Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5214471 Napisano: 31.05.2012 08:40:02 w Wkurza mnie...
wiecie co?
jeśli komuś szkoda kilka/kilkanaście złotych na zakup produktu konkursowego, to później nie będzie mu szkoda więcej kasy na odkupienie paragonu?

powinni wprowadzić wszędzie zapisy, że wysyła się numer paragonu i datę, numer i kwotę, to wtedy byłoby ukrócone

ale kto podrabia w programach graficznych, to i tak podrobi wszystko emotka i to mnie wkurza masakrycznie

poza tym wkurza mnie, że w poniedziałek czeka mnie wizyta u dentystki, aż strach się bać i lepiej nie myśleć o tej wizycie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5212456 Napisano: 30.05.2012 06:44:50 w GFK
marlenkalw napisał(a):

Wiem, że zamówione doładowania wysyłane są na koniec miesiąca czy jak dziś zamówiłam to dostanę jeszcze w tym miesiącu (jutro) czy mam czekać aż do końca czerwca?

dostaniesz w połowie czerwca Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5211624 Napisano: 30.05.2012 12:02:35 w Punkty karne
angie1989 +1 punkt za zbieranie głosów w temacie konkursy na fb Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5211622 Napisano: 30.05.2012 12:01:49 w Punkty karne
zielona102 +4 punkty za reflinki w tematach: konkursy na fb, konkursy z grami, Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5209027 Napisano: 29.05.2012 06:48:10 w Punkty karne
klaudia22 +1 punkt za reflink w temacie teraz Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5209020 Napisano: 29.05.2012 06:41:19 w Pomocy!!!!
dolly - przykro mi, ale u Ciebie bez zmian emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5208701 Napisano: 28.05.2012 07:46:35 w Pomocy!!!!
kamila10001 napisał(a):

dolly napisał(a):

Ziolko, przeczytałam, nie pomogę. bo nie wiem o co kamman, ale co się wychichrałam to moje emotka emotka emotka
spódnica przednia emotka

Hehe, Ja zawsze widzę u Maszy idącego kota i też mam google chrome. Skąd ta spódnica? Ale u mnie na google chrome ktoś ma bardzo dużego czekoladowego zająca.To tyle w temacie

kto? podaj linka
ciekawe, czy ja też zobaczę zająca emotka

mam jeszcze inny avatar ktosiu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5208162 Napisano: 28.05.2012 03:13:30 w Punkty karne
ixen +1 punkt za zbieranie głosów w temacie konkursy na fb Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5207682 Napisano: 28.05.2012 11:03:40 w Pomocy!!!!
POMOCY (może tu ktoś to przeczyta bo we wkurzaju nikt nic nie odpisał)

wkurza mnie chrome

od kilku dni robi mi jakieś niespodzianki, zmienia avatary

przykład tutaj

http://www.slajd....zyna-x/moje-zdjecia/

na chrome masza ma długą czerwoną spódnicę zaś na operze normalny avatar, czyli idącego kota

a może jest odwrotnie??
w każdym razie.. chrome mi zmienia obrazki, do tego rozwala stronę i muli, strony nie ładują się do końca

czy ktoś wie, co jest grane????

na początku myślałam, że ludzie sobie jaja robią i wstawiają takie duże avatary, dlatego do kilku osób wysłałam pw z prośbą o zmianę avatara... za co teraz przepraszam...

ale widzę, że to wina mojej przeglądarki, tylko nie wiem dlaczego to się dzieje

dodam, że nie ingerowałam w te obrazki, co podesłałam wyżej, to są screeny bez zmian Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5207678 Napisano: 28.05.2012 11:00:53 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ejże... co się dzieje?? Mój wpis zniknął, a toka go cytuje? Jak to??? emotka

cb... jeśli korzystasz z chrome to pewno też masz jakieś problemy z przeglądarką emotka emotka
a na serio... pisałam coś i mi się zawiesiła strona i widać jak się wkurzyłam i odświeżałam to skasowało się emotka

idę po jakąś poradę informatyka, bo widać tu nikt nic nie wie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5207666 Napisano: 28.05.2012 10:55:45 w GFK
b011375 napisał(a):

mial ktos ankiete o dojazdach? bo ja nie przeszlam jej niestety i nie wiem o co im chodzi

u mnie za dużo chętnych emotka dziwne, bo wczoraj wypełniałam
a dziś nadal ludzie wypełniają emotka nie rozumiem ich sposobu wybierania Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5207643 Napisano: 28.05.2012 10:48:53 w Wkurza mnie...
pssotteczka napisał(a):

OK czy ktoś ma jakieś doświadczenie w reklamacjach? czy w ogóle warto?

reklamacja czego?
butów? konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5207629 Napisano: 28.05.2012 10:43:57 w Wkurza mnie...
cb - http://www.slajd....zyna-x/moje-zdjecia/

moje zdjęcia, są 2 zrzuty, więc trzeba kliknąć następne Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5207626 Napisano: 28.05.2012 10:43:16 w Wkurza mnie...
na początku myślałam, że ludzie sobie jaja robią i wstawiają takie duże avatary, dlatego do kilku osób wysłałam pw z prośbą o zmianę avatara... za co teraz przepraszam...

ale widzę, że to wina mojej przeglądarki, tylko nie wiem dlaczego to się dzieje emotka

dodam, że nie ingerowałam w te obrazki, co podesłałam wyżej, to są screeny bez zmian Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5207615 Napisano: 28.05.2012 10:38:00 w Wkurza mnie...
wkurza mnie chrome

od kilku dni robi mi jakieś niespodzianki, zmienia avatary emotka

przykład tutaj

http://www.slajd....zyna-x/moje-zdjecia/

na chrome masza ma długą czerwoną spódnicę emotka zaś na operze normalny avatar, czyli idącego kota

a może jest odwrotnie??
w każdym razie.. chrome mi zmienia obrazki, do tego rozwala stronę i muli, strony nie ładują się do końca

czy ktoś wie, co jest grane???? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5207533 Napisano: 28.05.2012 10:01:05 w Punkty karne
majeczkamp +1 punkt za komentarze w temacie wyniki

do wkurzania się na wyniki konkursu są inne tematy..

to już 5 punkt, więc ban...
szkoda, że przez tyle czasu bytności na forum nie udało się dodać choć 10 konkursów, aby mieć 1 punkt mniej

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5207424 Napisano: 28.05.2012 08:56:03 w Czas na zmiany...
czyta się.. czyta..

tylko nie zawsze się odpowiada, tylko od razu działa emotka często bez słów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5207195 Napisano: 28.05.2012 06:34:20 w Wkurza mnie...
o ludzie drodzy... ledwo człowiek wyjedzie i spuści forum z oka a już dysputy takie, że szok emotka

podsumowując - nie usprawiedliwiam się, że odwalam robotę na forum, bo nie dostaję kasy, tylko o tym napisałam, bo niektórzy myślą, że mamy za to płacone, więc powinniśmy być całą dobę na forum emotka i ciągle dodawać konkursy, bo w końcu nie mamy nic więcej do roboty.

Wiedziałam na co się decyduję zgadzając się na moderowanie, ale zaznaczam - nie usprawiedliwiam się

przypuszczam, że inni admini mają to samo. Są na forum, kiedy mogą. Część pracuje zawodowo, więc logiczne, że nie ma ich ciągle na forum, kto może być to jest.
Np. wczoraj zamiast poświęcać czas na forum, wolałam gdzieś wyjść, w końcu na konkursach świat się nie kończy i trzeba czasami wyjść na słoneczko emotka

co do zamykania sklepów w święta - może niektórzy z was nie pamiętają już, jak kiedyś było normą, że sklepy w niedzielę były zamknięte, więc teraz to katastrofa emotka i każdy miał czas na wyjście i poświęcenie czasu rodzinie, niedzielny wypad za miasto czy spacer...

wystarczyło popatrzeć na te tłumy w sklepach przed 1 maja, jak ludzie latali w obłędem w oczach po tesco czy c4 i robili wielkie zakupy, bo to w końcu JEDEN dzień wolny emotka
na temat katolików nie będę się wypowiadać, bo ludzie są różni. W końcu religia i polityka to tematy zapalne, co zresztą widać po ostatnich dyskusjach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5205907 Napisano: 27.05.2012 09:48:31 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie... Nie, to złe słowo.
Niepomiernie mnie zadziwia takie podejście, jak zaprezentowane we wpisie poniżej. Oczywiście zawsze znajdzie się ktoś, kto ZECHCE wykonać pracę za lenia i nic mi do tego, jego wybór. Pewnie nie jest adminem emotka i robi to z dobrego serca. Niemniej jestem zadziwiany emotka W mojej ocenie więcej roboty wkłada się w napisanie takiej prośby i późniejsze czekanie na odpowiedź, tracąc czas - zamiast sprawdzić samemu....

friq napisał(a):

Przyznam się, że mi się nie chce szukać w regulaminie emotka Co 30 min jedna osoba wygrywa gril z kamisa czy kilka ?

to jest typowe lenistwo, bo nie chce mi się szukać, a nie że nie mam czasu, czy coś

no sorry, ale jakby mi ktoś tak napisał, to wkurzyłabym się, bo w końcu mój czas też jest cenny, ja mogę poświęcić chwilę, jeśli chcę zagrać, to dlaczego ktoś inny też nie może poświęcić?? pomijając fakt, że temat grillów z kamisa był wałkowany wielokrotnie

będzie szybciej, niż odpowiedź na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5205896 Napisano: 27.05.2012 09:41:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kliknijmi napisał(a):

gdzie znalezc ten konkurs Regina ?

https://www.e-kon...rch.html?word=regina Wyświetl w wątku >>
0 0