Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.insomn...y_kasie-t658587.html
http://forum.pcla...-na-p%C3%B3%C5%82ce/
http://www.mmzamo...py-oszukuja-klientow
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://nakarte.pl..._waznosci_konta.html
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://kotburger.pl/
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Napisałam do nich z pytaniem o to, a oni, że mieli za dużo uczestników, więc pewno mój profil nie odpowiadał ankiecie
moja odp - że przecież już ponad połowę badania przeszłam, więc jakim cudem mój profil nie odpowiada?
nie odpowiadać może po 10 pytaniach
a oni swoje to co wcześniej
no zirytowałam się wcześniej
nie wiem kto tam pracuje, ale na uzyskanie pełnej wyczerpującej odpowiedzi nie liczę
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
szablonowa odpowiedź
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zanim się wypowiem na jakiś temat to staram się poznać zagadnienie, żeby gafy nie strzelić, nie wypowiadam się na jakiś temat o którym nic nie wiem, ale akurat w tym temacie mam swoje zdanie (może mylne, ale biorąc pod uwagę własne doświadczenia jednak prawidłowe), a inni od razu wielkie larum, że się nie znam, więc mam się nie wypowiadać
może kiedyś to zdanie zmienię, ale na razie się nie zanosi
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wypowiedziałam się w necie na jeden temat, dość kontrowersyjny, przyznaję... ale prawie że zostałam zlinczowana za to, że mam odmienne zdanie
w dodatku ogólnie nie ja jedna tak uważam, ale akurat w tym momencie byłam jedyna w tym miejscu, co tak napisała (3 osoby inne nie ciągnęły dłużej tematu, wolały zamilknąć)
a ogólnie jest masa ludzi, którzy uważają tak jak ja, ale cóż... zostałam zakrzyczana.
i teraz mi smutno...
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak mieszkałam z rodzicami to mieliśmy takiego, nazwałam go Zorro
był cudowny... ale niestety kiedyś w nocy wybrał się na polowanie i jakieś auto go potrąciło
wiecie, że mimo upływu czasu nadal mi go brakuje??
co do brania kotów (zwierzaków ze schroniska) - to w pewnym momencie myślałam o tym, ale różne sytuacje domowo-rodzinne to na razie wykluczają (oprócz małego metrażu)
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wkurza mnie to, że czasami jaskrawe objawy niedoboru czegoś są lekceważone (brak wit. b12 - przedwcześnie siwe włosy, problemy z cerą, niska hemoglobina)
wkurza mnie, że nie mam kota, a tak lubię koty,
ale nie zamierzam męczyć zwierzaka w mały mieszkaniu w bloku
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Na wierzchu jest warstwa zanieczyszczenia a pod spodem jest naturalny tłuszcz, który skóra wydala w ciągu dnia, a jak ma problemy, bo wylot jest zatkany, to później jest to widoczne jako wągry.
Więc zgadzam się, że delikatne mycie, odpoczynek dla skóry
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może byc pogoda, ale może też być niedoczynność tarczycy lub brak witamin z grupy B (szczególnie B12)
wiem coś o tym.... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hahahha
hihihih
ale się uśmiałam
genialne
co do noclegu podczas rekolekcji, to jeden weekend nie sprawia kłopotu, bo dla chcącego nic trudnego
postscript - ta baba to chyba miała poglądy z XIX wieku, co za babsztyl
ja pierdziuuu... że też jeszcze takie poglądy ludzie mają Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja miałam kurs w szkole, jak miałam 18 lat...
ale tak czy siak robiłam ponownie, bo podobno papierek jest ważny 10 lat, a tu minęło więcej
nic nie płaciliśmy, odbębniliśmy chyba 5 spotkań i luz
ale jakbyśmy chcieli zrobić te spotkania w weekend w jednym domu formacji duchowej przy klasztorze w moim mieście - nazywa się to rekolekcje dla narzeczonych, połączone z naukami - to musielibyśmy płacić... 360 zł
niby nauki darmowe, ale trzeba było zapłacić za nocleg, wyżywienie.
Pytam się - a co, jeśli mieszkam 6 km od klasztoru? przecież mogę nocować w domu.
Nie, bo uczestnicy muszą być na miejscu.
Oczywiście zrezygnowaliśmy
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
my też płaciliśmy za wszystko oddzielnie... ksiądz, kościelny, organistka... organistka po 2 tyg