Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no i nie było poszkodowanych - na szczęście Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mnie też się gorąco zrobiło, jak to widziałam wczoraj
albo ostatnio, jechałam z rodzicami ich samochodem.
Wyjeżdżaliśmy z drogi podporządkowanej na obwodnicę, skręcaliśmy w lewo. Strasznie ciężko tam skręcić w lewo, szczególnie w godzinach szczytu. Nieraz stoi się po 5-10 minut, aż będzie jakaś przerwa.
Więc stoimy i tym razem, jak jest pusto z prawej, to po lewej istny pociąg i tak na zmianę. Wcisnąć się nie da.
W pewnym momencie ktoś za nami zaczął trąbić!!!
Oglądam się, bo siedziałam z tyłu i myślałam, że coś się stało. Nic.
Zaraz znowu trąbienie, okazało się, że jakaś baba trąbiła na nas, żebyśmy jechali!
no chyba ją pogięło
Wiecie co zrobiła???
wyjechała zza nas, ustawiła się na pasie pod prąd!!! i wyjechała w lewo na obwodnicę wymuszając pierwszeństwo na innych samochodach - musiały hamować, żeby jej nie walnąć.
po prostu babsztylowi spieszyło się strasznie - a jakby ktoś chciał w tym momencie skręcić z obwodnicy w prawo to nie miałby gdzie bo ona tarasowała drogę
A my wyjechaliśmy niecałą minutę później... po niej
bez wymuszania pierwszeństwa i obaw, że zaraz ktoś w nas uderzy
więc mam pytanie - jeśli znam jej numer rejestracyjny, to czy mogę coś zrobić w tej sytuacji? zgłosić gdzieś, że takie coś zrobiła??
czy nic nie da rady??
aa... i jeszcze mnie wkurza, jak ktoś wykorzystuje pas do lewoskrętu, żeby ominąć auta stojące na CZERWONYM, a sam żeby mógł skręcić na zielonej strzałce w prawo.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zapaliło się zielone dla mnie, byłam jako drugie auto, widziałam, że skoro skręcam w prawo, to muszę poczekać, aż przejdzie pieszy (widziałam go wcześniej), więc nie jechałam szybko, ledwo turlałam się na jedynce. Tak samo jak auto przede mną.
I nagle, nie wiem skąd, pojawiło się szybko jadące auto, pisk hamulców, zatrzymało się na środku pasów.
Facet (pieszy) uskoczył w bok, ledwo uszedł z życiem.
Całe szczęście, że tylko on przechodził przez te pasy, bo mur beton, ktoś by zginął.
Jakiś wariat pojechał ostro na czerwonym prosto, lub zjechał w lewo na skrzyżowaniu, nie mam pojęcia... pojawił się znikąd.
A ten co tak szybko jechał, był młody, z pasażerami w środku. Widziałam, jak później jechałam równolegle do niego.
Gdzie ci ludzie tak się spieszą?? to, że poczekają na jednych światłach więcej?? ale ktoś dzięki temu zachowa życie...
i też mnie wkurzają święte krowy na pasach, pasy to nie wybieg czy miejsce spacerów, tam przechodzi się szybko i bez rozlazłości Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chociaż... zawsze mogą wezwać ochronę
a na serio... powodzenia i daj znać, jak to się zakończyło Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zgłoś oszustwo na fb - odpowiedni przycisk
skoro za późno na screeny (następnym razem pamiętaj, żeby robić, zawsze możesz je usunąć, a w razie czego dowód jest) to może napisz tutaj? http://www.firma-sys.pl/kontakt
bo może firma jako taka nie wie, co się dzieje na fb?
i możesz postraszyć Rzecznikiem Praw Konsumenta (chociaż wątpię, czy to coś da...)
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bo przecież wtedy zaczęliby robić burdel w każdym innym temacie albo by był nowy założony
aaa witamy
hehehe.. pierwszy wpis i od razu we wkurzaju?
niestety takie osoby nie czytają stopek, a w każdym razie nie zawsze
osobiście mam 49 osób zablokowanych, mimochodem
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co możesz zrobic?
rób screeny po każdym swoim wpisie, na wszelki wypadek Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przecież możesz zablokować taką osobę
https://www.e-kon...info/zablokowani.php
lista przyjaciół / lista osób zablokowanych
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
możesz ją wkleić? tak z ciekawości Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
karniaki można zlikwidować dodając konkursy do bazy - to nie boli
na każdy punkt -10 konkursów
nawet dodając jeden konkurs co jakiś czas można mimochodem zlikwidować karniaki
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ogloszone +1 punkt za zbieranie głosów w temacie konkursy na fb Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dostałam taką odpowiedź
Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za uważne słuchanie naszego radia.
Informuję, że nie mamy takiej możliwości, aby zdjąć wspomnianą reklamę z naszej anteny. Nie dotyczy ona zagadnień, których reklama jest ustawowo zabroniona (jak np. alkohol).
Jesteśmy pewni, że każdy kto zechce skorzystać z reklamowanych usług firmy Amber Gold, podobnie jak Pani sprawdzi najpierw co się za tym kryje.I sam podejmie decyzję, czy chce podjąć ryzyko takiej inwestycji, czy nie (tak jak z lokatami w bankach czy parabankach, akcjami giełdowymi czy funduszami inwestycyjnymi).
POzdrawiam serdecznie
S... K...
Dyrektor ARRM
niby racja, ale ile osób podjęło decyzję o lokacie dzięki reklamie??
a nie każdy ma możliwość sprawdzenia, jak np starsi ludzie, co rzadko czytają gazety a o internecie nie mają pojęcia.
I wkurza mnie to, że chęć zysku z reklam jest ważniejsza, niż ogólne dobro ludzi, aby ich nie oszukiwać Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na pewno NIE szykuje się nowy admin
a co do debere, to ona na forum jest dłużej, wcześniejszy nick debere
warto sprawdzić, zanim się napisze
żeby nie było, że mało postów - te z tematu kliknijcie są kasowane automatycznie po 7 dniach Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kto to taki??? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko