Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chyba, żeby totalnie bojkotować agencje, które stosują podobne praktyki, ale to nierealne, bo zawsze znajdą się osoby, które będą grać
kiedyś dzwoniłam do Federacji Konsumentów w Poznaniu w tej sprawie (jak były suszarki w kauflandzie czy c4 bodajże) - właśnie z tymi potencjalnymi
powiedziałam babce w czym rzecz, podałam adres strony z regulaminem, babka przeczytała i powiedziała, że to jak najbardziej prawidłowe praktyki
no ale cóż mogła powiedzieć, jak czytała na bieżąco, a nie zastanawiała się nad tym regulaminem.. mówiłam jej o wyłudzaniu danych osobowych, przydzielaniu nagród wg własnego widzimisię, a ona uważa, że to normalne
może trzeba by zadzwonić znowu do tej federacji, można inna babka pracuje, bardziej komunikatywna i znająca się na rzeczy
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wytropiono sprawców afery z alkoholem metylowym w Czechach
http://wiadomosci...53404,wiadomosc.html
Za głównego sprawcę uznano 32-letniego mężczyznę z Ostrawy. Przestępczym procederem chciał poprawić swoją sytuację materialną. Drugi zatrzymany dostarczył niektóre środki do produkcji mieszaniny i pomagał w jej wytwarzaniu.
dosłownie nóż w kieszeni się otwiera ;/
znajoma chciała zbadać alkohol przywieziony z Czech, stosunkowo niewielką ilość, bo 2 litry, ale koszt badania jest dość wysoki, bo 136 zł NETTO za jedną próbkę (sanepid Poznań)
więc skoro nie ma pewności to bardziej opłaca się wylać, niż narażać swoje zdrowie i życie, szczególnie, że koszt badania i tak jest porównywalny z wartością zakupu napojów.
a w radiu trąbili, że jak sanepid zakończy badania próbek zleconych to ludzie będą mogli zbadać alkohol za darmo - ha ha ha... nic bardziej mylnego
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale widać taka jest cena za moderowanie forum.... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeszcze są jakieś problemy? bo ja osobiście mam zablokowane wyskakujące okienka na forum i nie zawsze pokazują mi się te reklamy co wam
ale uwierzcie, że staramy się rozwiązywać w miarę na bieżąco problemy ze stroną
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie wiesz, co jest robione, to nie komentuj
wiele rzeczy jest robione bez informowania o tym, w końcu nie muszę za każdym razem pisac, ze właśnie zgłosiłam problem do pionasa albo sama coś zrobiłam, prawda?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
JA nic więcej zrobić nie mogę - on zajmuje się systemem
i nie róbcie piramid z cytatów, bo robią się coraz bardziej nieczytelne Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
byłoby miło/super, gdyby takie informacje pojawiały się obok wpisów o wygranych Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmmm.... chcesz pożyczyć miotłę ode mnie??
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ankiety przekąski są od ub tygodnia Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to już 4 punkt, więc uważaj, bo zaraz będzie ban
widać poprzednie punkty nie podziałały.... niezła kultura Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nieważne, czy simplus czy abonament
co jest grane?
też tak macie? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czy tak trudno patrzeć dokładnie na nazwy tematów???
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://moto.alleg...iii-i2622633464.html Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane