Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na 18 wpisów - 15 w złych tematach
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
postaraj się go wyprostować ręką, po czym włóż pod coś ciężkiego, np. książkę i dociśnij jeszcze
powinien chociaż trochę się wyprostować
NIE PRASUJ!! bo będzie czarny Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bo ja wiem, czy to dobry pomysł? zaraz zaczną się pytania, co, skąd, jaki numer smsa czy tel, jaka płeć dzwoniącego, o co pytają itp
a tak w wynikach są same wyniki i jest przejrzyście
ewentualnie jeśli ktoś będzie chciał to napisze w mdw, że wygrał coś i że właśnie smsy/tel są Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może trzeba im maila z zapytaniem wysłać? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jutro pomyślę... 13...
Pola nie przejmuj się
czasami sama się łapię na tym, że tak tykam rózne osoby, ale z drugiej strony nie każdy ma podany wiek... (ja nie mam
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja NIE odsyłałam zgody, poza tym dawno nie grałam w MC
poza tym MC ma w swoich regulaminach zapis
Przystępując do Konkursu Uczestnik wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych. Administratorem danych osobowych jest Organizator Konkursu, w rozumieniu ustawy o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz.926 ze zm.), podanych przez niego w związku z udziałem w Konkursie. Dane te będą przetwarzane przez ww. administratora wyłącznie w celu przeprowadzenia niniejszego Konkursu, po czym zostaną zniszczone, o ile przepisy prawa nie stanowią inaczej. Uczestnicy mają prawo wglądu do swoich danych oraz do ich poprawiania.
np.
http://konkursinf...konkursu_Colgate.pdf
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
już po raz kolejny sms od wróżki, odszukałam kto zajmuje się danym numerem (link nr 1 w mojej stopce), napisałam prośbę powołując się na ustawę o ochronie danych osobowych (to działa
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za wskazanie numeru sms 7235
Zgłoszenie dotyczące zablokowania komunikacji z tego numeru sms kierujemy do organizatora serwisu firmy MNI PREMIUM S.A.celem realizacji blokady na dane kontaktowe Organizatora: reklamacje@mni.pl
Sprawę wykluczenia Państwa numerów z komunikacji smsowej serwisu korzystającego z numeru sms 72918 natychmiast skierowaliśmy do jego Organizatora : firmy Media Contact Sp. z o.o. ( reklamacje@mcom.com.pl ) celem realizacji blokady.
W/w organizatorzy nadawcy realizują nasze zlecenia blokad w ciągu ok 1-3 dni roboczych
Pragniemy wyjaśnić, iż firma Avantis S.A. nie jest Organizatorem wskazanych serwisóq i nadawcą komunikacji , a jedynie jako integrator numerów sms premium takich jak: 7220,73666,7211,7223,73900,73203, 7311, 7411,7235,72203
itp. - rezerwuje i utrzymuje ich techniczną aktywność numerów sms
7220,73666,7211,7223,73900,73203, 7311, 7411,7235,72203 na potrzeby serwisów innych podmiotów, którzy są organizatorami i administratorami baz swoich
serwisów
Z poważaniem,
Zespół Obsługi Klienta
Avantis S.A.
dziś mi się nie chce, ale jutro napiszę do Media Contact w tej sprawie... nie dość, że organizują konkursy, jak organizują, to jeszcze dzięki nim mam zaspamowaną skrzynkę sms!
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bo u mnie cisza Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
za stacje benzynowe
jestem w szoku
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak wiadomo - lubimy matematykę, stąd...
Zrób to zadanie matematyczne a rezultat na pewno Cię zadziwi...
Trwa tylko 20 sekund. Wszystko, co musisz zrobić to postępować zgodnie z instrukcjami i przede wszystkim nie zaglądać na koniec zanim nie skończysz liczyć.
Zaczynamy!
1. Pomyśl ile razy w ciągu dnia chciałbyś uprawiać seks.
2. Pomnóż wynik przez 50
3. Następnie dodaj 44
4. Następnie pomnóż przez 200.
5. Jeśli w tym roku miałeś już urodziny dodaj 112. Jeśli nie dodaj 111.
6. Ostatni krok: od otrzymanego wyniku odejmij rok urodzenia (np. 1941, 1971, itd....)
Gdy wykonasz już wszystkie działania powinieneś otrzymać numer pięciocyfrowy?
Co oznaczają cyfry z wyniku:
Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu dnia chcesz uprawiać seks, prawda?
Ale to nie wszystko.
Ostatnie dwie cyfry wskazują ile masz lat.
Ale najlepsze jeszcze przed nami.
Druga i trzecia cyfra dają ....
POZYCJÊ KTOR¡ NAJBARDZIEJ LUBISZ ŚWINTUCHU!!!!!!
----------
mnie się sprawdziło
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
darowałabym, gdyby ten sam link nie był w tematach do zbierania głosów
poza tym już dawno było 5 punktów karnych, tylko przez przeoczenie ktoś nie dodał ostatecznie do licznika
podsumowując - ban Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to nie film, pod tym tytułem, tylko realia życia!
jeśli uważasz, że coś tam było nie tak, że akt zgonu został wypisany niezgodnie z prawem i z prawdą, że osoby trzecie miały wpływ na śmierć wujka, to NIE POWINNAŚ chować głowy w piasek
możesz zadzwonić anonimowo, a możesz normalnie i niczego się nie bać
w końcu na policji i na Niebieskiej linii pracują różni ludzie i różni ludzie z róznymi problemami dzwonią
musisz działać, jeśli chcesz... bo godzina 19 jest coraz bliżej...
teraz rodzina może uważać, że przesadzasz, ale jeśli nic nie zrobisz, to do końca życia będziesz się zastanawiać, czy dobrze zrobiłaś
a tak? zawsze jedna ewentualność będzie wyjaśniona, czyli, że COŚ zrobiłaś
efekt? czas pokaże.
Poza tym nie zawsze rodzina bliższa, czy dalsza, odwraca się od człowieka, mimo że w danym momencie może się tak wydawać, że się odwrócą
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poproś o poradę, może zareagują? Wyświetl w wątku >>