Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ewidentnie należy to zgłosić... do centrali intermarche i do UOKiKu (???), w końcu nie wiadomo, ile nagród zagarnia dla siebie i ile zagarnął do tej pory
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czemu żal??
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jakby była rzetelna, to by umieszczali nazwiska zwycięzców i można by się normalnie kontaktować z tą agencją
a nie każdemu podają inne informacje
zaś loteria clubcard, co do wygrania było po 500 zł co godzine to jedna wielka ściema tej agencji, ale oczywiście wszystko ok ;/
może zgłosimy to do UOKiKu?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dodam, ze jak MC nawalało z konkursem w tesco, to zadzwoniłam do tesco, poinformowałam o zaistniałej sytuacji, że pan z agencji twierdzi, że smsy o informacji były rozsyłane, że innej osobie mówili o informacji telefonicznej, innej, że dopiero będą rozsyłane, czyli ewidentnie kręci i że proszę o wyjaśnienie
raz dwa okazało się, że pan kłamał a smsy o nagrodzie rozesłali na drugi dzień
więc dzwońcie do centrali sklepów, gdzie były te konkursy
zaś MC Dąbrowa i Warszawa to jedna i ta sama firma
tak mi się coś kojarzy, bo kiedyś w jakimś regulaminie było podane, że organizatorem jest DG a reklamacje wysyłać do W-wy
aa widze.. intermarche..
więc dzwońcie do centrali intermarche, im więcej osób będzie dzwoniło to tym lepiej
i żeby nie wybierali tej agencji do następnych konkursów Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
witamy na forum
dzień dobry, dobry wieczór
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mnie też
perfum
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co do wody to w ciągu 3 lat podrożała 3x
zaczynało się ok ok 3,5 zł, a teraz?
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też mam ten problem, wygrałam kiedyś tam ogrzewacz i spróbowałam - rewelacja! kosztują kilka-kilkanaście zł
można używać niezależnie od pory roku, a ogrzewa znakomicie.
ewentualnie możesz kupić sobie taką gumową piłeczkę z kolcami i kulać sobie w dłoniach.
co do cen.. masakros...
truskawki 11-16 zł za koszyczek, w ogóle owoce i warzywa drogie.
Za taką samą kwotę coraz mniej można kupić
u mnie woda ze ściekami ponad 9 zł za metr sześcienny
zaś rodzice na wsi płacą za wodę tyle co my miesięcznie... ceny w mieście są coraz wyższe
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to już 4 punkty, więc uważaj Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
grzegorz543 +1 punkt za reflink w temacie teraz.. to już 4, więc uważaj (lub dodaj konkursy do bazy, aby zlikwidować karniaki) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hihih.. miałam to samo
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bo tak mieli wszyscy
echh...
- sprawdzaj SAMA koszty przesyłki, bo czasami można się przejechać
- firmy mają często umowy z kurierami
- możesz skorzystać z alternatywnej wersji kuriera, typu 4logis, wysylajtaniej, kurjerzy,
- niestety, ile podałaś, tyle musisz respektować, bo zawarłaś umowę z kupującym.
Możesz zasugerować kupującemu dopłatę, że się pomyliłaś, ale nastaw się na odmowę, ponieważ kupujący może dopłacić, ale nie musi.
Ja tak miałam w przypadku jednego zakupu na alle. Przesyłka 25 zł, ok, zgodziłam się, bo to cena normalna. Ale facet wysłał innym kurierem, droższym, a później chciał dopłatę.
Jakby skorzystał z alternatywy to nawet mniej by zapłacił, niż te 25 zł.
Nie cierrrpię, jak ktoś zarabia na przesyłkach, np, karty pamięci za 16 zł, 2 szt - 30 zł a przychodzi listem poleconym za 4,15 ;/
sama szukam oferty na wysłanie rowera i nie wiem, co i jak, bo z tego co się dowiedziałam to albo nie przyjmują takich dużych przesyłek od osób fizycznych, albo wychodzi... 264 zł
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mail