Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5327712 Napisano: 14.08.2012 07:03:21 w Wkurza mnie...
Emi - na tym skrzyżowaniu nie ma monitoringu, normalne skrzyżowanie drogi podporządkowanej i obwodnicy (obwodnica.. hehe... normalna 2pasmówka), ale często gęsto korki się robią na tej podporządkowanej właśnie z powodu istnych pociągów na obwodnicy
no i nie było poszkodowanych - na szczęście Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5327665 Napisano: 14.08.2012 06:44:48 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Ziolko, az mi się gorąco zrobiło czytając te historię... całe szczęście, że nic poważnego się nie stało...

mnie też się gorąco zrobiło, jak to widziałam wczoraj emotka

albo ostatnio, jechałam z rodzicami ich samochodem.
Wyjeżdżaliśmy z drogi podporządkowanej na obwodnicę, skręcaliśmy w lewo. Strasznie ciężko tam skręcić w lewo, szczególnie w godzinach szczytu. Nieraz stoi się po 5-10 minut, aż będzie jakaś przerwa.
Więc stoimy i tym razem, jak jest pusto z prawej, to po lewej istny pociąg i tak na zmianę. Wcisnąć się nie da.
W pewnym momencie ktoś za nami zaczął trąbić!!!
Oglądam się, bo siedziałam z tyłu i myślałam, że coś się stało. Nic.
Zaraz znowu trąbienie, okazało się, że jakaś baba trąbiła na nas, żebyśmy jechali!
no chyba ją pogięło emotka ciekawe gdzie mamy jechać, jak ciągle zajęte.
Wiecie co zrobiła???

wyjechała zza nas, ustawiła się na pasie pod prąd!!! i wyjechała w lewo na obwodnicę wymuszając pierwszeństwo na innych samochodach - musiały hamować, żeby jej nie walnąć.

po prostu babsztylowi spieszyło się strasznie - a jakby ktoś chciał w tym momencie skręcić z obwodnicy w prawo to nie miałby gdzie bo ona tarasowała drogę emotka i nieszczęście gotowe.

A my wyjechaliśmy niecałą minutę później... po niej
bez wymuszania pierwszeństwa i obaw, że zaraz ktoś w nas uderzy

więc mam pytanie - jeśli znam jej numer rejestracyjny, to czy mogę coś zrobić w tej sytuacji? zgłosić gdzieś, że takie coś zrobiła??
czy nic nie da rady??

aa... i jeszcze mnie wkurza, jak ktoś wykorzystuje pas do lewoskrętu, żeby ominąć auta stojące na CZERWONYM, a sam żeby mógł skręcić na zielonej strzałce w prawo.

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5327629 Napisano: 14.08.2012 06:23:32 w Wkurza mnie...
a ja wczoraj byłabym świadkiem potrącenia faceta na pasach, na jego zielonym

zapaliło się zielone dla mnie, byłam jako drugie auto, widziałam, że skoro skręcam w prawo, to muszę poczekać, aż przejdzie pieszy (widziałam go wcześniej), więc nie jechałam szybko, ledwo turlałam się na jedynce. Tak samo jak auto przede mną.
I nagle, nie wiem skąd, pojawiło się szybko jadące auto, pisk hamulców, zatrzymało się na środku pasów.
Facet (pieszy) uskoczył w bok, ledwo uszedł z życiem.

Całe szczęście, że tylko on przechodził przez te pasy, bo mur beton, ktoś by zginął.

Jakiś wariat pojechał ostro na czerwonym prosto, lub zjechał w lewo na skrzyżowaniu, nie mam pojęcia... pojawił się znikąd.

A ten co tak szybko jechał, był młody, z pasażerami w środku. Widziałam, jak później jechałam równolegle do niego.

Gdzie ci ludzie tak się spieszą?? to, że poczekają na jednych światłach więcej?? ale ktoś dzięki temu zachowa życie...

i też mnie wkurzają święte krowy na pasach, pasy to nie wybieg czy miejsce spacerów, tam przechodzi się szybko i bez rozlazłości Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5327161 Napisano: 14.08.2012 01:41:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xjustx - bardo dobry pomysł... jak będziesz fizycznie w firmie, to może nie będą tacy wyrywni do kasowania?
chociaż... zawsze mogą wezwać ochronę emotka

a na serio... powodzenia i daj znać, jak to się zakończyło Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5327146 Napisano: 14.08.2012 01:34:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xjustx napisał(a):

https://www.faceb.../SYS/162732373758207

na screeny to już za późno, bo nawet moje prace konkursowe pousuwali (które wcześniej sami publikowali jako przykład dobrej pracy emotka

zgłoś oszustwo na fb - odpowiedni przycisk

skoro za późno na screeny (następnym razem pamiętaj, żeby robić, zawsze możesz je usunąć, a w razie czego dowód jest) to może napisz tutaj? http://www.firma-sys.pl/kontakt

bo może firma jako taka nie wie, co się dzieje na fb?
i możesz postraszyć Rzecznikiem Praw Konsumenta (chociaż wątpię, czy to coś da...)

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5327139 Napisano: 14.08.2012 01:31:36 w Wkurza mnie...
postscript - wątpię, czy skasowanie tematu kliknijcie coś by dało
bo przecież wtedy zaczęliby robić burdel w każdym innym temacie albo by był nowy założony

kreatives napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzi wkurza to, iż są wkurzani jak wysyłają do nich spam o kliki.

Wystarczy napisać w sygnaturce:

*Nie klikam*, a osoba, która rozsyła wiadomości, prośby o kliki pewnie będzie szanowała taką osobę.

aaa witamy emotka

hehehe.. pierwszy wpis i od razu we wkurzaju? emotka

niestety takie osoby nie czytają stopek, a w każdym razie nie zawsze

osobiście mam 49 osób zablokowanych, mimochodem

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5327119 Napisano: 14.08.2012 01:26:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
możesz podać linka?

co możesz zrobic?

rób screeny po każdym swoim wpisie, na wszelki wypadek Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5326965 Napisano: 14.08.2012 12:08:39 w Wkurza mnie...
postscript napisał(a):

abc999 - kolejny spamer. dostalem dzis od tego kogos kilka prosb o glosy. zobaczcie, jakie ma dotychczasowe wisy na forum - zadnego normalnego posta, wylacznie kliknij mi.
bede tu podawal kazdego cholernego spamera, skoro nie zamierzaja respektowac postanowien regulaminu tego forum emotka

przecież możesz zablokować taką osobę

https://www.e-kon...info/zablokowani.php

lista przyjaciół / lista osób zablokowanych

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5326697 Napisano: 14.08.2012 09:30:07 w TESCO konkursy
maa napisał(a):

dostalam odpowiedz pisemna na reklmaacje z konkursu pur w tesco - zdawkową i wymijającą,z której odmawiają przyznania odkurzacza z powodu faktu, iż nie było się najszybczym uczestnikiem zabawy.

czy ktoś z Was już coś takiego otrzymał?

co robicie dalej ze sprawą?

możesz ją wkleić? tak z ciekawości Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5326444 Napisano: 14.08.2012 06:09:19 w Punkty karne
afrikaner +1 punkt za lajki w temacie wyniki z fb Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5325190 Napisano: 13.08.2012 09:18:09 w NIE ODKLIKUJE
magdax78 napisał(a):

ja mam 3 karniaki za to ze w dziwnych miejscach 3x wkleila swoje linki ( nieswiadomie!!! kliknelam na pasku nie ta linijke kt powinnam) nie byl to zamierzony spam emotka wiec nie ma co oceniac wszystkich jedna miara...

karniaki można zlikwidować dodając konkursy do bazy - to nie boli emotka

na każdy punkt -10 konkursów
nawet dodając jeden konkurs co jakiś czas można mimochodem zlikwidować karniaki

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5324435 Napisano: 12.08.2012 01:43:31 w Punkty karne
tofik37 +1 punkt za zbieranie głosów w temacie wyniki z fb
ogloszone +1 punkt za zbieranie głosów w temacie konkursy na fb Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5324402 Napisano: 12.08.2012 01:04:38 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza, że 10 kwietnia napisałam do jednej ogólnopolskiej stacji radiowej (Radio Merkury), żeby zdjęli z anteny reklamę Amber Gold (osobiście mnie ta reklama ostro wkurzała, poza tym sprawdziłam w necie to złotko i doszłam do wniosku, że to oszuści), ponieważ ta firma nie ma zgody na działalność bankową, oszukuje ludzi, itp.

Dostałam taką odpowiedź

Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za uważne słuchanie naszego radia.
Informuję, że nie mamy takiej możliwości, aby zdjąć wspomnianą reklamę z naszej anteny. Nie dotyczy ona zagadnień, których reklama jest ustawowo zabroniona (jak np. alkohol).
Jesteśmy pewni, że każdy kto zechce skorzystać z reklamowanych usług firmy Amber Gold, podobnie jak Pani sprawdzi najpierw co się za tym kryje.I sam podejmie decyzję, czy chce podjąć ryzyko takiej inwestycji, czy nie (tak jak z lokatami w bankach czy parabankach, akcjami giełdowymi czy funduszami inwestycyjnymi).

POzdrawiam serdecznie

S... K...
Dyrektor ARRM

niby racja, ale ile osób podjęło decyzję o lokacie dzięki reklamie??
a nie każdy ma możliwość sprawdzenia, jak np starsi ludzie, co rzadko czytają gazety a o internecie nie mają pojęcia.

I wkurza mnie to, że chęć zysku z reklam jest ważniejsza, niż ogólne dobro ludzi, aby ich nie oszukiwać Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5324285 Napisano: 12.08.2012 11:10:21 w NIE ODKLIKUJE
magnus napisał(a):

Czytam posty debere- blokada (na forum od lutego br), przygoda z klikaniem (po wcześniejszym opanowaniu wszystkich sztuk konkursowych) od 07.08
a 09.08 założony nowy (zbędny) wątek. Czy oby na pewno o klikanie chodzi czy szykuje się nowy admin
emotka emotka

na pewno NIE szykuje się nowy admin

a co do debere, to ona na forum jest dłużej, wcześniejszy nick debere

warto sprawdzić, zanim się napisze

żeby nie było, że mało postów - te z tematu kliknijcie są kasowane automatycznie po 7 dniach Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5323581 Napisano: 11.08.2012 04:21:01 w NIE ODKLIKUJE
magdax78 napisał(a):

dokladnie...jak mi ktos nie odklikiwal notorycznie to pisalam na forum Kliknijcie mysle ze to mialo sens...nawet 1 osobnik przyznal sie ze odklikiwac nie bedzie bo i tak zalozy sobie inne konto po paru dniach...ehhhh

kto to taki??? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5323083 Napisano: 11.08.2012 07:40:25 w Punkty karne
wygrajkonkursy, efereze +1 punkt za pogawędki w teraz Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5321760 Napisano: 10.08.2012 07:07:26 w Punkty karne
nick25, kasik1991 + 1 punkt dla każdego za reflinki w temacie Rossnet Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5321191 Napisano: 09.08.2012 04:00:17 w Popraw sobie humor...

ziolko

#5321153 Napisano: 09.08.2012 03:30:28 w Wkurza mnie...
beniaminowa napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

SPAM.. ledwo weszłam na forum i już jakieś reflinki!
Szkoda, że nie ma opcji bycia zalogowanym i ukrytym jednocześnie emotka

za SPAM powinny być karniaki!

Jestem ZA! Wiem że admini nie mogą kontrolować tego co dostajemy na PW ale za reflinki powinien być karniak emotka I jeszcze głowa mnie boli emotka

reflinki?
rossnet to wiadomo emotka
ale inne?
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5321055 Napisano: 09.08.2012 02:23:38 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

SPAM.. ledwo weszłam na forum i już jakieś reflinki!
Szkoda, że nie ma opcji bycia zalogowanym i ukrytym jednocześnie emotka

za SPAM powinny być karniaki!

nie ingeruję w to, co kto dostaje na pw, chyba, że łamie zasady forum

poza tym można blokować daną osobę Wyświetl w wątku >>
0 0