Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
powinno pomóc Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
od tego typu rzeczy jest odpowiedni temat
poza tym wkurzają mnie masakrycznie komentarze i inne dopiski, a na końcu w temacie...
jakbym za każdem razem miała dawać karniaki to raz dwa 1/3 ludzi by wyleciała z forum, bo byli zbanowani a ja pół dnia bym spędzała na karniakach ;/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
musisz wejść w profil danej osoby,
po prawej na górze w drugim pasku masz takie przyciski
Znajomi
Subskrypcja
Wiadomość
słoneczko z trójkątem - klikasz na nie i masz listę zgłoś/zablokuj
klikasz na to i usuwasz ze znajomych
Wybierz poniższą opcję, jeśli chcesz usunąć tę osobę z grona znajomych lub zablokować ją:
Usuń użytkownika xxxxxxx z grona znajomych
xxxx utraci możliwość dodawania postów na Twojej tablicy.
Zablokuj użytkownika xxxxxx
Po zastosowaniu blokady nie będziecie w stanie się widzieć ani kontaktować się ze sobą na Facebooku.
Poza tym, możesz także zgłosić ten profil jako:
Ten profil podszywa się pod kogoś lub jest fałszywy.
Nieodpowiednie zdjęcie profilowe
Mój znajomy nęka mnie lub zastrasza
po kliknięciu na usuń - Ty i xxxxx nie jesteście już znajomymi.
Więcej informacji na temat postępowania w przypadku nękania można znaleźć w Rodzinne centrum informacji o bezpieczeństwie. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przecież jeśli doładowałam kartę za 50 zł czy więcej, to jest więcej czasu na rozmowy wychodzące i ważność karty ;/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jutro tam zadzwonię ;/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wtedy pogonili, bo nagle smsy dotarły, a wcześniej niby wysyłali i co?? zasięgu nie mieli ci co wygrali, jaaaaasne, wszystkie 40 osób
a teraz co? bony dla siebie zatrzymają
mam nadzieję, że jednak ktoś z tesco jest na forum i czyta to, bo to już naprawdę wielka kpina, co Media z Dąbrowy Górniczej wyrabia z wynikami
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no cóż, w grze o auto trzeba min. 8x wysłać smsa (8 tygodni) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nosz kurcze blade
przy okazji topdrive zrobiłam aferę i powiedziałam, że wczesniejszy konkurs z bonami po 500 zł też był niejasny, mieli wyjaśnić i co??
WIELKIE NIC!! ZLECAJ¡ KOLEJNE KONKURSY a agencja śmieje się z tesco i robi swoje, bo nie wierze, że na tyle bonów NIKT nie wygrał albo wygrał i nie napisał... chociaż jedna jedyna osoba
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pytania dostałam na plusa i orange o tej samej porze, ok 17:58, odpowiedz po minucie ;/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ooooooooooo..... powariowali chyba... losowanie na bank albo mieli już wybrane hasła a reszta się nie liczy
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
amol też może być Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.kaufla...-na-10-lat/index.jsp Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
...zamieszczamy w niej także m.in. plotki o życiu gwiazd, artykuły o zdrowiu, przepisy kulinarne, dowcipy i krzyżówkę.
jeśli to wszystko ma być w smsie to już niewiele miejsca na własną twórczość
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kaufland nr syst odpowiedź
71700
http://www.kaufla...-na-10-lat/index.jsp
https://www.e-kon...rticles-5-87472.html Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403