Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5197137 Napisano: 22.05.2012 12:45:49 w Punkty karne
rosalie111 +3 punkty karne za spamowanie linkiem do zbierania głosów w temacie konkursy na fb

ile razy trzeba pisac, że głosy możecie sobie zbierać TYLKO w kliknijcie oraz wymiana lajków ???? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5195401 Napisano: 21.05.2012 03:04:18 w Wkurza mnie...
wkurza mnie ewidentne złodziejstwo poczty emotka

w liście zwykłym priorytetowym miałam włożony banknot.. i co?? ktoś naciął kopertę pod zaklejeniem, ok 6-7 cm i wyciągnął kasę emotka emotka

wygląda, jakby było nadcięte ostrzem nożyczek lub noża przy linijce, delikatnie, żeby tylko jedna warstwa koperty była nadcięta.

szkoda straszna, że to nie polecony, bo bym poleciała robić awanturę na pocztę emotka

aha.. i nieważne, czy w reg poczty jest, że nie można przesyłać w listach poleconych pieniędzy, bo to moja własność i wara od niej
emotka
powinni smarować czymś śmierdzącym lub świecącym, nie do usunięcia, żeby od razu było wiadomo, kto kradnie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5192990 Napisano: 19.05.2012 01:34:40 w Czas na zmiany...
myślę, że na podstawie konkursów dodanych do bazy i tych, co wkleja się linki na forum, bo przeciez wkleja się i w konkursy na fb, teraz i inne

ciężka sprawa od kiedy...
może od początku roku? 1 maja?

nie wiem.. niech inni też coś zaproponują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5191325 Napisano: 18.05.2012 08:37:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jenny wiem, ale ciekawe kto to pisał
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5191315 Napisano: 18.05.2012 08:33:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak dla mnie zapis

Udział w Konkursie będą również honorowane zgłoszenia, które zostaną przesłane przez Uczestników Konkursu do Organizatora pocztą lub kurier bez wypełnionego formularza zgłoszeniowego, poda warunkiem podania następujących danych: imię i nazwisko, adres do doręczeń, numer telefonu i adres e-mail oraz dokonanie wyboru nagrody gwarantowanej oraz przesłanie zgody przedstawiciela ustawowego w przypadku Uczestnika małoletniego”.

nie brzmi całkowicie po polsku Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5191306 Napisano: 18.05.2012 08:31:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie brałam tam udziału, bo nie kupuję tego sera, ale też jestem ciekawa, jakie prace wygrały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5191263 Napisano: 18.05.2012 08:19:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

wiedziałem, że przejda grajace laurki. a przeciez mialo sie wpisac tekst.

no to piszcie reklamacje emotka

czyli gorący temat

Wszelkie reklamacje w związku z uczestnictwem w Konkursie powinny być zgłaszane w formie pisemnej oraz przesyłane listem poleconym na adres Organizatora Agencji Reklamowej Wizard z dopiskiem “Konkurs – „Serenada serwuje nagrody” w terminie do dnia 30 czerwca 2012r. O zachowaniu terminu decyduje data stempla pocztowego.
2. Reklamacje będą rozpatrywane w terminie 14 dni roboczych od daty ich otrzymania. Odpowiedzi przesyłane będą osobom reklamującym listem poleconym
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5188841 Napisano: 16.05.2012 04:45:14 w Konkursowiczki w ciąży
ciekawe, czy zamiłowanie do cyców (nie mamowych) w późniejszym wieku mu zostanie, czy minie emotka

ale obstawiam, że zostanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5188471 Napisano: 16.05.2012 01:10:42 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

a co do leżenia przy cycu - gdyby nie smoczek to młody by się od piersi nie odrywał... jeść nie chce, ale pociamkać sobie to już owszem emotka

no co chcesz.. facet w końcu emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5188467 Napisano: 16.05.2012 01:09:41 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

tylko wiecie... ile tych koncentratow / dzemikow zuzyc trzeba emotka

ja na bieżąco myję, jak robię zupę pomidorową czy sos, więc w ciągu roku nazbiera się tego trochę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5187920 Napisano: 16.05.2012 08:37:55 w Konkursowiczki w ciąży
po koncentracie są super
i po małych dżemikach, typu konfitury łowicz

trzymają długo, nieraz kilka lat (ja tak robię soki, wtedy nie ma obawy, że większa porcja się zepsuje), tylko trzeba dobrze zapasteryzować

z tego co wiem, to moja ciocia dla swojej wnuczki robiła tak samo, sama gotowała zupy, miksowała i do słoiczka.
Później mała nie chciała jeść kupnych, bo jej nie smakowały. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5187816 Napisano: 16.05.2012 07:53:24 w Konkursowiczki w ciąży
FAJNA STRONKA O PRAWDZIWYM OBLICZU MAŁYCH CZŁOWIECZKÓW emotka

http://bachormaga...adziejstwa-13-traum/

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5187716 Napisano: 16.05.2012 06:59:01 w GFK
stoneface napisał(a):

Ten wątek chyba służy do tego żeby Pisać jakie macie ankiety i jak je wypełniać, a nie do użalania się nad sobą że ankieta zamknięta itp.

ten temat służy ogólnie do rozmów o gfk, a czasami przydaje się informacja o tym, czy coś jest aktualne, czy nie oraz czy nagrody (doładowania) dotarły Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5186428 Napisano: 15.05.2012 12:27:45 w Punkty karne
loczeq +1 punkt znowu, za pytania w mdw

jak chcesz się dowiedzieć o której były smsy, to pisz pw do danej osoby albo w temacie szukam

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5186413 Napisano: 15.05.2012 12:23:28 w Wkurza mnie...
iskierka napisał(a):

wkurza mnie że jeszcze w tym wieku czelność mają syfy na twarz wyskakiwać emotka Skończyła mi się silica jakieś 4 tyg temu a tu już kwiatki na twarzy.Zaczełam szukać jakiegos nowego preparatu na allegro.Byłam na kilku forach z opiniami i teraz zupełnie nie wiem który zakupić. emotka

może te syfy to trądzik, ale różowaty? a nie młodzieńczy? najlepiej idź do dermatologa Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5186043 Napisano: 15.05.2012 09:26:17 w Allegro.pl - bez linków
WAŻNE

W sieci pojawił się nowy atak phishingowy wymierzony w użytkowników popularnego polskiego portalu aukcyjnego Allegro. Cyberprzestępcy podszywają się pod Zespół Allegro i próbują namawiać odbiorców sfałszowanej wiadomości e-mail na kliknięcie odsyłacza, który rzekomo ma zwiększyć bezpieczeństwo konta na Allegro – donosi Kaspersky Lab Polska. Atak został przygotowany starannie i stanowi potencjalne zagrożenie dla poufności wielu użytkowników.
Wiadomość dociera do potencjalnych ofiar ataku z adresu „powiadomeinia@allegro.pl”, co na pierwszy rzut oka nie wzbudza podejrzeń.

http://tech.wp.pl...83970,wiadomosc.html

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5184595 Napisano: 14.05.2012 12:38:17 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mam krowy emotka

a co? pora na dojenie?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5184276 Napisano: 14.05.2012 10:39:07 w Punkty karne
gosiaczeq, loczeq, klaudaa +1 punkt za dyskusje w dziś dotarła

na temat sadzonek pogadajcie sobie w innym temacie, niekoniecznie tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5181352 Napisano: 11.05.2012 10:34:57 w Rossmann
wyluzujcie z tymi złośliwościami, bo o gustach się nie dyskutuje
jednemu podoba się Alfons a innemu Iksińska czy inne imię

imię nie jest nadawane dla jaj, tylko dlatego, że rodzicom się podobało, a to że niektórym osobom się nie podoba to nie powód do wyśmiewania

żal....

ciekawe, co by powiedziały te osoby, co się wyśmiewają, jakby ktoś zaczął wyśmiewać się z nich i szastałby nazwiskiem po forum i ubliżał??

nie byłoby wam przykro??
tacy jesteście mocni, bo chroni was anonimowość w sieci??
otóż NIE jesteście anonimowi!!!

swoją drogą

Alfons – imię męskie pochodzenia germańskiego, powstałe ze złożenia członów al (cały) lub adal (szlachetny ród) oraz funs (szybki, chętny, życzliwy). Imię to zostało spopularyzowane w Polsce w XVIII i XIX wieku przez zakon redemptorystów, którego założycielem był św. Alfons Maria Liguori. Popularność Alfonsa następnie spadła po przedstawieniu komedii Aleksandra Dumasa syna Monsieur Alphonse z 1873 r., pod wpływem której alfons w roli rzeczownika pospolitego zyskał w Polsce znaczenie sutener. Taka konotacja imienia Alfons nie ma charakteru ogólnoświatowego i np. w Hiszpanii, w której imię to nosiło kilkunastu królów (d. prowincji hiszpańskich), również obecnie imię to jest dość często spotykane.

Żeńskim odpowiednikiem jest Alfonsa, rzadziej Alfonsyna.

ignoranci niech poczytają, zanim się wypowiedzą!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5181325 Napisano: 11.05.2012 10:10:31 w Reklamacje wyników konkursów
jasne, że nie będę reagować
nie chce mi się moderować co do usunięcia a co nie
emotka

idę spać, innym też to radzę, dla ochłonięcia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0