Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5292444 Napisano: 18.07.2012 06:55:54 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Deszcz. Ile jeszcze kurna tak zamierza lać? emotka

mia, właśnie oglądałam prognozę pogody i mówili, że nad morzem ma być rześko, ok 17-19 stopni, możliwy deszcz
ale w przyszłym tyg ma być gorąco

ja tam wolę pogodę taką jak teraz emotka nienawidzę upałów
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5292344 Napisano: 18.07.2012 05:56:41 w Punkty karne
wraq +1 punkt za zadawanie pytań w mdw
no ile można?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

ziolko

#5292145 Napisano: 18.07.2012 03:40:25 w Wkurza mnie...
Monika, znowu reklamuj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5292143 Napisano: 18.07.2012 03:39:27 w Wkurza mnie...
jasne, pojadę specjalnie do siedziby 200 km czy więcej, żeby dowiedzieć się, że nie wygrałam, zaś pani X zajmująca się danym konkursem jest akurat na urlopie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5292112 Napisano: 18.07.2012 03:10:38 w Wkurza mnie...
leelee napisał(a):

ziolko dum dum organizuje pepsi konkursy (bony paliwowe,mini coopery)

pepsi nie piję, więc nie biorę udziału u nich

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5292105 Napisano: 18.07.2012 03:06:24 w Wkurza mnie...
a to ciekawe emotka
jeśliby mieli czyste sumienie, to by wskazali listę zwycięzców, a tak od razu straszą sądem, czyli coś nie tak

ciekawe, komu sąd przyznałby rację w kwestii zwycięzców - agencji, która plącze się w zeznaniach i nie ujawnia, kto wygrał i to wiele cennych nagród??
bo listy laureatów są, ale z małymi nagrodami
zaś te bony z tesco po 500 zł to wielka niewiadoma

a Dum Dum to co za agencja??? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5291598 Napisano: 18.07.2012 09:55:34 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Ziolko ponad godzinę???
Ja jak jestem głodna to muszę już Po 20 minutach zaczynam się dopytywać co z moim jedzieniem emotka

no ponad emotka a byliśmy głodni w sam raz emotka
zresztą w lokalu, gdzie wszystko jest świeże, czeka się odpowiednio, bo np gotowanie ziemniaków trwa, i masz pewność, że nie są odgrzewane (co zresztą widać i czuć).
Gdzieś mam rachunek na pamiątkę emotka jak znajdę to powiem, co to za lokal
W każdym razie był unikatowy, jako wystrój miał masę rzeczy związanych z morzem, rózne ryby preparowane, sieci, dzbanki, dzwonki, ryciny.. więc oczekiwanie nie dłużyło się, bo było co oglądać.

Joan - Włosi dobrze zrobili emotka
też kiedyś słyszałam o tym, żeby zamawiać to, co je ktoś inny i wygląda dobrze, a nie korzystać z dań dnia, bo to wtedy jest przegląd tygodnia na talerzu emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5291564 Napisano: 18.07.2012 09:44:11 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

ziolko - najgorzej, że czasem np. dzieciaki jadą na kolonie i mając codziennie 2h czasu wolnego, narażone są na debili, którzy serwują przeterminowane jedzenie emotka

Jedną z moich zasad jest to, że nie jadam w lokalach, gdzie jest mało klientów. Bo tam najczęściej zostawia się jedzenie na potem. Skoro ugotowałem garnek zupy grzybowej, to będzie tu stała, aż się sprzeda. Czy to moja wina, że nikt jej nie zamawia? Przecież nie będę codziennie gotował nowej! emotka

a ja byłam w lokalu na Helu, gdzie oprócz nas, nie było nikogo emotka
i tam jadłam super pysznego dorsza po helsku, wszystko pyszne, ziemniaki świeżo gotowane
(fakt, że czekaliśmy na wszystko ponad godzinę, ale warto było emotka smak ok i wystrój lokalu, który oglądałam z wielkim zainteresowaniem emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5291488 Napisano: 18.07.2012 09:05:43 w Wkurza mnie...
joan - osoby, które wewnętrznie czują czyli mają sumienie, coraz częściej są postrzegane, jako dziwadła nie przystosowane do życia

niestety, dotyczy to wszelkich dziedzin życia emotka emotka

no bo jak to?
ja wykosztowałam się na składniki, więc skoro trochę się popsuły, to można dać, nie?
a turysta jak głodny, to wszystko zje, a ja zarobię - przecież nie będę wyrzucać prawie dobrego żarcia!! Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5291469 Napisano: 18.07.2012 08:49:53 w Wkurza mnie...
bułka może być dmuchana emotka kiełbasa taka, co ma mniej mięsa niż ulepszaczy emotka
nic lepiej nie jeść emotka

a na serio... jak tak popatrzeć na to wszystko, to się odechciewa - jak można nie mieć sumienia, że truje się ludzi???????
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5291466 Napisano: 18.07.2012 08:47:35 w Wkurza mnie...
no nie, tam gdzie byliśmy, to babka ma wiele certyfikatów z jakości jedzenia i obsługi, kuchnia jest na widoku, można patrzeć co i jak przygotowuje, poza tym sama widziałam ryby świeżo z połowu a nie tylko na papierze

gdyby sanepid zamykał wszystkie punkty tzw. smażalnie, które są takie jak ta na filmiku, to nie wiem, czy zostałoby 20%

kiedyś w jednej całkiem niezłej restauracji u mnie w mieście zamówiłam placek ziemniaczany po meksykańsku, do tego sok jabłkowy.
Dostałam placek, to mięso smakowało jako tako, kukurydza była nieswoja, zaś surówka... czuć, że skisła, więc jej nie jadłam.
sok jabłkowy - mętny, pomyślałam, że widocznie taki z miąższem, więc ok.
dostałam go, a na wierzchu coś pływało, ostrożnie spróbowałam i zaraz odstawiłam - sok był sfermentowany a na wierzchu czuć było pleśń.
Mój facet poszedł wymienić sok to kelnerka upierała się, że to naturalne, a jak wziął łyżeczkę i wyłowił gruby kożuch pleśni i jej pokazał, to się zamknęła i wymieniła na normalny sok, tym razem dobry.

Ogólnie zjadłam niewiele placka, surówki nie tknęłam, sok wypiłam dobry.
Na drugi dzień rzadko wychodziłam z wc, tak mnie goniło.
Zgłosiłam sprawę do sanepidu, chłopak także. Nie wiem, czy byli tam czy nie, ale ja osobiście omijam ten lokal szerokim łukiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5291452 Napisano: 18.07.2012 08:31:03 w Wkurza mnie...
faktycznie, wkurzające.. widać, że nastawieni na zyski, a nie na jakość

a ja nie mogę doczekać się wyjazdu nad morze, gdzie na pewno będą świeże ryby prosto z połowu - sprawdzony lokal emotka

i nie rozumiem, jak klienci mogą domagać się mrożonej pangi nad morzem, gdzie świeże ryby są na wyciągnięcie ręki
nawet można kupić prosto z kutra Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5291446 Napisano: 18.07.2012 08:26:03 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

dlaczego mimo zablokowania dostaje spam od GUEST emotka emotka dlaczego za spam nie ma punktów karnych emotka

guest to ogólna nazwa gościa

poza tym to co na pw nie podlega karniakom, chyba, że ktos łamie prawo lub regulamin

ps. też mam pw od guesta Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5291444 Napisano: 18.07.2012 08:25:14 w Punkty karne
iwa643 +2 punkty za zbieranie głosów w temacie wyniki

to już 4 punkty, więc uważaj - sugeruję dodać 10 konkursów do bazy i uważać, gdzie i co się pisze Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

ziolko

#5291065 Napisano: 17.07.2012 08:19:39 w Allegro.pl - bez linków
emilka1705 napisał(a):

ziolko napisał(a):

aa z ciekawości emotka szukam różnych przepisów i dlatego pytam

telefon był kupiony w salonie i miał gwarancję?

Telefon był kupiony w punkcie z telefonami naprawą itd. Jako nowy(mam zeskanowaną gwarancję mogę Ci przesłać) Gwarancję ma na 24 misiące a kupiony został 24.13.2011r

może sama iść złożyć reklamację
http://forum.pcfo...a-allegro-plus-gsm-t

na podstawie gwarancji, jaką od Ciebie otrzymała (bo chyba jej wysłałaś??)

poza tym też uważam, że uszkodziła telefon lub przestał jej się podobać lub coś pozmieniała w ustawieniach i nie działa jak powinien Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5291057 Napisano: 17.07.2012 08:17:01 w Allegro.pl - bez linków
Emilka -
Czy czas na zwrot jest identyczny w przypadku Firmy i prywatnego Sprzedającego?

Zwrot towaru bez podania przyczyny dotyczy wyłącznie zakupów u przedsiębiorców (czyli kont Firma) i wynosi 10 dni.

poczytaj tutaj http://allegro.pl...zoom=N&item=3552

może pomoże

baba dobrze myśli, ale takie żądania do firmy, a nie do osoby prywatnej, szczególnie, że telefon był używany, ale SPRAWNY

następnym razem przed wystawieniem na aukcję czegoś wartościowego sugeruję nagrać krótki filmik z użytkowania
zaś później na wszelki wypadek zrobić zdjęcia opakowania, żeby nie było, że towar źle zabezpieczony

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5291041 Napisano: 17.07.2012 08:11:49 w Allegro.pl - bez linków
aa z ciekawości emotka szukam różnych przepisów i dlatego pytam

telefon był kupiony w salonie i miał gwarancję? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5291038 Napisano: 17.07.2012 08:09:37 w Allegro.pl - bez linków
Emilka... jeszcze jedna sprawa - to była aukcja z kup teraz czy licytacja??

Wyświetl w wątku >>
0 0