Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
lub wymienię na szczoteczkę Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a mnie wkurza, że dostaję ciągle maila datowanego na kwiecień
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i chętnie przygarnę wygraną - może być z jakąś wymianą Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
z jakiego dnia? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mnie chyba nawet 10 punktów nie doliczyło
jaja sobie robią, za każdym razem badanie zamknięte
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm... moim zdaniem prędzej głośniki można zepsuć, jak będzie się nastawiało na maxa, bo wtedy zaczną chrypieć Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co można zepsuć? komputer? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wysyłaj tak, żeby doszło na konkretny czas, czyli 59:52 żeby doszło na 00:00 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
polecam visionexpress - mój mąż też ma problem z wyregulowaniem zauszników, więc idzie i tak długo mierzy po pasowaniu i oni dopasowują, aż jest dobrze Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja też kiedyś poszłam na rozmowę, praca biurowa.. skończyło się ma tym, że grupa kilkunastu osób została wysłana poza miasto, razem z 2 pracownicami... sprzedaż usług tv cyfrowej, oraz innych bubli, np odkurzacz za 500 zł wart maax 100, jeśli nie mniej
to też było kilka lat temu, ale sporo dzięki temu się nauczyłam - unikać niejasnych ogłoszeń!
i zrobić numer zastrzeżony, jak się gdzieś dzwoni, bo później zboki mogą dzwonić ;/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kilka razy zdarzyło mi się, że było jakieś interesujące ogłoszenie, ale bez żadnych informacji typu, gdzie ta praca by miała być, na czym polegałaby itp - tylko żeby wysłać cv na maila.. wysłałam, ale zapytanie o szczegóły, miejsce, stanowisko... NIE odpowiedzieli, więc nie wygłupiałam się z podawaniem danych
(ogłoszenie na portalu lokalnym, podany tylko adres mailowy - więc już teraz takich ogłoszeń unikam jak ognia)
i to mnie właśnie masakrycznie wkurza, takie zbieranie danych.
Kiedyś jakiś facet umieścił lewe ogłoszenie z pracą, zebrał ok 30 cv, a później sprzedawał dane po 20 zł
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie wiem, czy się śmiać czy płakać
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poczekaj cierpliwie, może uda się w następnych losowaniach
spokojnie... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pisz do pionasa - moim zdaniem dobry pomysł
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niech odpowie co i jak, jeśli uznasz, że jednak faktycznie coś nie tak (uszkodzenie, stan niezgodny z opisem), to sprzedawca MUSI wycofać Twoją ofertę.
A Ty nie ponosisz konsekwencji
to moje zdanie, ale nie byłam w takiej sytuacji, więc to jest teoria.. Wyświetl w wątku >>