Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no to blokuj takie osoby
ja nie bawię się w odpisywanie, tylko od razu blokuję
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
teraz jest orzeźwiające powietrze, więc przy okazji dotlenisz się i wygonisz nerwy i chęć przywalenia komuś - sprawdzone, polecam
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to i to
jesli masz zdjecie jakiejś wygranej to możesz zamieścić je, albo jak chcesz dowiedzieć się jak coś wygląda, to wtedy piszesz, że kto ma daną nagrodę to żeby zamieścił fotkę Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wrzuć w google - jak usunąć konto mailowe z gazeta.pl
poczytaj Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jesli do 23 nie przestaną, to idę do nich i mam to w nosie, co sobie o mnie pomyślą ;/
dudnienie rano, w południe i w nocy - luuudzie
a niskie tony powodują rezonans a u mnie wściekliznę
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hahaha
po co jęzor wywalałaś???
ja tez uzywam okreslenia - lecę jak głupia, czekam jak głupia a mąż nie rozumie tych określeń
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja bym miała jeszcze większą radość
jedyny tel jaki miałąm to od męża
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale od razu ile wpisów się zrobiło
echh.. przełączam sie na moje radio Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
połączcie wpisy
czekam na wyniki
ale raczej nie liczę na znalezienie się na liście.. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
7 wpisów - ban
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a zgłaszałaś im, że nie dostałaś? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
głowa do góry i myśl pozytywnie
co prawda wiem to z programów różnych, nie z doświadczenia, ale często tak się zdarza, ze jest ciąża bliźniacza i rozwijają się 2 zarodki do pewnej chwili, aż w jakimś momencie następuje obumarcie jednego (przyczyny są różne - choroba, słabszy organizm, naturalna eliminacja) i kobieta ani lekarz nawet o tym nie wiedzą. I rodzi się jedno dziecko.
Często jest tak, że są bliźnięta dwujajowe lub jednojajowe i jedno dziecko jest zdecydowanie większe, niż to drugie.
Jak jeden zarodek obumrze we wczesnym okresie to często nawet nie widać, że był drugi, bo się wchłania.
Na pewno sama byś nie wiedziała o tym, gdyby nie obawa o obumarcie ciąży - żyłabyś sobie w przeświadczeniu, że cały czas jest jedno i to samo dziecko a faktycznie byłoby inne
Wyświetl w wątku >>