Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#5172289 Napisano: 06.05.2012 11:25:34 w DARMOWE minuty i startery
wsciekly napisał(a):

https://www.faceb.../app_413907831953685

tylko do dzisiaj minutki lub eski w Orange emotka

można doładowywać dowolną ilością kodów jeden po drugim

minuty z dnia dzisiejszego są ważne do 9.05

dla laików - wszystkie odpowiedzi

http://twojoperat...orange-na-facebooku/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5171606 Napisano: 05.05.2012 09:53:22 w Punkty karne
eljot +5 punktów za reklamę innego portalu, do tego w nieodpowiednich tematach, nagrodą jest ban

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5168468 Napisano: 02.05.2012 10:22:18 w Reklamacje wyników konkursów
mnie osobiście zdarzyło się pisać reklamację 2x.. uzyskałam odpowiedź, może nie taką jaką chciałam, ale cóż... między innymi chodziło o konkurs z produktami Gosia, co laureatów była znikoma ilość w stosunku do ilości nagród. Wkurzyli mnie gigantycznie, więc napisałam reklamację, ale i tak to nic nie dało, bo tamta komisja uważała się za wszechmocną i nikt nie miał prawa zwracać im uwagi.

w końcu jeśli bierze się udział w konkursie i nie zgadza się z jakimiś założeniami czy wynikami, to KAŻDY ma prawo do wyjaśnień, które można uzyskać drogą reklamacji

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5168325 Napisano: 02.05.2012 08:28:49 w Uwaga na Maszynki Courlux i program Pobieraczek !
truskawkaaa15 napisał(a):

Mojej koleżanki siostra pobrała i przyszedł list że musi płacić 150zł ... no i zapłaciło bo inaczej sąd.

no to straciła kasę

jeśli list nie był polecony, tylko zwykły, to mogą się skichać a nie udowodnią, że dotarł

poza tym pobieraczek nie dostał kary za nic, tylko za oszustwo

http://www.wykop....mal-prawo-jest-kara/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5166634 Napisano: 30.04.2012 02:06:52 w DARMOWE minuty i startery
wsciekly napisał(a):

wyślij eska ILE na 80200

oo, tu są widoczne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5166616 Napisano: 30.04.2012 01:55:00 w DARMOWE minuty i startery
wreszcie mam smsa z orange z 28 kwietnia, o tym, że włączyli mi pakiet do sieci stacjonarnych

ale nigdzie ich nie widzę, ani na profilu na orange ani jak dzwonię na *500
tez tak macie? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5162664 Napisano: 26.04.2012 02:35:21 w Punkty karne
cichacz0512 +3 punkty za zbieranie głosów w temacie konkursy na fb Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5162496 Napisano: 26.04.2012 01:12:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Czy orientujecie się, gdzie można kupić tę Kingę Pienińską?
U mnie w żadnym sklepie jej nie widziałam... Może tylko na południu Polski jest? emotka

c4 jest po 1,99 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5162068 Napisano: 26.04.2012 09:12:35 w Punkty karne
bp +3 punkty za wklejanie linków do konkursu w tematach dyskusje o wynikach oraz w szukam

ile razy mam pisać, że wystarczy RAZ dać informację o konkursie w odpowiednim temacie??

BAN

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5159039 Napisano: 24.04.2012 02:26:53 w GFK
marcellka - poczytaj wcześniejsze wpisy

mnie już brak sił na nich
ja swoje, oni swoje

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5159027 Napisano: 24.04.2012 02:18:53 w Pomocy!!!!
USTAWA z dnia 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych , Dz. Ust. Nr 133, Pozycja 883).

http://www.bik.pl...danych_osobowych.htm

http://www.google...np2TalQOddBcqHfv_Jjw Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5159022 Napisano: 24.04.2012 02:14:58 w Pomocy!!!!
a ja zamierzam napisac, żeby udostępnili mi informacje, komu przekazywali moje dane, od kiedy itp

bo często mam jakieś smsy od wróżek i innych czortów, a nie biorę tam udziału. Więc jak się dowiem, komu dali moje namiary, to będę działać Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5159014 Napisano: 24.04.2012 02:09:43 w Pomocy!!!!
Art. 32.
1. Każdej osobie przysługuje prawo do kontroli przetwarzania danych, które jej do-tyczą, zawartych w zbiorach danych, a zwłaszcza prawo do:
1) uzyskania wyczerpującej informacji, czy taki zbiór istnieje, oraz do ustale-nia administratora danych, adresu jego siedziby i pełnej nazwy, a w przypadku gdy administratorem danych jest osoba fizyczna – jej miejsca za-mieszkania oraz imienia i nazwiska,
2) uzyskania informacji o celu, zakresie i sposobie przetwarzania danych za-wartych w takim zbiorze,
3) uzyskania informacji, od kiedy przetwarza się w zbiorze dane jej dotyczące,
oraz podania w powszechnie zrozumiałej formie treści tych danych,
4) uzyskania informacji o źródle, z którego pochodzą dane jej dotyczące, chyba
że administrator danych jest zobowiązany do zachowania w tym zakresie ta-jemnicy państwowej, służbowej lub zawodowej,
5) uzyskania informacji o sposobie udostępniania danych, a w szczególności
informacji o odbiorcach lub kategoriach odbiorców, którym dane te są udo-stępniane,
5a) uzyskania informacji o przesłankach podjęcia rozstrzygnięcia, o którym
mowa w art. 26a ust. 2,
6) żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, cza-sowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli
są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naru-szeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały
zebrane,
7) wniesienia, w przypadkach wymienionych w art. 23 ust. 1 pkt 4 i 5, pisem-nego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jej danych ze
względu na jej szczególną sytuację,
8) wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jej danych w przypadkach, wy-mienionych w art. 23 ust. 1 pkt 4 i 5, gdy administrator danych zamierza je
przetwarzać w celach marketingowych lub wobec przekazywania jej danych
osobowych innemu administratorowi danych,
9) wniesienia do administratora danych żądania ponownego, indywidualnego
rozpatrzenia sprawy rozstrzygniętej z naruszeniem art. 26a ust. 1.
2. W przypadku wniesienia żądania, o którym mowa w ust. 1 pkt 7, administrator
danych zaprzestaje przetwarzania kwestionowanych danych osobowych albo
bez zbędnej zwłoki przekazuje żądanie Generalnemu Inspektorowi, który wyda-je stosowną decyzję.

Art. 33.
1. Na wniosek osoby, której dane dotyczą, administrator danych jest obowiązany,
w terminie 30 dni, poinformować o przysługujących jej prawach oraz udzielić,
odnośnie jej danych osobowych, informacji, o których mowa w art. 32 ust. 1 pkt
1-5a, a w szczególności podać w formie zrozumiałej:
1) jakie dane osobowe zawiera zbiór,
2) w jaki sposób zebrano dane,
3) w jakim celu i zakresie dane są przetwarzane,
4) w jakim zakresie oraz komu dane zostały udostępnione.
2. Na wniosek osoby, której dane dotyczą, informacji, o których mowa w ust. 1,
udziela się na piśmie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5159007 Napisano: 24.04.2012 02:06:21 w Pomocy!!!!
Aga, może napiszesz do lejdis i zapytasz, gdzie komu te dane są przekazywane, skoro do celów marketingowych?

bo ja później wyślę takie zapytanie... i jestem ciekawa, co odpiszą

oraz czy nie powinno być tak, że te dane podaje się tylko do celów konkursu

w tej ustawie znalazłam taki zapis

Art. 24

W przypadku zbierania danych osobowych od osoby, której one dotyczą, admi-nistrator danych jest obowiązany poinformować tę osobę o:

1) adresie swojej siedziby i pełnej nazwie, a w przypadku gdy administratorem
danych jest osoba fizyczna – o miejscu swojego zamieszkania oraz imieniu i
nazwisku,
2) celu zbierania danych, a w szczególności o znanych mu w czasie udzielania informacji lub przewidywanych odbiorcach lub kategoriach odbiorców da-nych,
3) prawie dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania,
4) dobrowolności albo obowiązku podania danych, a jeżeli taki obowiązek ist-nieje, o jego podstawie prawnej

więc może warto to dodać do zapytania? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5158993 Napisano: 24.04.2012 01:57:18 w GFK
delfinka101 napisał(a):

Po napisaniu maila..oddali mi punkty za programy telewizyjne hihi..hurraaaa,mam kolejne doładowanie:)

co żeś im napisała?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5158485 Napisano: 24.04.2012 09:33:25 w Pomocy!!!!
no cóż.. wiele firm w ten sposób zdobywa dane, bo zawsze znajdzie się wielu chętnych na kubek czy inny drobiazg, bo za darmo a to, ze ich dane są o wiele cenniejsze, to już niewazne

akcja z bulionetkami choćby, albo z frugo.. czy inne próbki, koszt ok 2-3 zł, normalnie by sobie kupili, ale to nie to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5158465 Napisano: 24.04.2012 09:22:04 w Pomocy!!!!
Aga - wiele razy jest zapis, że do celów konkursowych podaje się te dane, a to jest ciut inne, niż marketingowe

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5158389 Napisano: 24.04.2012 08:55:08 w Wkurza mnie...
vilemo napisał(a):

jesteś pokrzywdzoną, a traktują Cię jak złodzieja - to jest dla mnie potworne

w każdym przypadku tak się dzieje

nie jest na zasadzie, że osoba jest niewinna, dopóki nie udowodni się jej winy, tylko profilaktycznie wszystkich traktuje się tak samo ;/

i wkurza mnie masakrycznie, jak gdzieś idę, szczególnie do rossmanna, oglądam sobie coś, czytam etykiety, skład, inne pierdoły na opakowaniach, porównuję kolor.. a ochroniarz łazi za mną krok w krok, bo zaraz pewno coś zwinę emotka

rozumiem, że taka ich praca, ale kurde, niech nie stoi ode 3 kroki i nie patrzy na mnie, jak na złodziejkę, bo taka nie jestem!!!

mówi się, że okazja czyni złodzieja.. a ja tyyyyle okazji przegapiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5158350 Napisano: 24.04.2012 08:41:44 w Carrefour konkursy
do mnie też mogliby zadzwonić... nie pogniewałabym się emotka

ale biorąc pod uwagę moje szczęście do konkursów promocyjno-hasłowych to marne szanse emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#5157680 Napisano: 23.04.2012 06:53:47 w GFK
awi napisał(a):

do badań zapraszamy zwykle większą liczbę osób i po uzyskaniu odpowiedzi od tej zakładanej w badaniu, jesteśmy zmuszeni zamknąć badanie

Z całym szacunkiem ale dla mnie odpowiedź jest zrozumiała. Inne osoby o Twoim profilu były szybsze i wcześniej zakończyły swoje ankiety.

ok, ale jeśli zaczęłam wypełniać ankietę, to znaczy, że jestem wśród tych zakładanych 300 osób, prawda?? Wyświetl w wątku >>
0 0