Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ludzie pisali w mdw, że dostali Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poza tym temat przesyłania doładowań był tu wałkowany co najmniej kilkanaście razy, jeśli nie więcej - wystarczy poczytać sobie kilka stron wstecz (temat GFK)
nie pisz więcej do nich, jeszcze 2 dni max i dostaniesz Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to już 5 punkt, więc żegnamy
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kaufland konkurs https://www.e-kon...pg-292.html#f5342899 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hehe
ja już mam masę siwych włosów, więc nie strasz
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
normalne, że niemowlaki płaczą.. jestem w stanie to zrozumieć, szczególnie podczas chrztu.
ale NIE rozumiem, jak dzieciaki już kilkuletnie, 4-8 letnie, latają po kościele, wrzeszczą, do tego mają całą armię zabawek, jedzenia, picia.
Chodzą po drewnianych schodach, walą nogami w nie, ścigają się po kościele, inny znowu chodzi i wyje nie wiadomo z jakiego powodu... itp.
Sorry, ale w tym wieku już coś rozumieją, więc powinny mieć wytłumaczone, że to kościół, więc trzeba być cicho, żeby nie przeszkadzać innym ludziom.
A rodzice NIC nie robią, czasami tylko ciii... bądź cicho, które i tak nie skutkuje.
Czy naprawdę dziecko w tym wieku nie może wytrzymać godziny bez jedzenia, picia i zabawek??? ewentualnie jakaś mała zabawka, nie robiąca hałasu, jakiś pluszak. Ale nie samochodziki warczące ;/
Rozumiem, że dziecko może modlić się na swój sposób, czasami coś pośpiewa, co jest urocze
ale łobuzowania w kościele nie zniosę.
Kościół to nie plac zabaw! godzinę można wytrzymać.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zablokowałam sobie na o2 adres z wp i sprawdziłam... zero reakcji
czyli ktoś będzie wysyłał maile, różne sprawozdania i będą trafiały w próżnię Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jakieś sprawy urzędowe, raz leasing auta, innym razem pytania na klasówkę
napisałam do nadawców, że to pomyłka - oprócz klasówki (jakaś uczennica), wszyscy odpisali, że dziękują za informację o pomyłce
leoniu - pisałaś do szkoły czy do nadawcy??
może faktycznie zablokuj nadawcę
jak to wygląda od wysyłającego? jest jakiś komunikat? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
po co od razu dziennikarzy? wystarczy znaleźć, co to za szkoła - jeśli w dokumentach jest nazwa podana, zadzwonić tam i wyjaśnić sprawę z prośbą o przekazanie tej osobie, co wysyła maile, aby zmieniła adresata
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
REALIZACJA ZAMÓWIEÑ
Zamówienie na nagrodę może zostać wysłane w dowolnym momencie. Zamówienie wysłane w okresie od dnia 1 do 15 każdego miesiąca będzie realizowane do ostatniego dnia tego miesiąca, natomiast zamówienie wysłane w okresie od dnia 16 do ostatniego dnia miesiąca będzie realizowane do dnia 15 następnego miesiąca. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
podaje się adres domowy, ale i tak przychodzi na maila
a skoro zamówiłaś 5 min temu... to dostaniesz do 15 września
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane