Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#4963694 Napisano: 19.01.2012 01:05:19 w Kaufland konkursy
i jak tam? u mnie pusto ;/

jaja sobie robią emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4962222 Napisano: 18.01.2012 06:29:22 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Mnie się takie sny śniły na początku ciąży jak nie wiedziałam jeszcze że jestem emotka

ee raczej nie jestem emotka
takie sny mam co jakiś czas, ale nigdy nie miałam cc emotka
sen oznacza: (wg sennika)
planujesz nowe przedsięwzięcie
dokonasz tego
przy finale będą małe zawirowania
dasz sobie z nimi radę
koniec - oznacza przypływ gotówki Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4962117 Napisano: 18.01.2012 05:32:53 w Konkursowiczki w ciąży
hehe, może i jest emotka a może nie

ale sen był niezły

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4962092 Napisano: 18.01.2012 05:22:11 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny, wy jak wy, bo jesteście w ciąży, ale ja NIE jestem, a wczoraj mi się śniło, że jestem po cesarce, brzuch miałam ciachnięty od boku do boku (a dziecko malutkie), rwało mnie, bolało, chciałam masować, ale doszłam do wniosku, że masowanie po jednej dobie od cc to raczej marny pomysł.

Później mnie bolało, jak przy bolesnym okresie, ale dało się wytrzymać, za to nie miałam w ogóle instynktu do opiekowania się dzieckiem.

Za to byłam świadkiem pierwszej kupki, mówię i co? pierwsza kupka, w dodatku bez pieluchy?? no to teraz dupka pod kran a dziecko na to nieee i się roześmiało emotka emotka emotka

skąd takie sny? w dodatku nie czytałam waszego tematu od jakiegoś czasu, więc odpada zasugerowanie się wpisami

(okresu też nie mam i problemów z jelitami też) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4961243 Napisano: 18.01.2012 11:22:40 w Wkurza mnie...
taaaa...
oraz wkurza mnie jeszcze bardziej to
- milionowe premie za chaos z lekami

http://politykier...n=3&ticaid=6dc2d

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4961206 Napisano: 18.01.2012 11:04:23 w Wkurza mnie...
wkurza mnie tępota niektórych ludzi.. ogólnie, ale na forum także emotka emotka

oraz nie przyjmowanie do wiadomości tego, co im się jasno tłumaczy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4961201 Napisano: 18.01.2012 11:02:40 w Punkty karne
klaudaa +3 punkty za pogawędki w mdw - od pytań są inne tematy lub pw

ponownie!!

kobieto, czy ty nie rozumiesz, że nikogo nie interesuje, czy się zalogowałaś gdzieś tam??? jeśli masz jakieś pytania lub problemy ze stroną to pisz w odpowiednim temacie!!

a nie kilka wpisów pod rząd o problemach. Do MDW ludzie wchodzą poczytać i dowiedzieć się o wygranych, a nie o logowaniu

masakra

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4961083 Napisano: 18.01.2012 10:09:54 w Kaufland konkursy
nie poleciały - jak wczoraj dzwoniłam, to babka mówiła, że na dniach, ale w tym tyg Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4961079 Napisano: 18.01.2012 10:08:37 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

morela napisał(a):

katrin22 my w ubiegłym roku walczyliśmy z paskudami, ale o tyle lepiej mieliśmy że w szafie z ciuchami w przedpokoju się rozgościły. Początkowo jak zaczęły być widoczne, szukając gniazda, myślałam ze ciuchy mamy podziurawione ale okazało się że zamieszkały w mojej torbie, której od kilku miesięcy nie używałam, a miałam w niej rozsypany suchy pokarm dla kotów (na spacerach podrzucam małym kociakom w paru miejscach) i zapomniałam o tym, a one sobie metę na orgietki urządziły. Ciuchy wypraliśmy, szafa była umyta domestosem a te cholery jeszcze jakiś czas wyfruwały nie wiadomo skąd, ale raid w sprayu i skórki z cytrusów nam pomogły. Gorzej właśnie w kuchni, sprawdź jeszcze za szafkami (jak da radę) bo lubią się tam przyczepiać i gzić emotka A, i ponoć bardzo skuteczne są plastry z feromonami, myślałam ze to żart ale babka w sklepie pokazywała nam, samce wyłapane i finito

A co do wkurzania to podobnie, z tym że u mnie teść przejął rolę zastraszacza, niedowierzacza i wujka dobrej rady - dziecko już nie wygrywaj, bo za darmo to nic nie ma, w końcu cię dopadną i obciążą, podpisujesz te wszystkie odbiory to już się nie wykręcisz emotka

morelo, mam już plastry od tygodnia, a one znów fruwają...mam nadzieję, że je wyłapię, wszystko już mam w słoikach, bo plastikowe pojemniki byly nie szczelne.

znam ten ból emotka
u mnie co jakiś czas coś latało, ale zabijałam i był spokój - do czasu...

w pewnym momencie spojrzałam na sufit (nie wiem co mnie podkusiło, bo rzadko tam patrzę) i zobaczyłam kilka jakby gąsienniczek.
Sprawdziłam w necie i moje podejrzenia sprawdziły się - larwy moli, bleee

odkurzaczem je pościągałam, i tak kilka dni z rzędu, wywaliłam większość produktów, typu kasze, ryż, nawet makaron zapakowany fabrycznie, bo dojrzałam pajęczynkę w środku ;/ szafki umyłam octem.

Przypuszczam, że ściągnęłam sobie mole z zewnątrz plastrem na mole, bo dla jaj przyczepiłam w szafce (szafka nowa, kilka miesięcy wtedy), zapomniałam o tym plastrze, po kilku dniach przypomniałam sobie i jaki szok - 15 moli przyklejonych!!
skonsultowałam się z innymi osobami, i te osoby powiedziały mi, że te feromony ściągają mole z zewnątrz, nawet od sąsiadów, przez kratki wentylacyjne, otwarte okna.
I jak nie miałam moli to od pewnego czasu walczę z nimi ;/

jak będziecie wywalać rzeczy spożywcze to bez sentymentu - jedna zakażona rzecz i mole od nowa

Kasze, mąki, cukier, płatki owsiane i inne zbożowe, bułka tarta, makarony, otręby różne, herbaty, bakalie (rodzynki, orzechy), herbaty, suszone zioła, przyprawy, zupki różne - trzeba to dokładnie przepatrzeć i nie ma zmiłuj ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4959514 Napisano: 17.01.2012 02:45:00 w Punkty karne
dorota19791, klaryska, sabikus, noever +1 punkt za pogawędki w mdw - od pytań są inne tematy lub pw Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4959512 Napisano: 17.01.2012 02:43:52 w Punkty karne
klaudaa +3 punkty za pogawędki w mdw - od pytań są inne tematy lub pw

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4959159 Napisano: 17.01.2012 12:20:02 w Kaufland konkursy
toka napisał(a):

a wogóle było to określenie potencjalny w smsie?Przed chwilą sprawdziłam komórki i ja nic takiego nie mam
emotka

no nie było, ale to nie zmienia faktu, że i tak ludzie są potencjalni do czasu otrzymania maila z wynikiem

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4959103 Napisano: 17.01.2012 12:02:20 w Kaufland konkursy
no to zobaczymy, jak będzie u mnie emotka

przydałyby się boniki emotka

kauflanda jako sklep lubię, tylko nie wiem, dlaczego konkursy kauflandowe nie lubią mnie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4958664 Napisano: 17.01.2012 08:59:03 w GFK
gosiulka28 napisał(a):

Zamawiałam doładowanie 3 stycznia, czy powinnam je dostać dzisiaj(nie dostałam maila), czy pod koniec miesiaca?

regulamin znowu się kłania

dostaniesz doładowanie pod koniec miesiąca

9.4. Zamówienie na nagrodę może zostać wysłane w dowolnym momencie. Zamówienie wysłane w okresie od dnia 1 do 15 każdego miesiąca będzie realizowane do ostatniego dnia tego miesiąca, natomiast zamówienie wysłane w okresie od dnia 16 do ostatniego dnia miesiąca będzie realizowane do dnia 15 następnego miesiąca.

https://www.askgf...id=184#3435&L=pl
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4957135 Napisano: 16.01.2012 01:23:22 w Wkurza mnie...
Kaki - podzielę się z Tobą moim motto

co ma być, to będzie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4957115 Napisano: 16.01.2012 01:14:01 w Wkurza mnie...
Kaki - ewidentnie idź na spacer i zamroź złe emocje emotka

ja wiem, czemu Cię roznosi emotka hihi

albo prześpij się godzinkę, jesli masz taką możliwość Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4957112 Napisano: 16.01.2012 01:10:18 w Reklamacje wyników konkursów
zostaje 50, z czego kilka osób zrezygnowało z nagrody, więc 30 kilka nagrodzonych

jak dla mnie Mokate straciło twarz ;/ co prawda nie brałam tam udziału, ale już sam fakt organizacji i takich przekrętów stawia tą markę na czarnej liście Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4957109 Napisano: 16.01.2012 01:09:01 w Punkty karne
wojowniczka2 +1 punkt za zbieranie głosów w konkursach na fb

nowe osoby powinny zapoznać się z zasadami panującymi na forum, zanim coś gdzieś napiszą

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4957069 Napisano: 16.01.2012 12:53:07 w Kaufland konkursy
ania1234 napisał(a):

No własnie - to najgorsze. Tak nie powinno być, bo w ten sposób zdobywają dane wszystkich biorących udział w konkursie...

podobno to tylko na potrzeby konkursu i dalej nie idzie

ale w ten sposób widzą, kto bierze udział i potencjalnie wygrywa, więc może udupiają te osoby przy następnym konkursie??

nie mam pojęcia

wygrałam u nich ze 2 lata temu, więc teoretycznie powinnam wygrać teraz Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4957064 Napisano: 16.01.2012 12:50:21 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Wkurza mnie SPAM, który w nadawcy ma taki sam adres mejlowy jak mój. Jak to jest możliwe?

ja mam to samo emotka na wp mi przychodzi Wyświetl w wątku >>
0 0