Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to mają zapis w reg
1. Kupujący będący konsumentem, stosownie do treści art. 7 ustawy z dnia 02 marca 2000 roku o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny, jest uprawniony do odstąpienia od umowy sprzedaży.
2. Korzystając z w/w uprawnienia Kupujący zobowiązany jest powiadomić Sprzedającego w formie pisemnej z zachowaniem terminu 10 dni od daty otrzymania produktu. Prawo do zwrotu towaru nie przysługuje w przypadku naruszenia jego jakości oraz uszkodzenia.
3. Zwracany towar nie może nosić śladów użytkowania, musi być zwrócony w stanie nienaruszonym. Oznacza to, że towar musi znajdować się w oryginalnym, nieuszkodzonym opakowaniu, z kompletną jego zawartością, a sam produkt oraz akcesoria nie mogą być uszkodzone. Towary zabezpieczone fabrycznie przed otwarciem nie mogą być zwrócone po zdjęciu opakowania (folii). Wraz z towarem należy przesłać oryginał dowodu zakupu (fakturę VAT). Nie będą przyjmowane zwroty towarów takich jak płyty cd, dvd, kasety vhs oraz towarów których częścią są płyty cd, dvd, kasety vhs. Towar nie spełniający powyższych warunków nie zostanie przyjęty do zwrotu.
poczytaj dokładnie regulamin, może coś się uda odkręcić
poza tym, czy z tej analizy wynika coś, czego nie wiedziałaś do tej pory? czy jest to skądś przepisane?
kiedy zamawiałaś analizę? kiedy przyszło? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
odznaczy się wszystko a my potracimy informacje, co, gdzie i kiedy wysłać??
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
logiczne... biorąc udział w naklejkach wyrażało się zgodę na przesyłanie informacji handlowych przez Avivanotta i informowanie o ubezpieczeniach
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja się pytałam, w jaki sposób będą wybierać zwycięzców, czy szanse mają tylko ci, co wygrali kilka razy, ale podobno szansę mają wszyscy, co wzięli udział min w 8 etapach (tygodniach) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak ktoś będzie miał info, niech da znać, żeby nie czekać na darmo
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
naciskasz PrtSc obok klawisza F12, później otwierasz dowolny program graficzny, nawet Paint z Akcesoriów i wklejasz
wkleja to co widzi na ekranie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kiedyś zrobiłam sobie rundkę po mieście, w taką pogodę, jak wróciłam do domu, to myślałam, ze koniec ze mną.
Winna była ta cudowna pogoda plus zawiesina z dymów
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pobierasz plik PDF, tam jest, że za 7265 odpowiada Avantis, więc piszesz do nich, żeby usunęli Twój numer z bazy
reklamacje@avantis.pl lub dzwonisz (22) 312-10-00
POLECAM WSZYSTKIM
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
już wprowadzałam maila unsubscribe, pisałam do nich, żeby usunęli moje adresy z ich bazy i NIIIIIIIIIIIIIIC
ktoś ma jakiś sposób na nich???????? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to nawet nie 10 % właściwych punktów
WSTYYYYD
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to już 4 punkty, więc uważaj Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Bardzo dziękuję Pani za gotowość do udziału w badaniu. Przepraszamy, ale niestety musieliśmy zamknąć to badanie. Zapraszamy następnym razem.
ja też chce te 327 punktów Wyświetl w wątku >>