Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
;)
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i podejrzenia, że ktoś jest równiejszy
wcale nie jest, a to tylko błąd techniczny Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli przy nicku nie ma punktu to nie zobaczysz uzasadnienia, dopiero punkt łączy się z wyjaśnieniem w odpowiednim temacie
ot i cały powód afery
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
otóż informuję wszem i wobec, że prawdopodobnie przez moje niedopatrzenie rozpętała się afera.
Temat osoby romek76 skasowałam raz, dostał karniaka, uzasadnienie w temacie punkty karne, jednak nie dodałam mu na koncie.
Później zaś skasowałam ponownie drugi temat założony przez niego, ale zanim znowu dodałam punkty, to musiałam nagle wyjść a później po prostu zapomniałam o tym.
Teraz jest wszystko wyjaśnione, punkty na koncie są, w temacie też.
Mam nadzieję, że wyjaśniłam wszystko?
dodam, że każdy jest człowiekiem i ma prawo do pomyłek, ale żeby się burzyć o takie coś?
pamiętajcie, że administrowanie to zajęcie nieodpłatne, poświęcamy swój czas, czasami zdarzy się coś przeoczyć, a nie tak jak myślą niektórzy, że zbijamy na tym kokosy.
Udanego, spokojnego weekendu wam życzę
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
więc jeśli zamawiałaś pomiędzy 1 a 15 do to końca miesiąca dostaniesz
w regulaminie wszystko jest napisane, poza tym ten temat był wielokrotnie wałkowany Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w reg jest info, że jak dokonasz wielokrotności zakupów to możesz kilka razy grac na ten sam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
więc zonk, jeśli wygram i będą chcieli paragon na którym są 2 batony
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a kiedy zamawiałaś? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pierwszy raz wysyłałam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ledwo na forum i już problem
§9
Zabrania się jakiejkolwiek reklamy innych for o tej tematyce. Nieważne czy to prywatna wiadomość czy post na forum. Osoby zachęcające innych do zapisania się zostaną surowo ukarane.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
romek76 +2 punkty razem (1 wcześniej i drugi za drugi temat) za zakładanie niepotrzebnych tematów, takie rzeczy możecie załatwić w tematach reflinki czy nasze strony
jakby każdy zakładał własny temat to byłoby ich kilka tysięcy co najmniej - powodzenia w szukaniu właściwego
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a nie lepiej oznaczenie kolorem?? jak np. na poczcie na wp?
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
80101
60 smsów do orange, na 3 dni
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403