Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.wykop....le-na-swoje-serwery/
tu jest informacja, jak zablokować go Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na koncie męża sprawdziłam, zrobiłam screen, weszłam do sklepu zobaczyć, jakie nagrody są za tą ilość punktów co jest na koncie, a teraz jest ZERO punktów
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale skoro wczoraj mieli jakieś prace na portalu, to może z tego powodu są takie dziwne rzeczy?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeden wpis mogłabym uznać za pomyłkę, ale nie 2
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
teraz też mam zablokowane środki na koncie, bo mi minęła ważnośc na wychodzące, doładuję i wrócą.
Kiedyś doładowałam po 2 tygodniach i nie było problemu. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja może nie aż tak, ale ogólnie też mam powiększone.. każdy może dostosować do swoich potrzeb
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
żeby później nie było, że ostrzegałam - jeśli zniszczysz torbę Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://f.kafeteri...mat.php?id_p=3755302
ale to dotyczy naprasowanek na bawełnie, nie wiem z czego torba jest zrobiona
jeśli z poliestru to prędzej torba stopi się
więc może polub to
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dziś zarejestrowany i ban
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
rozumiem, że chcecie pogratulować fajnej nagrody, ale równie dobrze możecie napisać to w odpowiednim temacie lub na pw
fikumiku +2 punkty - jeden powód wyżej, drugi za podawanie prywatnych danych na forum (imię, nazwisko i numer konta) - za takie coś bez zgody właściciela możesz ponieść o wiele poważniejsze konsekwencje, niż tylko punkt karny
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pytałam się kilka dni temu w salonie plusa
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
urząd skarbowy to dostaje się druczek i wypełnia się go w przypadku zmiany jakichkolwiek danych
bank, us, telefonia, kablówka, biblioteka nawet
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w końcu co to dla nich wyprostować banany??
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Np. nie ma właściciela mieszkania, jest dziecko, czy współmałżonek i co? nie wpuści i później problem Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w końcu chodzi o ponad 2 MILIARDY złotych, więc łakomy kąsek
nieważne, ze płaci się np za kablówkę, czy inną satelitę, nie płaci się bezpośrednio za tv publiczną.
Moim zdaniem operatorzy kablówek powinni sami się rozliczać z tvp
i jeszcze jak się ma radio w aucie, to też powinno się płacić!! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
joan - a kto każe robić wg przepisu na opakowaniu??? ja np. jak mam wypić jakieś zioła (rumianek np.) to biorę jedną torebkę a nie 2 jak sugerują
i dla mnie wystarczająco
poza tym mam czas na miętę, na herbatę, pu-erha, kawę anatol, wodę z cytryną, herbatę zieloną
piję, co mi się podoba i kiedy
a Ty możesz sobie dodatkowo rozcieńczać, skoro nie tolerujesz takich mocnych
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
e gadasz
Arabowie piją mocną słodką miętę lub herbatę, właśnie w upały
Wyświetl w wątku >>