Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jaja sobie robią
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ee raczej nie jestem
takie sny mam co jakiś czas, ale nigdy nie miałam cc
sen oznacza: (wg sennika)
planujesz nowe przedsięwzięcie
dokonasz tego
przy finale będą małe zawirowania
dasz sobie z nimi radę
koniec - oznacza przypływ gotówki Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale sen był niezły
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Później mnie bolało, jak przy bolesnym okresie, ale dało się wytrzymać, za to nie miałam w ogóle instynktu do opiekowania się dzieckiem.
Za to byłam świadkiem pierwszej kupki, mówię i co? pierwsza kupka, w dodatku bez pieluchy?? no to teraz dupka pod kran a dziecko na to nieee i się roześmiało
skąd takie sny? w dodatku nie czytałam waszego tematu od jakiegoś czasu, więc odpada zasugerowanie się wpisami
(okresu też nie mam i problemów z jelitami też) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oraz wkurza mnie jeszcze bardziej to
- milionowe premie za chaos z lekami
http://politykier...n=3&ticaid=6dc2d
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oraz nie przyjmowanie do wiadomości tego, co im się jasno tłumaczy Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ponownie!!
kobieto, czy ty nie rozumiesz, że nikogo nie interesuje, czy się zalogowałaś gdzieś tam??? jeśli masz jakieś pytania lub problemy ze stroną to pisz w odpowiednim temacie!!
a nie kilka wpisów pod rząd o problemach. Do MDW ludzie wchodzą poczytać i dowiedzieć się o wygranych, a nie o logowaniu
masakra
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
znam ten ból
u mnie co jakiś czas coś latało, ale zabijałam i był spokój - do czasu...
w pewnym momencie spojrzałam na sufit (nie wiem co mnie podkusiło, bo rzadko tam patrzę) i zobaczyłam kilka jakby gąsienniczek.
Sprawdziłam w necie i moje podejrzenia sprawdziły się - larwy moli, bleee
odkurzaczem je pościągałam, i tak kilka dni z rzędu, wywaliłam większość produktów, typu kasze, ryż, nawet makaron zapakowany fabrycznie, bo dojrzałam pajęczynkę w środku ;/ szafki umyłam octem.
Przypuszczam, że ściągnęłam sobie mole z zewnątrz plastrem na mole, bo dla jaj przyczepiłam w szafce (szafka nowa, kilka miesięcy wtedy), zapomniałam o tym plastrze, po kilku dniach przypomniałam sobie i jaki szok - 15 moli przyklejonych!!
skonsultowałam się z innymi osobami, i te osoby powiedziały mi, że te feromony ściągają mole z zewnątrz, nawet od sąsiadów, przez kratki wentylacyjne, otwarte okna.
I jak nie miałam moli to od pewnego czasu walczę z nimi ;/
jak będziecie wywalać rzeczy spożywcze to bez sentymentu - jedna zakażona rzecz i mole od nowa
Kasze, mąki, cukier, płatki owsiane i inne zbożowe, bułka tarta, makarony, otręby różne, herbaty, bakalie (rodzynki, orzechy), herbaty, suszone zioła, przyprawy, zupki różne - trzeba to dokładnie przepatrzeć i nie ma zmiłuj ;/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no nie było, ale to nie zmienia faktu, że i tak ludzie są potencjalni do czasu otrzymania maila z wynikiem
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przydałyby się boniki
kauflanda jako sklep lubię, tylko nie wiem, dlaczego konkursy kauflandowe nie lubią mnie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
regulamin znowu się kłania
dostaniesz doładowanie pod koniec miesiąca
9.4. Zamówienie na nagrodę może zostać wysłane w dowolnym momencie. Zamówienie wysłane w okresie od dnia 1 do 15 każdego miesiąca będzie realizowane do ostatniego dnia tego miesiąca, natomiast zamówienie wysłane w okresie od dnia 16 do ostatniego dnia miesiąca będzie realizowane do dnia 15 następnego miesiąca.
https://www.askgf...id=184#3435&L=pl Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co ma być, to będzie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja wiem, czemu Cię roznosi
albo prześpij się godzinkę, jesli masz taką możliwość Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak dla mnie Mokate straciło twarz ;/ co prawda nie brałam tam udziału, ale już sam fakt organizacji i takich przekrętów stawia tą markę na czarnej liście Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nowe osoby powinny zapoznać się z zasadami panującymi na forum, zanim coś gdzieś napiszą
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
podobno to tylko na potrzeby konkursu i dalej nie idzie
ale w ten sposób widzą, kto bierze udział i potencjalnie wygrywa, więc może udupiają te osoby przy następnym konkursie??
nie mam pojęcia
wygrałam u nich ze 2 lata temu, więc teoretycznie powinnam wygrać teraz Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja mam to samo