Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I co? wysłał i listu nie ma
a inne (z gfk) wysłane później już dotarły, a tamten ponad tydzień i nie wiadomo co się z nim stało
dlaczego niektórzy są tacy... dziwni? i teraz nie wiem, czy wyślą kolejny raz to samo, czy nie.
Ale gdzie sens, gdzie logika oszczędzić 1,5 zł na znaczku na polecony, a stracić nagrodę i znowu kasę na wysyłkę? nie rozumiem niektórych ludzi
i jeszcze jak poprosiłam o numer nadania, to wtedy wyszło, ze to przesyłka zwykła i komentarz
Pani Kasiu, a co Pani ma z tą pocztą, że listy do pani giną?
no kurcze, moja wina
ps. w końcu, po pół dnia dzwonienia, udało mi się dodzwonić na pocztę i dowiedziałam się, że list jest!!
a ja nic nie wiedziałam, awizo oczywiście nie było
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czyżby zaginął w akcji? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wklejam fragment, o który mi chodzi
Jeden czerwony barszczyk zaznaczył się szczególnie.
Osoba znana, której nazwiska mam nie wymieniać, wróciła do domu zdrowo podcięta.
Osoba była płci męskiej, więc przejdźmy na właściwy rodzaj. Wrócił zdrowo podcięty.
Wiedział, że w kuchni znajduje się czerwony barszczyk, na który miał wielką ochotę, znalazł
garnek i ten czerwony barszczyk z wielką przyjemnością zjadł. Z racji stanu nie zdziwiło go, że w barszczyku znajdują się skwarki, człowiek całkowicie trzeźwy zastanowiłby się może,
skąd się tam te skwarki wzięły, człowiek na bani nie. Nazajutrz wyszło na jaw, że garnek stał
otwarty, okres był letni i te skwarki, to były muchy.
Od tego czasu wystarczy, żeby w talerz wyżej wymienionego osobnika ktoś popatrzył
z uwagą. Cokolwiek by się na tym talerzu znajdowało, już on tego nie zje. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
swoich czy kupnych?
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może ktoś się rąbnął i powinno być 16, a nie 26, to bardziej realne Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zwykły ekonomiczny
data nadania.... 26.11.12.24
poza tym o 15:19 mail z badania pocztowego Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
do tesco NIC NIE DOCIERA, są jak rycerze - czyli mają zakute łby
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
delikatesy centrum - franczyzowa sieć samoobsługowych sklepów rozlokowanych w południowo-wschodniej Polsce. Organizatorem sieci jest Eurocash, natomiast siedziba centrali sieci znajduje się w Krośnie
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może jest jakiś adres e-mail, na który możesz to napisać? albo ogólny do delikatesów, że Ż¡DASZ usunięcia danych, powołując się na ustawę? i tu podajesz odpowiednie przepisy
ja zawsze tak piszę, wtedy ma większą siłę działania, niż samo proszę o usunięcie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
po tym wszystkim dostałam smsa z nr 71466 na jeden numer telefonu, który podawałam, że twój numer został usunięty z bazy wysyłkowej
ale na drugi nr tel nic nie dostałam, więc nie wiem, czy został usunięty, czy nie i przez którą agencję - MC czy MNI
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chociażby tym, że nie wyrażałam zgody na otrzymywanie informacji o promocjach od nich, kiedyś brałam udział w ich konkursach, a ostatnio przychodziły do mnie smsy od wróżek
wkurzyłam się i napisałam do właściciela numerów premium (Avantis), z których mi przychodziły te smsy
Dostałam taką odpowiedź - wklejam fragment
Sprawę wykluczenia Państwa numerów z komunikacji smsowej serwisu korzystającego z numeru sms 72918 natychmiast skierowaliśmy do jego Organizatora : firmy Media Contact Sp. z o.o. (reklamacje@mcom.com.pl) celem realizacji blokady. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
za kradzież nagród, oraz za nielegalny handel danymi
czyli sprzedaż innym podmiotom numerów telefonów, żeby tamci wysyłali rózne reklamy i smsy od wróżek. A w reg jest zapis, ze po każdym konkursie wszystkie dane będą zniszczone.
Jak widać nie są Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to blokuj delikwentów Wyświetl w wątku >>