciałabym niespodziankę mężowi sprawić, ale nawet nie piszę o tym, bo nie chcę smęcić i być wśród coraz większej grupy jęczących
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja już mam doliczone punkty za ankietę... w środę chyba
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chyba dokładnie zaadresowałaś? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
„Nielimitowane rozmowy i SMS-y”
obowiązuje od dnia 1 grudnia 2012 r. do 14 stycznia 2013 r.
Nielimitowane rozmowy i SMS-y („Promocja”) to promocja dostępna dla Abonentów taryfy Orange One oraz Abonentów oferty Zetafon, Minutofon lub Gotowy do Rozmowy z taryfą Orange One (zwanych dalej „Abonentami”). W ramach Promocji przy doładowaniu konta kwotą co najmniej 25 zł Abonent otrzymuje Nielimitowane minuty i SMS-y do wszystkich sieci komórkowych w Polsce („Bonus”)
http://www.orange...-i-SMSy,article.html
jestem w trakcie włączania, więc nie wiem, czy działa
poza tym jesli ktoś ma konto ważne rok, to przy tej ofercie jest wazne tyle czasu, za ile będzie doładowanie
Usługa wyklucza się z promocją „Konto ważne rok”.
-----
ale pewno będzie można włączyć to konto po zakończeniu promocji z doładowaniem
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a co
wiadomo kogo Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to to nic... chciałam coś na onecie obejrzeć, to było SZEŚÆ reklam na początku
szlag mnie trafiał
ludzi też, sądząc po komentarzach Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mile widziane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
K
O
N
I
E
C
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
SKOÑCZCIE TE OSKARŻENIA I INNE INWEKTYWY, BO NIEDOBRZE SIÊ ROBI, JAK SIÊ CZYTA TE WASZE WPISY
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tak Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie pomagają maile wysyłane na ten adres mailowy, co jest podany w regulaminie, bo wysyłałam wielokrotnie, ostatnio się wkurzyłam i wysłałam maila na ogólny adres do agencji od tego pożalsię konkursu
Witam
Kilkakrotnie wysyłałam maila na podany w regulaminie adres odwolaniezgody@najszybszy-sms-wygrywa.pl, aby usunąć mój adres z Państwa bazy danych i żebym nic w końcu od Was nie dostawała.
Mimo wysłania - ostatnie 1.10 i 17.08.2012 - NADAL otrzymuję ten spam, którego sobie nie życzę, bo trudno nazwać te maile inaczej.
Dlaczego nie usuwacie adresów mailowych, skoro jest to ustanowione w regulaminie? i ludzie wysyłają? moja mama również nie chce waszych maili i również wysyłała odwołanie zgody a maile jak przychodziły tak przychodzą.
Więc proszę o usuniecie adresów:
xxxxxxxx@wp.pl
xxxxxxxx@wp.pl
xxxxxxx@o2.pl
NIE WYRAŻAM ZGODY NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH UZYSKANYCH Z TYCH ADRESÓW ANI NIE CHCÊ OTRZYMYWAÆ ŻADNYCH OFERT.
Łamiecie Ustawę o Ochronie Danych Osobowych!!!
USTAWA
z dnia 29 sierpnia 1997 r.
o ochronie danych osobowych
http://bip.warsza..._ochronie_danych.pdf
Art. 32. 1. Każdej osobie przysługuje prawo do kontroli przetwarzania danych, które jej
dotyczą, zawartych w zbiorach danych, a zwłaszcza prawo do:
6) Żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeÅ?eli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane,
Jesli choć jeszcze jeden mail dotrze na w/w adresy, to zgłaszam sprawę do GIODO i UOKiK.
Katarzyna xxxxx
a oni ZNOWU mi przysłali kolejnego maila!!!
wypowiadam im wojnę
nic nie daje blokowanie adresu i domeny, pisanie do nich... NIC
ktoś ma jakiś sposób na nich??
Wyświetl w wątku >>