Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
za Twoją złośliwość, za uwago dotyczące innych i w ogóle ostatnią upierdliwość na forum
skoro uważasz, że brak mi profesjonalizmu i jestem złośliwa, więc profesjonalnie i złośliwie (zrobię wyjątek dla Ciebie) dostajesz ode mnie bana
będziesz miał spokój, którego chciałeś
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak widać, TY TEŻ DYSKUTUJESZ NIE NA TEMAT
masz jakieś zapędy administratorskie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przesadzasz
co innego jest powiedzenie, że dzwonią ze sklepu X w miejscowości Y, czy z numeru zastrzezonego czy zwykłego, a nie takie złośliwe komentarze
NIKT od Ciebie numeru konta nie chce
nadal wrzucasz kamyczki do mojego ogródka?
wiesz, że w końcu miejsca zabraknie...
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie dość, że komentarz, to jeszcze złośliwy.. co się z tymi ludźmi dzieje?
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
albo 2.. a co, jak szaleć to szaleć
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
spoooko... niedługo się doczekasz, jak tak dalej pójdzie
co się odwlecze to nie uciecze Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja wysłałam takie i stówka nie wpadła
wiecie jakie wnioski nasunęły mi się po ostatnich wpisach?
że jakby karać ludzi punktami karnymi za zawiść, to chyba pół forum by miało bana
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co zrobiłaś nie tak? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
od tego, czy jakaś nagroda czy ile razy można wygrać na jeden numer dotarła są inne tematy Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przed banem są zatem 4
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a może osoba, która miała tą grę zarejestrowała ją na stronie producenta i nikt inny już nie może jej zarejestrować?
ogólnie jestem laik w tych sprawach, a to co piszę, to spytałam się męża i on takie sugestie podaje Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
1 - uparty jest osioł
2 - kiedy likwidowałeś karniaki?
3 - coś się kończy, coś zaczyna
4 - po co? żeby zlikwidować karniaki, dla kogo? konkursy dla innych forumowiczów, żeby mogli też korzystać
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak nie mogę wytrzymać sama ze sobą, i żeby nie doprowadzać ludzi do szału, to tak właśnie robię
i NIE wsadzę sobie swojej rady gdzieś
chyba, ze tak piszesz, żeby zaraz mieć 5/5 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
masz jakieś kody, klucze do tej gry? numer seryjny do wpisania podczas rejestracji?
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a miałam takie super hasła
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i kto tu szuka dziury w całym?? inni jakoś nie wypisują nie wiadomo czego po karniaku Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jakby każdy się tłumaczył tym, że korzysta z telefonu i ma problemy z czymś tam, to wiesz ile by było roboty z usuwaniem tych wpisów? bo każdy by pisał tam, gdzie mu pasuje, nie patrząc, czy pisze w odpowiednim temacie.
Więc tak jak słusznie ktoś zauważył, żaden problem dodać do bazy 10 konkursów, żeby zlikwidować karniaka. Bo jak widać, NIE masz żadnych konkursów dodanych https://www.e-kon...h.html?word=wsciekly a na forum jesteś ponad 2 lata, dokładnie 2 lata, 3 miesiące i 7 dni
każdy ponosi konsekwencje wpisów w złych tematach, mimo że czasami ktoś myśli, że jest inaczej
dosyć długo przymykaliśmy oczy na tego typu wpisy, ale koniec z tym
ps. jakbyś był faktycznie biedny do bicia, to już miałbyś dawno bana Wyświetl w wątku >>