Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5314152 Napisano: 05.08.2012 10:32:18 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
19790411 napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

Szukam dobrego przepisu na jakąś sałatkę z ogórków na zimę emotka

może nie sałatka, ale ogórki wychodzą super - jeszcze latem emotka :
koper, natka pietruszki, natka selera, plasterki marchewki (na 1 litr ok. 3 szt.), plasterki cebuli (2), ogórki pokrojone w ćwiartki wzdłuż lub w plastry.
Zalewa: 3 szkl. wody, 1/2 szkl. octu, 1/2 szkl. cukru, 1 łyżka soli - zalewę zagotować, ostudzoną wlać do słoików wypełnionych ogórkami. Pasteryzować 5 min.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5314151 Napisano: 05.08.2012 10:31:49 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
powklejam różne przepisy, które plączą się po forum

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5314150 Napisano: 05.08.2012 10:30:18 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
no to podaj na oko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5313757 Napisano: 04.08.2012 08:13:19 w Wkurza mnie...
beniaminowa napisał(a):

Wkurza mnie inna cena na paragonie a inna na półce emotka Oj, jak mnie to wkurza emotka Nie ma na to jakiegoś paragrafu emotka

http://www.insomn...y_kasie-t658587.html

http://forum.pcla...-na-p%C3%B3%C5%82ce/

http://www.mmzamo...py-oszukuja-klientow

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5313738 Napisano: 04.08.2012 07:56:02 w Wkurza mnie...

ziolko

ziolko

#5312297 Napisano: 03.08.2012 12:36:39 w Wkurza mnie...
na pociechę dla tych, co kotów nie mają

http://kotburger.pl/

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5311849 Napisano: 03.08.2012 07:36:35 w GFK
kozuszka, kiedyś coś chciałam od nich, chyba chodziło o to, że przerwałam badanie, po czym jak chciałam wrócić do niego jeszcze w terminie, to okazało się, że już nie mogę.
Napisałam do nich z pytaniem o to, a oni, że mieli za dużo uczestników, więc pewno mój profil nie odpowiadał ankiecie
moja odp - że przecież już ponad połowę badania przeszłam, więc jakim cudem mój profil nie odpowiada?
nie odpowiadać może po 10 pytaniach

a oni swoje to co wcześniej
no zirytowałam się wcześniej
nie wiem kto tam pracuje, ale na uzyskanie pełnej wyczerpującej odpowiedzi nie liczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5311836 Napisano: 03.08.2012 07:23:44 w GFK
hehe
szablonowa odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5311691 Napisano: 02.08.2012 09:43:39 w Wkurza mnie...
dziewczyny, ja się nie boję głosić swoich poglądów, tylko mi smutno, że ktoś nie weźmie pod uwagę moich uzasadnień zakładając z góry, że ja się nie znam

zanim się wypowiem na jakiś temat to staram się poznać zagadnienie, żeby gafy nie strzelić, nie wypowiadam się na jakiś temat o którym nic nie wiem, ale akurat w tym temacie mam swoje zdanie (może mylne, ale biorąc pod uwagę własne doświadczenia jednak prawidłowe), a inni od razu wielkie larum, że się nie znam, więc mam się nie wypowiadać
może kiedyś to zdanie zmienię, ale na razie się nie zanosi

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5311647 Napisano: 02.08.2012 09:12:53 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza, że wolność słowa to fikcja emotka
wypowiedziałam się w necie na jeden temat, dość kontrowersyjny, przyznaję... ale prawie że zostałam zlinczowana za to, że mam odmienne zdanie

w dodatku ogólnie nie ja jedna tak uważam, ale akurat w tym momencie byłam jedyna w tym miejscu, co tak napisała (3 osoby inne nie ciągnęły dłużej tematu, wolały zamilknąć)
a ogólnie jest masa ludzi, którzy uważają tak jak ja, ale cóż... zostałam zakrzyczana.

i teraz mi smutno... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5311574 Napisano: 02.08.2012 08:32:55 w Wkurza mnie...
też uważam, że ten czarno-biały jest cudowny emotka
jak mieszkałam z rodzicami to mieliśmy takiego, nazwałam go Zorro emotka
był cudowny... ale niestety kiedyś w nocy wybrał się na polowanie i jakieś auto go potrąciło emotka

wiecie, że mimo upływu czasu nadal mi go brakuje??

co do brania kotów (zwierzaków ze schroniska) - to w pewnym momencie myślałam o tym, ale różne sytuacje domowo-rodzinne to na razie wykluczają (oprócz małego metrażu)

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5311495 Napisano: 02.08.2012 07:34:29 w Wkurza mnie...
aa i wkurza mnie, że się wkurzam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5311492 Napisano: 02.08.2012 07:30:34 w Wkurza mnie...
dziewczyny, jeśli stawy bolą to może być zakwaszenie organizmu - bo sole odkładają się w stawach i wtedy jest ból.. a leczone jest na reumatyzm - poczytajcie w necie

wkurza mnie to, że czasami jaskrawe objawy niedoboru czegoś są lekceważone (brak wit. b12 - przedwcześnie siwe włosy, problemy z cerą, niska hemoglobina)

wkurza mnie, że nie mam kota, a tak lubię koty,
ale nie zamierzam męczyć zwierzaka w mały mieszkaniu w bloku

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5311461 Napisano: 02.08.2012 07:15:44 w Pomocy!!!!
im więcej mazideł na twarzy, kremów tłustych, fluidów, korektorów, tym bardziej skóra nie ma czym oddychać i tworzą się takie koreczki.
Na wierzchu jest warstwa zanieczyszczenia a pod spodem jest naturalny tłuszcz, który skóra wydala w ciągu dnia, a jak ma problemy, bo wylot jest zatkany, to później jest to widoczne jako wągry.

Więc zgadzam się, że delikatne mycie, odpoczynek dla skóry

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5311110 Napisano: 02.08.2012 02:08:08 w Wkurza mnie...
iva napisał(a):

ja się wkurzam nad własnym bezwładem..
siedzę i patrzę w przestrzeń bez większych chęci do działania, nawet myśleć nie mam siły . emotka to chyba ta pogoda

może byc pogoda, ale może też być niedoczynność tarczycy lub brak witamin z grupy B (szczególnie B12)

wiem coś o tym.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5310498 Napisano: 02.08.2012 08:08:17 w GFK
kozuszka mozesz do nich napisać w tej sprawie - zapytać się, kiedy będą inne nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5308983 Napisano: 01.08.2012 08:00:18 w Wkurza mnie...
nocti napisał(a):

postscript napisał(a):

ziolko napisał(a):

ja miałam kurs w szkole, jak miałam 18 lat...
ale tak czy siak robiłam ponownie, bo podobno papierek jest ważny 10 lat, a tu minęło więcej
emotka

10 lat, bo przeciez w tej materii sie tak wiele zmienia <sarkazm>
kolezanka poszla na nauki, a pan, ktory je prowadzil byl chory. przyszla wiec jego zona i przez dwie godziny opowiadala, ze (cytuje): zona po urodzeniu dziecka ma sie szybko pozbierac, zeby moc sie jak najszybciej oddawac mezowi, bo on ma swoje potrzeby. dodam, ze kolezanka mocno wyzwolona, ale siedziala cicho - w takim szoku byla.

10 lat, bo... to jest kara za późne wychodzenie za mąż. Po 10 latach to Mąż i 3 dzieci, a nie zaręczyny emotka emotka

hahahha
hihihih

ale się uśmiałam

emotka emotka
emotka emotka emotka emotka

genialne emotka

co do noclegu podczas rekolekcji, to jeden weekend nie sprawia kłopotu, bo dla chcącego nic trudnego emotka

postscript - ta baba to chyba miała poglądy z XIX wieku, co za babsztyl emotka
ja pierdziuuu... że też jeszcze takie poglądy ludzie mają Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5308939 Napisano: 01.08.2012 07:33:32 w Wkurza mnie...
nocti napisał(a):

A jak Mąż miał kurs przedmałżeński (ja miałam na szczęście w szkole) to ksiądz powiedział: za wydanie certyfikatu się nie płaci, ale składa się ofiarę za całe przygotowanie duchowe. Przyjęło się, że jest to 20 zł i będę tego egzekwował przy wydawaniu dokumentu emotka emotka

ja miałam kurs w szkole, jak miałam 18 lat...
ale tak czy siak robiłam ponownie, bo podobno papierek jest ważny 10 lat, a tu minęło więcej
emotka
nic nie płaciliśmy, odbębniliśmy chyba 5 spotkań i luz

ale jakbyśmy chcieli zrobić te spotkania w weekend w jednym domu formacji duchowej przy klasztorze w moim mieście - nazywa się to rekolekcje dla narzeczonych, połączone z naukami - to musielibyśmy płacić... 360 zł emotka
niby nauki darmowe, ale trzeba było zapłacić za nocleg, wyżywienie.
Pytam się - a co, jeśli mieszkam 6 km od klasztoru? przecież mogę nocować w domu.
Nie, bo uczestnicy muszą być na miejscu.

Oczywiście zrezygnowaliśmy emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5308929 Napisano: 01.08.2012 07:27:59 w Wkurza mnie...
rachel czegoś tu nie rozumiem... ksiądz mówił o dzieleniu się z kościelnym a później kościelny wyskakuje, że należy mu się 50 zł?? więc co? ksiądz mu nie dał kasy???

my też płaciliśmy za wszystko oddzielnie... ksiądz, kościelny, organistka... organistka po 2 tyg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0