Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
telefonicznie, mailowo, osobiście
tylko zależy, czy przyjmują codziennie, czy w wyznaczone dni
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://allegro.pl...item=3552&zoom=N
http://cafe.alleg...l/faq.php?faq=zwroty
1. Czy czas na zwrot jest identyczny w przypadku Firmy i prywatnego Sprzedającego?
Zwrot towaru bez podania przyczyny dotyczy wyłącznie zakupów u przedsiębiorców (czyli kont Firma) i wynosi 10 dni.
2. W jakich przypadkach sprzedający może odmówić przyjęcia zwrotu towaru kupionego na Allegro?
Sprzedający nie ma obowiązku przyjęcia zwrotu jeśli:
Sprzedający nie jest przedsiębiorcą (konto nie jest kontem Firma). Nie można odstąpić od umowy w ciągu 10 dni jeśli sprzedający jest osobą prywatną.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
standardowo... zadzwoń jutro do rzecznika praw konsumentów w swoim mieście i przedstaw sytuację
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
- brakiem zasięgu
- tym, że osoba używająca telefonu ściszyła go i nie wie jak go podgłośnić
kiedyś jedna osoba opowiadała mi, że dostała telefon od siostry, bo coś dziwnego z nim się dzieje, nic prawie nie słychać, a okazało się, że telefon w 100% sprawny, tylko właścicielka nie umiała ustawić głośności
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
litości... kolejna osoba
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jasne, jeśli nie przyślą poleconego za potwierdzeniem odbioru to nie mają dowodu, że ktokolwiek odbierał te listy
równie dobrze mogły zaginąć po drodze Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kilka stron zaledwie, a znajdziesz odpowiedź
płatność zwykłym listem - hehehe - niech wywali ją do kosza, a do nich niech wyśle listem poleconym rezygnację, powołując się na ustawę o ochronie danych osobowych i prawie do ich usuwania Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w regulaminie, jak i w tym temacie ciut wyżej było pisane, ile się czeka Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może będą dziś, może jutro
w końcu 15 to była niedziela
albo sprawdź dokładnie pocztę, czyli spam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Bo koleżanka i to brała pod uwagę, ale znowu jakaś jej znajoma tak zrobiła, że założyła działalność na początku ciąży i mimo wszystko nie udało jej się, ZUS się połapał
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli 16, to jak do końca miesiąca
skoro do końca to teraz powinnaś dostać, bo do 15 następnego miesiąca (lipca) wysyłają nagrody Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak już mówiłam, napisałam maila z żądaniem usunięcia numerów z bazy danych
dostałam takiego maila od nich
Witam,
Numery podane przez Panią pochodzą z baz naszego partnera biznesowego firmy Intense Sp.z o.o.
My ze swojej strony nikomu nie udostępniamy numerów telefonów ani baz numerów telefonów.
Podane numery zostały usunięte z naszego systemu (bazy danych).
Przepraszamy za zaistniałą sytuację.
odpisałam, że dziękuję za informację i usunięcie
swoją drogą ciekawe, skąd firma Intense ma moje numery telefonów
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bethan pytałam o chrome, bo mnie czasami chrome podmienia avatary i myślałam, że to jego wina Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzięki za odp..
właśnie coś takiego chodzi jej po głowie
a jak to wygląda, jak ktoś ma firmę jednoosobową? czy może zatrudnić moją koleżankę? i jak to wygląda z pensją?
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
moja koleżanka zaszła w ciążę, nieplanowaną, choć chcianą
ale jest problem, bo jest bezrobotna.
Co może zrobić, żeby otrzymywać później kasę na macierzyńskim?
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
butla litrowa kosztuje ok 6,5 zł w c4, wystarcza na ok 10 prań Wyświetl w wątku >>