Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tak, skan Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
cierpliwości... może jutro odblokują
jak to 2?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zamiast zająć się oszustami, typu koszulki, vansy czy inne iphony, rozdawanymi tysiącami, to zajmują się kotkami
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może... ja głównej nie miałam, a wczoraj hamak się trafił, właśnie z prywatnego Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może dzwonić leżajsk
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
po podaniu danych i dokładnej weryfikacji - odblokowali mi je
ale napisali, że mam mieć prawdziwe nazwisko, bo inaczej mi zablokują
ciekawe, że inni mają zmyślone, albo jakieś głupoty, a ja miałam pierwszą literę nazwiska... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
spróbuj napisać tutaj
disabled@facebook.com Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja miałam takie nerwy, że szok... jazda autem jako kierowca - nerwy, wizyta u dentystki (co normalnie idę jak do sklepu) - nerwy, jakaś drobna scysja z jedną babą - nerwy
aż mnie trzęsło w środku
nerwosol nie pomagał
wiecie co mi wyszło???
znaczny niedobór witaminy B12
a ta witaminka odpowiada między innymi za nerwy i za problemy z żołądkiem.. obecnie biorę tabletki z wit. b12 (zastrzyków na razie nie mogę) i zauważyłam, że jest lepiej
jeśli możecie, to zbadajcie poziom tej wit - badanie z krwi, u mnie koszt 25 zł (nie refundowane przez NFZ) i będziecie wiedzieć, na czym stoicie.
------
oczywiście nerwy to może być zwyczajna nerwica, niekoniecznie brak wit B12... lub nadczynność tarczycy (tu też są niezłe jazdy) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kalisz 1x Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
są, tylko albo nie mają przebicia wśród innych, albo ich ceny są wyższe
myślisz, że niby czemu ciągle wybierają MC? bo ma konkurencyjne ceny na świadczenie usług (tak myślę)
a to, że wywiązuje się jak wywiązuje - opóźnienia w informowaniu, listy z kosmosu, brak listy z konkursu clubcard, problemy ogólne, to sponsorów już nie interesuje, ważne, że zaoszczędzą trochę kasy na wyborze akurat tej agencji Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hahahaa
Media C i powiadamianie
już kilka razy tak było, że niby laureaci wybrani, a jak ktoś inny dzwonił, to jeszcze nie, raz poszły smsy a raz dzwonili, zaraz nawet rezerwa miała być
a faktycznie smsy poszły na drugi dzień od afery
Media C lubi mijać się z prawdą Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jest w rozpisce ;/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1