Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5473955 Napisano: 27.11.2012 10:14:11 w TESCO konkursy
jak ktoś chce to może coś napisać w sprawie magazynu tesco i konkursów

https://www.faceb...osts/397851410283844

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5473765 Napisano: 27.11.2012 08:42:43 w TESCO konkursy
jarko44 - chyba nawet z czarnej dziury Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5473755 Napisano: 27.11.2012 08:38:57 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

gosia16 napisał(a):

a na końcu dopisek
Tesco nie bierze odpowiedzialności za przeprowadzenie akcji i konkursów, organizowanych przez dostawców lub przez inne podmioty na zlecenie dostawców.

emotka To ciekawe. Jak im dostawca przywiezie zgniłe mięso, też nie można go reklamować w POKu? Że niby nie odpowiadają za przebieg współpracy z firmami, które sami wybrali i którym płacą? emotka

jaja niezłe.. pewno mieli dość telefonów w sprawie poprzednich konkursów, więc zrobili takie zastrzeżenie

więc po jaką chol.... zlecają im kolejne konkursy, skoro wiedzą, że są takie przekręty??? emotka emotka
wszystko nadaje się do jakiegoś programu, a co najmniej do Macieja Samcika z Wyborczej Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5473749 Napisano: 27.11.2012 08:36:04 w TESCO konkursy
kurcze.. fajne nagrody, ale ta MC... emotka nie wiadomo, czy grać, bo znowu nerwy o nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5473168 Napisano: 26.11.2012 08:19:46 w Pomocy!!!!
do mnie ostatnio dzwonił jakiś małolat i koniecznie chciał rozmawiać z ciocią Ulą i pytał, czy jest Dawid emotka za pierwszym razem powiedziałam, że pomyłka, za drugim koniecznie chciał Dawida, to mówię, że pomyłka znowu.
Wyłączyłam telefon na wieczór, żeby mnie nie budził.
Rano włączam, mija kilkanaście minut i znowu on. Tym razem powiedziałam, żeby sprawdził numer, pod jaki dzwoni, bo naprawdę to jest mój numer tel a nie cioci Uli.
odp - ahaa... przepraszam

i koniec telefonów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5473075 Napisano: 26.11.2012 07:42:44 w Pomocy!!!!
Mariola... kupiłam tacie nowy starter orange.. okazało się, że co jakiś czas dzwonią do niego, żeby zapytać o ceny przesyłek emotka bo to wczesniej był numer jakiejś firmy kurierskiej

jak tata mówi, że to numer prywatny, to są oburzeni, że nie chce podać kwoty emotka emotka

faktycznie.. ten numer nadal istnieje w bazie firm kurierskich.. w dodatku z Krakowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5473056 Napisano: 26.11.2012 07:37:14 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

Zastanawiam się kto sprzedał nasze nr znów. Dostaję od rana SPAM od 73601... emotka emotka
Regina?
Elitte z Albedo?
Biedronka z 2000 sklepem?
Columbit?

73601 SMS Teleaudio Sp. z o.o. reklamacje@teleaudio.pl; tel. (22) 514-41-91

do mnie przyszedł jakiś spam kocha czy nie kocha z nr 71099 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5472807 Napisano: 26.11.2012 06:14:47 w Biedronka
jak dla mnie to paranoja, zeby całą listę produktów kupować... szkoda, że nie dali możliwości wyboru np 5 produktów z listy

a tak? niech się gryzną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5472008 Napisano: 26.11.2012 01:09:44 w Biedronka
4_you napisał(a):

Te produkty to tak z grubsza: miod, ziemniaki, wloszczyzna, sol, pieprz, mieszanka ziol, olej, cytruna, czosnek, kapusta, cebula, pieczarki, maka, jaja, mleko, drozdze, kasza, twarog, ciasto francuskie, ser, filety z morszczuka, fasolka, paprtyka, szpinak, pomidor, tuszka kurczaka

już lecę... emotka
a potem się okaże, że:
- miód mieszany z UE i spoza UE (ja wolę nasz polski)
- ziemniaki importowane z dalekich krajów (j.w)
- czosnek chiński
- pomidory pędzone
- o kurczakach nie wiem, bo nic tam nie kupowałam tego typu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5471995 Napisano: 26.11.2012 01:05:11 w Biedronka
serio z tymi produktami?? powariowali czy co? normalnie jest wymóg, że jeden z produktów dowolnych marek, lub 2 produkty, ale nie 26 emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5468929 Napisano: 24.11.2012 05:55:11 w Pomocy!!!!
plocia napisał(a):

jak zmienić nazwę użytkownika w FB ? nie chcę by było wyświetlane pełne imię i nazwisko

niestety... przy zmianie nazwiska na jakieś fantastyczne, nierealne, możesz mieć zablokowane konto

ja miałam kiedyś pierwszą literę nazwiska i jeszcze jedną, to miałam zablokowane, musiałam do nich pisać o odblokowanie... niewiele brakowało, a musiałabym skan dowodu przesyłac.
I jeszcze napisali mi, że jak zmienię na nieprawdziwe ponownie, to mi zablokują ostatecznie.
Dziwne, że nie wezmą się za inne osoby, co mają takie dziwaczne nazwy, że brak słów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5468808 Napisano: 24.11.2012 04:51:36 w Wkurza mnie...
mia - nie rób url, tylko wklejaj linka bezpośrednio, to sam się wkróci, a z url jest taki długi jak faktycznie i strona się rozciąga

niezłe robale... bleee

ja w końcu na samą myśl o molach miałam gęsią skórkę na zawołanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5468705 Napisano: 24.11.2012 03:47:58 w Czas na zmiany...
lui napisał(a):

Zmiany... jedyne jakie narazie zaobserwowałam to bardzo mała liczba dodanych konkursów emotka w zeszłym roku o tej porze było koło 2-3 tysięcy... albo mało ludzie dodają albo kryzys u sponsorów? A nie grałam w nic od stycznia 2012r. teraz powoli zaczynam od nowa. Pozdrawiam,

no cóż emotka zawsze samemu można dodać trochę konkursów emotka
poza tym nie każdy dodaje, ile jest osób, które tylko korzystają z bazy konkursów, a same nic nie dodają?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5468700 Napisano: 24.11.2012 03:43:32 w Punkty karne
dowgird2 +1 punkt - temat rossnet nie służy do zbierania głosów, nawet jeśli się zbiera w konkursie rossnetu

mrofwka +1 punkt - wyniki z fb to nie temat do zbierania głosów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5468697 Napisano: 24.11.2012 03:41:03 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

O rany, współczuję Ziółko. To ja się cieszę, że miałam te chodzące a nie latające. I u mnie każdy produkt jest w osobnym słoiku/pojemniku, nawet gdy otwieram makaron to przesypuję resztę do słoika np. po kawie. Drugi raz bym tego nie przeżyła. A te 44 tygodnie to mnie rozwaliły. I dzięki za info o tych plastrach i płytkach.

max 44 tygodnie, jeśli temperatura otoczenia jest za niska do przeobrażenia larw.

Latem jest tego wysyp, bo jest cieplej.
A teraz może być okres hibernacji.

też muszę kupić płytki na owocówki, bo ledwo cytryna jest ukrojona czy jabłko, poleży z godzinę i już owocówki są - skąd one się biorą?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5468139 Napisano: 24.11.2012 09:21:30 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Dzięki dziewczyny, kupie coś takiego, bo nie macie pojęcia jaka traumę przeżyłam. Nie miałam kompletnie pieniędzy i płacząc wyrzucałam cały zapas jedzenia. Minęły dwa miesiące, a ja oglądam każdy kawałek jedzenia przed ugotowaniem.

też sporo wyrzuciłam.. więc Cię rozumiem.

U mnie doszło do tego, że po 3-4 razy dziennie uruchamiałam odkurzacz i zbierałam larwy moli z sufitu i spod szafek.
Oraz dorosłe okazy.
Wywaliłam prawie wszystko, pokupiłam szczelne pojemniki, teraz tam trzymam zioła w torebkach, przyprawy, budynie... czyli to, gdzie lubią siedzieć te małe mendy.

A nawet gdyby coś się wylęgło to wyrzucę kilka/kilkanaście torebek przypraw, a nie cały worek.

Torebki z mąką i ryżem mam w większym pudle prostokątnym. Ale oczywiście można mieć każdy produkt w osobnych pojemnikach.

Następnie... umyłam szafki wodą z octem, kilkakrotnie, jedzenie oglądałam wiele razy.
Przykleiłam w szafkach plastry na mole - firmy Expel i Bros (do kupienia w hipermarketach, sklepach z chemią - równie dobre jak Raid, a tańsze). Na początku jeszcze wylęgały się, bo siedziały pewno za szafkami (a szafek nie mogłam zdjąć, bo mam modułowo połączone i musiałabym demolować całą kuchnię), więc samych larw naliczyłam ok 120, dorosłych osobników ze 150 (doszło do tego, że zaczęłam prowadzić spis usuwanych larw i owadów, żeby nie popaść w paranoję, że są ich tysiące...) szłam spać a rano na suficie 5-12 larw i owadów.
Plastry nadal mam, ale sporadycznie jakiś pojedynczy owad się przyczepi.

W necie wyczytałam, że okres larwalny może wynosić od 2 do 44 tygodni. Więc nie łudźcie się, że tak szybko pozbyliście się moli, bo wystarczą 1-2 mole i nie zareagowanie w odpowiednim czasie, a zabawa zacznie się na nowo.
Larwy moli lubią miejsca spokojne i ciepłe, np na styku sufitu ze ścianą. Albo później zaciszne kąciki torebek czy szafek.

emotka

Polecam ściąganie ich odkurzaczem, ale żeby mieć pewność, że nic z odkurzacza nie wylezie albo nie wyleci, to po odkurzaniu trzeba wylot rury zatkać folią plastikową i założyć gumkę recepturkę.
A później wyjęty worek wsadzić do torby foliowej i od razu wynieść na śmietnik Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5464737 Napisano: 22.11.2012 11:34:26 w Wkurza mnie...
mój to model 4649

aga17 - cucina emotka nie, to nie ten model, ale inny u rodziców też był cucina i strzeliło w nim coś podczas włączania.
Na 3 czajniki Philipsa - 1 zepsuty, drugi przecieka, a trzeci najstarszy - najlepszy

chyba pora zmienić firmę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5464708 Napisano: 22.11.2012 11:19:13 w Wkurza mnie...
mój to Philips
jeden czajnik jest w domu u rodziców już 14 lat i jest ok... używany jakieś 8 lat, bo wczesniej stał w pudełku Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5464660 Napisano: 22.11.2012 11:03:25 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że po 2 latach i 4 miesiącach czajnik zaczął mi przeciekać emotka emotka

jak na złość...
a do tej pory ta firma była porządna.. zepsuli się czy co??

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5464611 Napisano: 22.11.2012 10:42:14 w TESCO konkursy
pewno dostaniecie próbkę jakąś emotka bo skoro do tej pory MC coś zwijała to myślicie, że nagle coś cennego dostaniecie za darmo? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0