Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
są różne opcje:
- do organizatora konkursu (ja dostałam w ten sposób gwarancję na tv ze smolara z ub roku)
- do producenta, z wyjaśnieniem, że to wygrana z konkursu
- organizator może też wystawić zaświadczenie, że to wygrana
- mam nagrodę za prenumeratę jednego pisma i tak samo... jesli coś by się działo to mam odesłać do nich a oni wtedy naprawią lub wymienią na nowy sprzęt
więc najpierw dzwoń/pisz do organizatora
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mia - a może za krótko piekłaś ten chleb? może dopiecz go w piekarniku?
bo zakalcowaty znaczy niedopieczony Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie wkurzajcie się dziewczyny, najwyżej nie zjecie ciacha i będzie mniej centymetrów w pasie
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a szastanie nazwiskami na forum nie jest mile widziane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
daj znać, jak sprawa zostanie rozwiązana
lepszy efekt psychologiczny
to jest dowód, że nie wysuwasz żądań bezpodstawnie, tylko znasz swoje prawa
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poczytaj, tu jest wyjaśniona kwestia kosztów przesyłki
http://prawo.wies.../forum/thread/125448
http://www.forump...r-niezgodny-z-opisem
http://www.legeo....osi-koszty-odeslania
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
możesz napisać do sprzedawcy, że sukienka nie jest nowa, co było w opisie aukcji, jest używana, w dodatku ma widoczny ślad po żelazku z przodu, więc towar nie odpowiada opisowi i chciałabyś odzyskać pieniądze
co do kosztów przesyłek... w tym przypadku ciężko coś powiedzieć, ponieważ z reguły kosztów nie zwraca się
chyba, że inaczej się umówisz
zależy też, czy kupowałaś od sklepu internetowego, czy od osoby prywatnej Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czy naprawdę nie można patrzeć, GDZIE piszecie prośby dot. zbierania głosów?????????? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
drugi punkt za wstawianie kropki w w/w temacie - co to w ogóle ma znaczyć?????
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nawet gdyby, to przecież kapuś jak nazwałaś, też może być osobą zalogowaną
więc to nic nie da Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przecież w reg było ograniczenie do 160 znaków Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hehe
powinni się wziąć też za różne agencje, stosujące praktyki powiadamiania osób z rezerwy na równi z laureatami właściwymi a później wybieranie zwycięzców wg własnego widzimisię
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kiedyś czekałam na jednego, bo zadzwonił i pyta się, czy jestem w domu, bo ma dla mnie przesyłkę. Potwierdziłam, a on, że w ciągu pół godziny będzie
więc ja czekam w domu, a miałam gdzieś wyjść
Po 2 godzinach dzwonię i pytam, gdzie jest, bo czekam a mam sprawę do załatwienia - przyjechał za godzinę ;/
ok, rozumiem, że ich praca jest stresująca i niewdzięczna, ale jeśli dzwoni, żeby powiedziec, że będzie o danej godzinie, to dlaczego nie przyjeżdża?
Inna sytuacja - ostatnio kurier nie zastał mnie w domu, więc poprosiłam o przekazanie przesyłki sąsiadom, za moją zgodą (ja im też odbieram, więc wymiana), ale niestety nie było nikogo, spytałam się gdzie w takim razie mam odebrać przesyłkę, a on na to, że na koniec dnia znowu przyjedzie.
Był ok 17:30, jak już straciłam nadzieję, że przyjedzie.
Swoją drogą najbardziej wkurzają mnie te maszynki do podpisywania... strasznie podpis tam wychodzi i trzeba mocno dociskać ;/
i każdy w ten sposób może podrobić podpis, bo nie ma charakterystycznych cech dla każdego podpisu Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
SZANOWNI KLIENCI
Informujemy, iż w związku z wejściem w życie z dniem 18 stycznia 2011 r. Uchwały nr 24/2011 Zarządu Poczty Polskiej S.A., usługa BIUROFAKS nie będzie świadczona.
http://www.poczta...bie&DC=Biurofaks
z tego, co dowiedziałam się kiedys od babki na poczcie, to fax był dla nich nieopłacalny, bo koszty wysyłki i obsługi były duże
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
- Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
- szukam
- Wygraj mi / Wygram za...
Wiem, że nie powinienem tutaj pisać, ale bardzo mi zależy. - jakby tak każdy robił, czyli pisał gdzie mu/jej wygodnie, bo zbiera głosy to na forum byłby mega bałagan ;/
od zbierania głosów są 2 tematy i tylko tam można je zbierać
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wtedy pytam się, skąd mają mój numer i proszę o usunięcie go z ich bazy danych
poza tym mówię o tym oszczędzaniu czasu, nie raz kogoś zatkało
kiedyś na pytanie pana z orange, czy może mi zająć 2 minutki, powiedziałam tak, a ten zajął mi, ale 15
nie docierało do niego, że nie jestem zainteresowana, a ja akurat miałam dzień uprzejmości
więc teraz jestem asertywna