Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no trafia mnie, jak ktoś taki buja się po mieście i blokuje ruch, zaś na obwodnicy, gdzie jest 70 km on jedzie 35-40...
masakra
- zakręty bierze na jedynce
- na skrzyżowaniu skręcanie w lewo - mur beton tylko on zjedzie, bo będzie miał okazji 5, ale nie skorzysta
- nie zjedzie do lewej krawędzi jezdni podczas skręcania w lewo, tylko do prawej...
i jak później taki ktoś jakimś cudem zda prawo jazdy za n-tym razem, to stanowi zagrożenie na drodze
dodam, że sama uczyłam się jeździć, nie umiałam nic kompletnie przed nauką jazdy, a na pewno nie jeździłam jak na spacerze....
Klaudia - BARDZO DOBRZE zrobiłaś, tępić pijusów
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mnie też szlag trafia na takich cwaniaków, chętnie bym ich obdarła ze skóry, ale cóż... oni są ważniejsi, mają lepsze auta, ale za to mózgi do wymiany
przez takich idiotów jazda jest coraz bardziej stresująca i niebezpieczna
a wyprzedzanie korzystając przy okazji z pasa do lewoskrętu to standard, tak jak skręcanie w prawo na czerwonym, w dodatku korzystając z pasa środkowego, bo JEMU się spieszy.
I co najgorsze, najczęściej postępują tak faceci w wieku do mniej więcej 40 lat
jakoś jeszcze nie widziałam baby, która dostawałaby białej gorączki tylko dlatego, że ktoś ją wyprzedził gorszym autem.
Ja dostaję białej gorączki, jak taki pacan jedzie tak jak napisałam wyżej, albo piesi, którzy włażą pod koła w miejscach do tego nie przeznaczonych, bo myślą, że auto jadące nawet 40 km/h zatrzyma się w miejscu.
Albo idzie taka święta krowa krokiem spacerowym przez pasy, wcześniej nie upewni się czy coś nie jedzie, przy okazji gada przez telefon i z rozanieloną miną urządza pochody zebrowe
kurdee.... pasy to nie miejsce do spacerów!!
często mam ochotę wyjść i pogonić taką świętą krowę przykładając jej kopniaka w dolną część ciała
i wkurzam się, że sama jak przechodzę, to staram się iść szybko, żeby nie blokować drogi. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
- konkursy abc
- giełda kodów
- konkursy na fb
anzawa +1 punkt za zbieranie głosów w temacie konkursy na fb Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
szkoda, że nie zamawiałaś dzień wcześniej, to byś miała do końca czerwca Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i za operatora uważają orange pop, orange go, simplusa..
o ile się orientuję to są oferty operatorów orange i plus??
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
prąd w częsci gniazdek był, ale w lampach sufitowych i w całej łazience już nie
dziwnie to wyglądało
asante - zupa... zawsze możesz ugotować więcej i do słoików gorącą wlać, później słoiki do góry nogami na ścierce czy na ręczniku i same się zapasteryzują.
jakie warzywa masz?
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
warzywa? zupę czy coś innego
masz kuchenkę na gaz? czy też na prąd? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
spytaj sąsiadów, czy mają podobną sytuację
i może dzwoń ogólnie na energetykę?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kto chciały przepisy na naturalne sprzątanie z sodą, to proszę pw z podaniem maila, to wyślę plik
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nawet mi nie mów... upalne lato to zmora dla mnie, ideał to do 25 stopni
a prasowanie? mam większe zaległości, niż Ty
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mam 2 tuniki ciążowe w drobne niebieskie kwiatuszki, z cienkiej bawełny, rozmiar S/M i XL
firmy Be mama
nowe, z metką, cena producenta 120 zł
-S/M - szerokość pod pachami 50 cm
na dole - 58
-XL - 55/69
u mnie 60 zł z przesyłką
później postaram się wstawić zdjęcia Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
aż mi się miło zrobiło
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niestety... do następnego konta
radosna... ziółko jest jedno
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ty i inne osoby postępujące w ten sposób nie jesteście mile widziani na forum
krótko mówiąc persona non grata
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzwonią po firmach, szczególnie takich niedawno założonych, oferują super alkomat, co policja go używa, do tego cb radio za przysłowiową złotówkę, oferują zakup na raty.
Ok.. podają wysokość rat, oprocentowanie zero, kurier przyjeżdża z towarem i umową, podpisuje się, po cym okazuje się, że raty może i są za zero procent, ale od wartości netto, bo wcześniej zapomnieli wspomnieć o kosztach kredytu i innej obsługi w wysokości 36% !!!!!!!
Niestety, od umowy nie da się odstąpić, bo jako firmie nie przysługuje prawo zwrotu towaru w ciągu 10 dni od zakupu.
Jedyne wyjście to zapłacić wszystko od razu, aby mieć taniej
nauczka kosztuje
więc ostrzegam innych przed tą firmą, nie dajcie się nabrać
i uważajcie na firmy oferujące okres próbny za darmo, np. 30 dni na dostęp do czegoś, bo później okazuje się, że po tych 30 dniach następuje automatyczne przedłużenie na rok i kolejne koszty. O których wcześniej mowy nie było.
A nie zakończenie okresu próbnego i zamknięcie dostępu. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane