Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mia, właśnie oglądałam prognozę pogody i mówili, że nad morzem ma być rześko, ok 17-19 stopni, możliwy deszcz
ale w przyszłym tyg ma być gorąco
ja tam wolę pogodę taką jak teraz
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no ile można?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pepsi nie piję, więc nie biorę udziału u nich
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśliby mieli czyste sumienie, to by wskazali listę zwycięzców, a tak od razu straszą sądem, czyli coś nie tak
ciekawe, komu sąd przyznałby rację w kwestii zwycięzców - agencji, która plącze się w zeznaniach i nie ujawnia, kto wygrał i to wiele cennych nagród??
bo listy laureatów są, ale z małymi nagrodami
zaś te bony z tesco po 500 zł to wielka niewiadoma
a Dum Dum to co za agencja??? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no ponad
zresztą w lokalu, gdzie wszystko jest świeże, czeka się odpowiednio, bo np gotowanie ziemniaków trwa, i masz pewność, że nie są odgrzewane (co zresztą widać i czuć).
Gdzieś mam rachunek na pamiątkę
W każdym razie był unikatowy, jako wystrój miał masę rzeczy związanych z morzem, rózne ryby preparowane, sieci, dzbanki, dzwonki, ryciny.. więc oczekiwanie nie dłużyło się, bo było co oglądać.
Joan - Włosi dobrze zrobili
też kiedyś słyszałam o tym, żeby zamawiać to, co je ktoś inny i wygląda dobrze, a nie korzystać z dań dnia, bo to wtedy jest przegląd tygodnia na talerzu
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja byłam w lokalu na Helu, gdzie oprócz nas, nie było nikogo
i tam jadłam super pysznego dorsza po helsku, wszystko pyszne, ziemniaki świeżo gotowane
(fakt, że czekaliśmy na wszystko ponad godzinę, ale warto było
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niestety, dotyczy to wszelkich dziedzin życia
no bo jak to?
ja wykosztowałam się na składniki, więc skoro trochę się popsuły, to można dać, nie?
a turysta jak głodny, to wszystko zje, a ja zarobię - przecież nie będę wyrzucać prawie dobrego żarcia!! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nic lepiej nie jeść
a na serio... jak tak popatrzeć na to wszystko, to się odechciewa - jak można nie mieć sumienia, że truje się ludzi???????
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gdyby sanepid zamykał wszystkie punkty tzw. smażalnie, które są takie jak ta na filmiku, to nie wiem, czy zostałoby 20%
kiedyś w jednej całkiem niezłej restauracji u mnie w mieście zamówiłam placek ziemniaczany po meksykańsku, do tego sok jabłkowy.
Dostałam placek, to mięso smakowało jako tako, kukurydza była nieswoja, zaś surówka... czuć, że skisła, więc jej nie jadłam.
sok jabłkowy - mętny, pomyślałam, że widocznie taki z miąższem, więc ok.
dostałam go, a na wierzchu coś pływało, ostrożnie spróbowałam i zaraz odstawiłam - sok był sfermentowany a na wierzchu czuć było pleśń.
Mój facet poszedł wymienić sok to kelnerka upierała się, że to naturalne, a jak wziął łyżeczkę i wyłowił gruby kożuch pleśni i jej pokazał, to się zamknęła i wymieniła na normalny sok, tym razem dobry.
Ogólnie zjadłam niewiele placka, surówki nie tknęłam, sok wypiłam dobry.
Na drugi dzień rzadko wychodziłam z wc, tak mnie goniło.
Zgłosiłam sprawę do sanepidu, chłopak także. Nie wiem, czy byli tam czy nie, ale ja osobiście omijam ten lokal szerokim łukiem. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja nie mogę doczekać się wyjazdu nad morze, gdzie na pewno będą świeże ryby prosto z połowu - sprawdzony lokal
i nie rozumiem, jak klienci mogą domagać się mrożonej pangi nad morzem, gdzie świeże ryby są na wyciągnięcie ręki
nawet można kupić prosto z kutra Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
guest to ogólna nazwa gościa
poza tym to co na pw nie podlega karniakom, chyba, że ktos łamie prawo lub regulamin
ps. też mam pw od guesta Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to już 4 punkty, więc uważaj - sugeruję dodać 10 konkursów do bazy i uważać, gdzie i co się pisze Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://allegro.pl...p_item.php?item=2018 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może sama iść złożyć reklamację
http://forum.pcfo...a-allegro-plus-gsm-t
na podstawie gwarancji, jaką od Ciebie otrzymała (bo chyba jej wysłałaś??)
poza tym też uważam, że uszkodziła telefon lub przestał jej się podobać lub coś pozmieniała w ustawieniach i nie działa jak powinien Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czy czas na zwrot jest identyczny w przypadku Firmy i prywatnego Sprzedającego?
Zwrot towaru bez podania przyczyny dotyczy wyłącznie zakupów u przedsiębiorców (czyli kont Firma) i wynosi 10 dni.
poczytaj tutaj http://allegro.pl...zoom=N&item=3552
może pomoże
baba dobrze myśli, ale takie żądania do firmy, a nie do osoby prywatnej, szczególnie, że telefon był używany, ale SPRAWNY
następnym razem przed wystawieniem na aukcję czegoś wartościowego sugeruję nagrać krótki filmik z użytkowania
zaś później na wszelki wypadek zrobić zdjęcia opakowania, żeby nie było, że towar źle zabezpieczony
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
telefon był kupiony w salonie i miał gwarancję? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane