Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wsciekły dostałeś ode mnie pw z pytaniem o pustego smsa? bo nie dostałam odp Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
właśnie dzwoniłam i babka zapisała mnie na... 20 sierpnia
bo to na fundusz, a jak prywatnie to wiadomo
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
więc jutro zadzwoń na pocztę i dowiedz się, czy coś jest dla Ciebie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.youtub...mp;feature=endscreen
tylko szkoda, ze taki słaby klej Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niby racja, ale ja jednak bym się trochę obawiała, żeby taki wściekły kierowca nie ruszył do mnie z pięściami, jakby zobaczył, że taką milusią naklejkę mu zostawiam
ale z drugiej strony na niektórych tylko takie coś może poskutkować
hmm...
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hehe.. ja też nic
ale przecież była duża konkurencja, chyba, że miałes kilkadziesiąt lub kilkaset kont
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
my może nie mamy wykupionego miejsca na parkingu, ale parkujemy na jednym miejscu od początku, kiedy tu mieszkamy, czyli ponad 2 lata.
W międzyczasie inne mieszkania zostały posprzedawane, przybyło lokatorów i aut i teraz inni parkują na naszym stałym miejscu ;/ najgorsze jest to, jak ktoś wjedzie wielkim autem (dostawczym) na małe miejsce, albo jak ktoś parkuje okrakiem i zajmuje 2 miejsca
wkurzają mnie tacy kierowcy
i jeszcze to, że jak ktoś, kto ma lepsze auto lekceważy tych, co mają starsze, bo pewno nie ma takich osiągów, jak nowsze. Owszem, może i nie ma, ale nie tylko to się liczy. Przepisy są przepisami dla wszystkich użytkowników dróg i wymuszanie przejazdu czy inne tego typu kwiatki wkurzają masakrycznie
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taa... decyzja nie jest ostateczna ;/
a szkoooda, wielka szkoda
bo powinni zapłacić, skoro wyciągnęli kasę z kieszeni użytkowników
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
odbiór i odp. następuje prawie od ręki Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja nie mam żadnego potwierdzenia ;/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://kiep.pl/im...wester-z-jedynka.png
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może piszecie inne literki? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
właśnie leci na Cimedy Central Family - dziś aż do 19
jesli ktoś lubi tego typu filmy to polecam
lekkie, śmieszne
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tamten temat jest... zbędny moim zdaniem
ten? na razie zostawiam
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://wiadomosci...egion-wiadomosc.html
dziwię się niektórym, że dawali się nabrać na netbooka za 200 zł, przecieć to z daleka śmierdzi przekrętem, albo smartfony po 100-300 zł (rozumiem, licytacja, ale wiele takich aukcji?)
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
róznie to bywa... kiedyś miałam po kilka razy w miesiącu, a teraz?? z reguły 10 punktów albo za dużo chętnych jeśli już dostanę ;/
kilka miesięcy bez ankiet tez bywa Wyświetl w wątku >>