Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poszukaj tutaj http://www.orange...010384,article.html#
zależne od taryfy i co się chce - smsy czy rozmowy Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a co innego, jak cytują ciągle
ostatnio jest tego zatrzęsienie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja myślę, że chodzi o poczucie większego zysku, ale kurrrczee..
nie wiem jak wy, ale jak czytam jakieś wypowiedzi to mimowolnie patrzę na górę, a na dół mało, i co? a właśnie na dole jest nowszy wpis
jak dla mnie totalnie bez sensu i składu jest takie cytowanie
albo ktoś pisze
dziś wygrałem piłkę
i jeszcze dzwonek z tictaca
(przykład wzięty z chmurek
ale czy nie lepiej by było rozdzielić, skoro i tak to nie nastąpiło jednocześnie???
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zastanawia mnie, dlaczego jak piszecie o swoich wygranych w mdw, albo dziś dotarła, w ciągu jednego dnia, to cytujecie swoje wcześniejsze wypowiedzi z nagrodami, nawet jak są o 1 wpis wyżej
co chcecie tym uzyskać??
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
rozumiem, że jak ludzie dodają konkursy a te ukazują się z opóźnieniem, to może trochę zniechęcić, ale weźcie pod uwagę, że każdy ma swoje życie (dzieci, studia, pracę, jakieś problemy większe i mniejsze) i czasami to życie koliduje z forum.
Poza tym ludzie różnie dodają konkursy, jednego dnia jest ich dużo a innego mniej
w chwili obecnej są dodane na bieżąco
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wchodzisz w swoją galerię zdjęć i jak pokaże się nowy widok, to masz ikonki na dole zdjęcia i tam jest jako 4 od prawej ustaw jako awatar
ustawiasz wielkość awatara rozciągając myszką, później zatwierdzasz ustaw
masz podgląd jak to będzie wyglądało Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to napisz, że wyślesz po takim czasie, jak ona wpłaciła kasę
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
keczup 8 zł kosztuje... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bez problemu, od ręki i za darmo
jedynie musiałam pokazać dowód, bo mimo, że tel na kartę, to mam zarejestrowany
zaś w plusie na abonament chcą 61 za duplikat.. chyba ich pogięło
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
z jakiej racji TOBIE będzie głupio??
w końcu od Ciebie to nie zależy czy wygra czy nie..
masakra.. im bardziej chce się wygrać, tym większe rozczarowanie
nie obiecuj niedźwiedzia, którego nie upolowałaś
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czy tak trudno zadać pytanie na pw konkretnej osobie (2 kliknięcia więcej) lub w odpowiednim temacie???? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli jesteś głodna od razu po jedzeniu (np. pół godziny po obiedzie ssie Cię tak, że aż niedobrze się robi), to może oznaczać zakwaszenie organizmu. Wtedy trzeba ograniczyć produkty kwasotwórcze i jeść więcej zasadotwórczych (do poczytania w google jakie są) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czytaj liczy się spryt...
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
obecnie nie wystarczy wygrać dla siebie, ewentualnie dla rodziny i znajomych
trzeba grać hurtowo, wręcz hurtownię założyć z wygranymi
liczy się spryt, czasami oszustwo (jak ktoś ogłasza się, że wygra zgrzewki, po czym wykorzystuje kody dla siebie i szukaj wiatru w polu), chciwość... wszystkie negatywne emocje i uczucia
coraz bardziej zastanawiam się, co z ludźmi się dzieje, jak można wygrać większą ilość nagród, wtedy XXX jak najwięcej zagarnia dla siebie, YYY też nie może być gorszy, a ZZZ chciałby jedną nagrodę, ale nie wygra, bo z jakiej racji?
w końcu zawsze może odkupić wygraną od xXX czy YYY, prawda? ale to nie to samo.
Takie filozoficzne myśli, jak czytam tą zawiść na forum, złośliwości, donosicielstwo, zarabianie na wszelki możliwy sposób
pewno dlatego nie mam w domu składu wygranych, bo nie chcę i nie umiem tak myśleć..
co ja tutaj robię?? co ty tutaj robisz?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie wiem, czym to jest spowodowane, ale w razie czego zawsze można pisać na gg, maila, zadzwonić do tej osoby, albo ogólnie na forum
Wyświetl w wątku >>