Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.t-mobi...t_sa/SMS_Premium.pdf
U MNIE W STOPCE POD NR 1 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w dodatku nie ma mojego drugiego hamaka z sierpnia
czy jedna osoba może wygrać 2x? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wróżka Luna?
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
rozumiem pierwszy raz, że smsa wcięło w eterze, ale drugi??
i za drugim razem facet powiedział, że mam przesłać paragon, za pierwszym nie chcieli
widać jak się wyśle więcej, niż 1 paragon z danego nr tel to tak chcą Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
1 - cud, że uznali zgłoszenie jako reklamację, bo mnie nie chcieli, tylko smęcili, że widocznie mój profil nie odpowiadał badaniu, mimo wypełnienia ponad połowy ankiety... wkurzyli mnie wtedy, później pisali, że widocznie było więcej zainteresowanych, niż ankieta przewiduje..
a wczoraj dostałam na konto mamy ankietę na temat wirtualnych mediów, co była ponad miesiąc temu, jeśli nie dłużej
2 - nagrody faktycznie takie sobie.. ale mnie to nie rusza bo i tak biorę doładowania
możesz spróbować i napisać, ciekawe co odpiszą Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
takie zachowanie nie może być zostawione odłogiem, bo nie wiadomo, co będzie później, czy nie zaczai się na Twoją córkę później (ile ona ma lat???) albo na inne dziecko Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Infolinia: 801 333 444, (+48) 43 842 06 00 (dla telefonów komórkowych i z zagranicy) - działa w dni robocze w godzinach 8:00 - 20:00
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mogłaś złożyć reklamację od razu przy odbiorze, że przesyłka uszkodzona
poza tym zgłoś to do nadawcy, może wyślą drugą
http://cafe.alleg...oczt%C4%99-co-zrobic Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli zrobisz ten biszkopt na blachę prostokątną to będziesz mogła spokojnie przekroić na pół, jeśli w tortownicy - to 2-4 razy (zależy jakie grube blaty i jaki duży urośnie)
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak robię biszkopt to z tego przepisu
RZUCANY BISZKOPT
zawsze się udaje, można rzucić nawet 3 razy i nic się nie dzieje
tu masz masę tortów http://www.mojewy....com/kategoria/torty
albo możesz zrobić biszkopt rzucany, do tego bita śmietana, galaretka (ptasie mleczko), owoce... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzak +2 punkty za zbieranie chętnych do gry w tematach wygraj mi.wygram za oraz konkursy na fb Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403