Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chcę zrobić prezentację z podłożonym dźwiękiem ze zdjęć i na końcu dołączyć krótki filmik (kilka minut).
W jakim programie najlepiej to zrobić??
Pod zdjęcia chcę podłożyć ze 2 piosenki, filmik ma własny utwór
do tej pory jak próbowałam zrobić, to filmiku nie dołączało do całości.
Oraz w jakiej rozdzielczości to zapisać, aby można bez problemów oglądać na tv?
będę wdzięczna za wskazówki i rady Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też mam podobne wrażenie
w dodatku kiedyś zakończyli mi 2 ankiety, przed upływem czasu, a wypełniłam ok połowę długich ankiet (miałam jeszcze 1 dzień i 2 dni na dokończenie, ponieważ kliknęłam przycisk przerwa), napisałam do nich o tym i informacją, że mam nadzieję, że będę mogła dokończyć ankietę lub doliczą mi część punktów za to.
Myślisz, że odpisali???
coraz bardziej lecą w kulki i z ludzi balona robią
zbierają dane, a punktów nie doliczają, bo im to wisi Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mnie działa... na chrome
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
MÓWIŁAM - MOŻECIE SIÊ KŁÓCIÆ, ALE NA PW
nie każdy chce czytać spory, a jeśli już ktoś zaczyna coś pisać, to niech dokończy, a nie jakieś tajemnice wielkie później robi, jak inni zaczynają dopytywać
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sugeruję, aby cb i wsciekly swoimi wrażeniami dzielili się, ale na pw między sobą
bo widzę, że znowu się zaczyna
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
następnym razem wysyłaj za potwierdzeniem odbioru Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
możesz znaleźć placówkę poczty wg rejonu adresata (ew. zadzwonić na pocztę główną w danej miejscowości i dowiedzieć się, jaki rejon ma dana ulica - powiedzą), zadzwonić tam, podać numer nadania oraz wszystko inne, jeśli będą chcieli (od kogo, do kogo, kiedy wysłana, skąd) i dowiedzieć się, czy i kiedy została odebrana, oraz przez kogo, wtedy będziesz wiedziała, kto kłamie, ale widać odbiorca - pewno list leży gdzies na biurku przywalony papierami a oni twierdzą, że nie ma
niestety obecnie na infolinii ogólnopolskiej nie udzielają takich informacji, bo jest śledzenie przesyłek i widzą to samo, co my
ale w oddziale poczty można spokojnie się dowiedzieć Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wiem, że nie powinnam się śmiać, ale określenia są super
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na drugi dzień będę miała pyszności
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a mnie wkurza, że cena podobna u mnie, ale przez te deszcze szybko się psują i nawet do następnego dnia nie wytrzymują, tylko pleśnieją, śmierdzą i za grosz nie ma cudownego zapachu truskawek Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://wizaz.pl/f...wthread.php?t=599384 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja też mam problem z zębem - może nie rwanie, ale poblematyczna robota i powiem Ci, że 3 razy podchodziłam do tego zęba (raz byłam to zrobiłam inny ząb, drugi raz - nie poszłam, ostatnio znowu inny ząb).
Dosłownie mam takie nerwy na tego zęba, że szok, nawet rwania nie bałam się tak
chociaż ogólnie zauważyłam, ze jestem strasznie znerwicowana, byle co i mnie trzęsie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
flagowy konkurs z clubcard, co nikt nie wygrał
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i ja dołączam do grona pro...
już nie macie jakich tematów zakładać, tylko takie, co okazuje się, ze znakomita większość ludzi na to cierpi, jest bardziej rozpowszechnione, niż katar
też tak mam, też odkładam... o ilości konkursów zaznaczonych na szaro, żeby zrobić później, jak pomyślę nad nimi, a o których zapominam, nie wspomnę
przypuszczam, że powodem tego zaburzenia jest
kiepskie zarządzanie czasem
bo widzę sama po sobie, ile to ja mam planów na dany dzień, a później okazuje się, że nie zrobiłam połowy, bo źle sobie rozplanowałam
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane