Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5229607 Napisano: 09.06.2012 09:19:10 w Konkurs na forum2?
pewno znowu grasz w literaki albo inne tego typu emotka

a on nie chce, żebyś grała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5229485 Napisano: 09.06.2012 08:41:57 w Czas na zmiany...
hilton - ja mam sposób na małe literki emotka

powiększenie obrazu o 10-20% emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5229472 Napisano: 09.06.2012 08:37:46 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

fryz napisał(a):

Wkurza mnie, ze zaufalam kilku osobom na forum, podalam kody z tyskiego i zostalam perfidnie wyje... emotka emotka

Nie przejmuj się. Ja zleciłam forumowiczce z długim stażem zakup na konkurs abc.
Paragon tydzien jak nie doszedł,ale to jeszcze ok, bo może gdzieś utknął. Gorzej,że koleżanka zbiera głosy na forum na swój konkurs a mi nie odpisuje.Jakby nie było widac logowań w profilu.
Jak chciała pieniądze to była bardzo kontaktowa a teraz olewa po calości.
Juz chyba nigdy nie kupię paragonu na forum. Szkoda tylko tych uczciwych...
emotka

kto to był??

zaraz popatrzę na wpisy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5228244 Napisano: 09.06.2012 08:24:35 w Punkty karne
katja +5 punktów za reklamowanie innego portalu konkursowego - złamanie paragrafu 9 reg forum

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5227448 Napisano: 08.06.2012 02:21:37 w Punkty karne
yizer +1 punkt za podanie reflinka w temacie giełda kodów

jak podajesz gdziekolwiek takiego linka to informuj o tym, że to serwis płatny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5227069 Napisano: 08.06.2012 10:56:45 w Wkurza mnie...
kamila10001 napisał(a):

Wkurza mnie mama emotka Ja mieszkam na górze, a mama na dole. Mamy wspólną kuchnię i łazienkę i chyba zbyt często się widujemy. Zaplanowała sobie obcinanie żywopłotu ( oczywiście mną),ja nie chciałam bo jestem zmęczona, odkurzałam, wycierałam podłogi i jeszcze mnie korzonki bolą i zła chodzi i mnie wnerwia. Chyba musiałabym wyjechać gdzieś na dłużej to doceniłaby to co ma emotka

moja doceniła emotka jak się wyprowadziłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5226832 Napisano: 08.06.2012 08:15:08 w Punkty karne
iwa643 +1 punkt - wymianka wpisu o głosu w złym temacie na karniaka (wyniki konkursu) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5225227 Napisano: 06.06.2012 07:30:00 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

ziolko - w takich czasopismach nie gram.

'
taaa.. nawet nie wiesz, które to emotka i moje info jest z czasopisma, którego też nie podejrzewałam o podobne praktyki (czasami można wartościowe nagrody u nich wygrać) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5225125 Napisano: 06.06.2012 06:26:52 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

na szczęście nie gram w czasopismach emotka

i często wymieniam konkursowe startery

no cóż... nie każdy tak ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5225116 Napisano: 06.06.2012 06:22:58 w Wkurza mnie...
a ja wam powiem, że nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak różne agencje.. nawet czasopisma.. prowadzą swoje bazy danych osób wygrywających

i jeśli gracie z numeru 111 na siebie, z numeru 222 np na mamę czy męża i przez przypadek kiedyś pomylicie się i zamienicie dane tam, gdzie kiedyś wcześniej wygraliście, to trafiacie na czarną listę i juz nie wygracie

bo te bazy danych co, kto, kiedy, na jaki numer, gdzie wygrał, czasami sięgają nawet 5-6 lat wstecz

to info z jednego pisma, jak sobie pogadałam z gościem

i wtedy możecie sobie wysyłać smsy na konkursy, ale nic nie wygracie

chyba, że zmienicie numer... ale i tak dane te same (jeśli nikt się nie przeprowadzał) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5224605 Napisano: 06.06.2012 01:49:23 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

ja wprawdzie erotycznego spamu nie dostaję,ale wkurza mnie ogólnie smsowy spam z numerów typu 7353, 7247,itp. Wczoraj o mały włos nie skasowałabym smsa o wygranej z Glamour, który przyszedł z numeru 72350, bo był wśród 4 innych smsów-spamu
emotka Boję się całkowicie zablokować jakiś numer, bo potem to już pewnie zrobię to tak skutecznie,że żaden sms- nawet o wygranej, do mnie nie dotrze,eh.

zapraszam do mojej stopki, link nr 1 emotka

co innego konkurs, a co innego reklamy, więc możesz pisać, żeby nie przysyłali reklam
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5224529 Napisano: 06.06.2012 01:14:55 w Wkurza mnie...
grancias napisał(a):

tato999 napisał(a):

79magda napisał(a):

askaxxx napisał(a):

erotyczny spam z nr 72925 i 73925 po esach na loterie groszka (70925)
nawet w nocy budzi mnie napalona Ania i goraca Iza

No wiesz, w nocy mają największą ochotę
emotka emotka emotka

ciemno to przyjemno emotka

tez mnie wkurza ten spam. ale z drugiej strony dobrze, ze nie sa one od NAPALONYCH wojtkow, mackow itp. emotka bo ktos moglby byc zazdrosny emotka

możecie napisać lub zadzwonić

73925 SMS Centrum Technologii Mobilnych Mobiltek S.A. reklamacje@mobiltek.pl, (12) 432-68-60

z prośbą o informację, komu przekazali wasze dane (nr tel) oraz o usunięcie z ich bazy danych

macie do tego prawo zgodnie z ustawą o chronie danych osobowych emotka

LISTA Z NUMERAMI PREMIUM I KTO ZA TO ODPOWIEDZIALNY JEST DOSTÊPNA W MOJEJ STOPCE POD NR 1
MOŻECIE SOBIE J¡ ZAPISAÆ W KOMPIE, ŻEBY NIE SZUKAÆ ZA KAŻDYM RAZEM Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5224310 Napisano: 06.06.2012 11:41:32 w Inne mniejsze markety
woseba - ani ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5224293 Napisano: 06.06.2012 11:34:25 w Inne mniejsze markety
z woseby z polomarketu ktos wygrał??? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5224009 Napisano: 06.06.2012 09:37:11 w Inne mniejsze markety
Deva - zgłaszałam to wtedy do tesco, mieli się tym zająć
i co?? WIELKIE NIC
bo zgłaszało raptem kilka osób
czyli w domyśle niezadowolonych, że nie wygrali

ale jakby tak więcej osób ruszyło z telefonami... i pismami... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5223998 Napisano: 06.06.2012 09:32:40 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

ziolko, ale która Ziutka czy Hela z infolinii lub sekretariatu naskoczy na pana Sławusia, który żeby zdobyć kontrakt, prezentami szasta na prawo i lewo emotka emotka emotka

część potencjalnych nagród tak się rozchodzi emotka

a kto mówi, że Ziutka czy Hela ma naskakiwac??

trzeba zdobyć jakiś kontakt do osoby z góry i z tą osobą załatwiać

Liczy się interes jednostki czy ogółu? bo można wyciągnąć na wierzch smrody z interesem jednostki, i wtedy ta jednostka zostanie na taczce gnoju wywieziona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5223962 Napisano: 06.06.2012 09:16:40 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

Ziolko, masz rację, trzeba gdzieś to zgłosić. Ciekawe tylko kto uwierzy takim konkursowiczom, którzy nic, tylko nagrody wyłudzają...

jak to wyłudzają?? emotka w końcu po to są organizowane konkursy, aby wzrosła sprzedaż konkretnych marek.
A jesli te marki (np colgate) później będą się kojarzyły z nieuczciwą agencją? kto na tym straci?

np. część niezadowolonych osób przekaże informację dalej i co? fala poniesie

poza tym nie trzeba mówić, że ciągle się wygrywa, tylko, że wygrało się kilka razy emotka ale ktoś znajomy brał udział i zauwazył, że ta firma coś kręci emotka
cała święta prawda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5223946 Napisano: 06.06.2012 09:06:12 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

ziolko napisał(a):

gdzie Ty nazwiska zweryfikujesz??

jeśli już jest lista to często jest tylko imię, pierwsza litera nazwiska i miejscowość
a bywa, że dane są pomieszane

bo oni nie mają obowiązku zamieszczać listy, szczególnie listy z nazwiskami, co jest zapisane w regulaminie

kiedyś tak ten cały pan Sławek to powiedział emotka

Ale sponsor może zażądać pełnej listy.
I wyrywkowo sprawdzić kilka osób, czy otrzymały nagrody.

taa... sponsor może powiedzieć, że wygrałam to powinnam się cieszyć (już raz to usłyszałam
emotka ), jeśli nie wygrałam to widać nie miałam szczęścia...

zaś on jest zadowolony, że agencja wywiązała się z obowiązku i laureaci zostali wybrani.
A jak faktycznie było? czy te osoby są zwycięzcami czy słupami?
w końcu MC juz wielokrotnie działał na granicy i dziwię się, że jeszcze nie popłynął

zaś w tesco kiedyś usłyszałam, że oni są dobrzy, że wiele razy organizowali konkursy na ich zlecenie (i że skoro zgłaszam nieprawidłowości, to oni się zastanowią, ale widać nie wyciągnęli nauczki z poprzednich błędów, bo nadal MC zajmuje sie ich konkursami), że właściciel agencji nie zgłaszał żadnych problemów.
Pytanie - jakie problemy on miał zgłaszać?/ że nagrody dla siebie bierze??? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5223910 Napisano: 06.06.2012 08:48:43 w Inne mniejsze markety
lavenda7 napisał(a):

ziolko napisał(a):

lavenda7 napisał(a):

żal mi takich oszustów...

czemu żal?? emotka

Ja nikomu nigdy nic nie ukradłem, a uważam, że już w życiu coś osiągnąłem. Nie trzeba oszukiwać innych, żeby dobrze żyć.

Ja bezpodstawnie nie oskarżam, ale oni na bank robią wały w tej agencji, bo pamietam też ten konkurs z clubcard. Ja wysłałem na ten konkurs pełno smsów, jak pewnie większość z nas i nie wierzę, że na tyle nagród NIKT nie trafił!!! Przecież jak w konkursie są powiedzmy 4 nagrody główne to co najmniej 2 trafiają na forum. Bardziej od nich wkurzyli mnie tylko Ci co sobie samochody z lidla po rodzinei rozdawali. Właśnie, jaki był finał tej sprawy?

ja też wysłałam kilkadziesiąt smsów i nic
rozumiem, że nie miałam szczęścia (tak często tłumaczą emotka ), ale wtedy NIKT nie pisał na forum, a nagród było chyba 500 albo i więcej z tego co pamiętam.
I co?? nikt nie wygrał? nie wierzę.
Tak samo jak z lidlem
te zakupy - konkurs widmo, ale okazało się, ze zainteresowanie było tak duże, że mało kto z forum wygrał (na pewno 2 osoby, w tym ja emotka )

zaś auta?? hehehe
był reportaż w tv, co pani M. mówiła, że owszem, laureat jest jej kuzynem, ale nie utrzymuje z nim kontaktu emotka
można znaleźć w necie gdzieś, archiwum TVP Łódź.

niedawno Mysiorki mieli konkurs, w którym 100 tysięcy (tak, tysięcy) ludzi wygrywało majtki, jakie chcieli, ale warunek był taki, że musieli sami opłacić kuriera (16 zł chyba)
emotka
100 000 x 16 zł = 1 600 000 zł
a majtki powiedzmy po 3-5 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5223892 Napisano: 06.06.2012 08:38:25 w Inne mniejsze markety
jarko44 napisał(a):

Firmy są pewnie zadowolone, bo Sławkowa agencyjka niedroga pewnie jest.Żeby dojść prawdy, trzeba zweryfikować te ich listy wygranych nazwisko po nazwisku. Tylko kto ma to zrobić? Sponsor raczej nie będzie chciał grzebać w brudach.

gdzie Ty nazwiska zweryfikujesz??

jeśli już jest lista to często jest tylko imię, pierwsza litera nazwiska i miejscowość
a bywa, że dane są pomieszane

bo oni nie mają obowiązku zamieszczać listy, szczególnie listy z nazwiskami, co jest zapisane w regulaminie

kiedyś tak ten cały pan Sławek to powiedział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0