Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#4659064 Napisano: 08.09.2011 08:54:28 w Punkty karne
lizkacz +3 punkty
tomusczar +3 punkty
robaczek923 +1 punkt
mirek098 +2 punkty

wszyscy dostali po tyle punktów karnych, ile wkleili linków do zbierania głosów w temacie konkursy na fb

dodatkowo mirek098 za zbieranie głosów w temacie wymienię na.. (po 1 pukncie za każdy temat)

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4657674 Napisano: 07.09.2011 04:00:52 w TESCO konkursy
ja tez mówię, że to na potrzeby konkursu muszę mieć oryginał i dostałam oryginał, a kopię niech sami sobie zostawiają Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4657669 Napisano: 07.09.2011 03:58:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ooo... prostownica doszła z syoss

UPS, wysłana 1 września, przeadresowana 3 września emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4657411 Napisano: 07.09.2011 01:34:51 w TESCO konkursy
kadett33 napisał(a):

brzozak napisał(a):

bc14 napisał(a):

mam pyatnie czy dostaliście juz kwartalne zestawienie- zniżki z ClubCARD
ja mam karte od grudnia z 1000 pkt i jeszcze nie dostałam zestawienia, karte wypełniała pracownica tesco ciekawe czy w ogole karta jest zarejestrwona;/

tak

ale to wysyłają listem zwykłym więc może listonosz potrzebował twoje rabaty

ale przecież to jest imienne, więc jeśli by punkt zamieniły się na kody to było info na karcie
zawsze jest od początku, jak wymienią Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4657253 Napisano: 07.09.2011 12:46:44 w TESCO konkursy
bc14 napisał(a):

mam pyatnie czy dostaliście juz kwartalne zestawienie- zniżki z ClubCARD
ja mam karte od grudnia z 1000 pkt i jeszcze nie dostałam zestawienia, karte wypełniała pracownica tesco ciekawe czy w ogole karta jest zarejestrwona;/

co kwartał przychodzi zestawienie plus bony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4656623 Napisano: 07.09.2011 09:22:07 w Carrefour konkursy
nataszka napisał(a):

na K nikt się nie pochwalił ...czyli może jeszcze nadzieja na telefon....???

też czekam emotka
ale niebyt pilnie, bo wiadomo, jakoś c4 (tesco też) nie lubi moich haseł, obojętnie jaka agencja organizuje

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4656381 Napisano: 07.09.2011 08:07:20 w Punkty karne
mirek098 + 2 punkty za spamowanie i zbieranie głosów w innych tematach, niż kliknijcie i wymiana lajków

zakładanie nowych kont na forum nic nie da, bo i tak zbierasz głosy na to samo zdjęcie i zachowujesz się tak samo mimo upomnień i informacji

tyle na początek, przypuszczam, że raz dwa znowu uzbierasz 5 punktów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655967 Napisano: 06.09.2011 08:52:26 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

ziolko napisał(a):

jeśli nie będziesz miała to trzeba będzie uderzać do Goldena, bo przecież to kpina, a najlepiej do Akona, bo to do nich szły wszystkie dane, i to oni podali dalej adresy

dzis dzwoniłam do Akona i pani od logistyki powiedziala, ze zaszla pomyłka i prostownice wysla do nas

taa... TYYYYLE pomyłek?? emotka emotka
na jeden oddział kuriera było 7 pomyłek, to co mówić o całej Polsce? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655944 Napisano: 06.09.2011 08:44:08 w Wkurza mnie...
jeśli nie będziesz miała to trzeba będzie uderzać do Goldena, bo przecież to kpina, a najlepiej do Akona, bo to do nich szły wszystkie dane, i to oni podali dalej adresy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655930 Napisano: 06.09.2011 08:40:55 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

ashley878 napisał(a):

wkurza mnie że mam już 3 karniaka i nigdy nie wiem jak je łapie emotka Niech ktoś o dobrym serduchu napisze jak się dodaje konkursy do bazy bo chce usunąć te karniaki emotka

https://www.e-kon...-pg-93.html#f4643760

tu możesz sobie poczytać za co emotka

a dokładniej tutaj emotka https://www.e-kon...p?pktkarne=ashley878 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655913 Napisano: 06.09.2011 08:36:41 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

i co robimy z tymi niedostarczonymi(pod błędny adres)prostownicami z syoss? piszemy juz reklamacje czy jeszcze czekamy?

ja jeszcze poczekam 2 dni... a później działam
gdyby nie telefon od kuriera w sobotę to nadal bym czekała, a tak wiem, że została wysłana

a Ty kiedy miałaś mieć dostarczoną? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655856 Napisano: 06.09.2011 08:17:52 w Wkurza mnie...
ati88 więc może porozmawiaj z jego siostrą, żeby mu wytłumaczyła, że definitywnie koniec z nim???

a jeśli faktycznie nie będzie dawał Ci spokoju, to zgłoś na policję, że Cię nęka - poinformuj go o tym, a jeśli nadal nie dotrze, to zadzwoń po policję i niech idą do niego.
Zachowuj smsy, archiwum gg, maile... wszystko czym możesz udowodnić nękanie

ja tak nie miałam, ale myślę, że nie radzę źle Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655827 Napisano: 06.09.2011 08:07:53 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

jopi napisał(a):

Pewnie w Lotto emotka
emotka

no co ty emotka emotka
porządny konkursomaniak w lotto nie grywa emotka

eee... to ja nie jestem porządna, bo jednak grywam.. oczywiście NIC nie wygrywam emotka

to po jakie licho w to grasz emotka emotka

hehe... gram 1-2x w miesiącu.. czasami wcale... ale jednak gram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655787 Napisano: 06.09.2011 07:56:40 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

ziolko, nie znasz męskiej psychiki - jak dziewczyna trafiła na zakręconego psycho-, to żadne tłumaczenia nie pomogą

ati88,
napisz kilka esków (niby do jego siostry lub jakiejś innej osoby, która ma podobny do jego numer) i niby przez przypadek wyślij je do niego

a w tych eskach dotknij go do żywego jakąś tajemnicą drażliwą sprawą - np. wiesz, kaśka, ale jeszcze do dzisiaj śnią mi się po nocach te jego śmierdzące skarpety i skunks zionący z jamy ustnej...

facet odpuści sobie jak pomyśli, że takie coś wysyłasz po znajomych

w ten prosty sposób kumpela pozbyła się namolnego absztyfikanta

sorry, ale sama miałam podobną sytuację i właśnie w taki sposób sobie poradziałm, chociaż przyznaję, że w pewnym momencie było trudno.

Może mój eks nie miał siostry, z którą utrzymywałam kontakt, ale miał przyjaciela i może częściowo dzięki niemu skończyło się wszystko. Bo temu przyjacielowi wyjaśniłam co i jak, żeby temu mojemu eksowi wyjaśnił jeszcze lepiej, bo ja byłam w tej głupiej sytuacji, że bałam się, że eks coś sobie zrobi (miał depresję, ale powstała zanim się rozstaliśmy), bo był za granicą i nadal do mnie dzwonił (mimo rozstania 2 lata wcześniej), byłam już z innym chłopakiem, więc mu wyjaśniłam co i jak, bo mi zależało na nim a nie chciałam, by eks stał między nami.
Na szczęście zrozumiał (teraz jest moim mężem emotka )

A eks? życzę mu jak najlepiej, nie jestem zawistna

echh... tak to jest, jak ktoś jest delikatny i nie chce zranić cudzych uczuć, to później sam cierpi ;/

ale poradziłam sobie bez wprowadzania obcych w nasze sprawy, jedynie tego przyjaciela eksa

jestem zwolenniczką załatwiania spraw między sobą i wyjaśniania na bieżąco, a wysyłanie takich tekstów? jak dla mnie dziwne... nie rób drugiemu, co tobie niemiłe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655722 Napisano: 06.09.2011 07:38:52 w Wkurza mnie...
ati88 napisał(a):

A mnie wkurza mój były … nie daje mi spokoju.. wrr dzwoni pod byle pretekstem.. akurat kiedy jestem z moim obecnym jakby wiedział ehh a tyle razy już mu mówiłam ze to koniec a do niego nei dociera , kombinuje jakby się tu zemną spotkać.. ehhh o tyle nie dobrze ze koleguje się z jego siostra, a nie chce aby to popsuło nasze stosunki

hehe..
wyjaśnij to swojemu aktualnemu facetowi, żeby nie popsuło się między wami i nie było kłótni

a eksowi, że co było - minęło, że masz kogoś z kim jesteś szczęśliwa, że masz nadzieję, że on też kogoś pozna, ale że nie będziecie już nigdy więcej razem.
A jesli nadal będzie dzwonił to oskarżysz go o nękanie (to broń na koniec, gdyby nic do niego nie docierało) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655702 Napisano: 06.09.2011 07:33:30 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

jopi napisał(a):

Pewnie w Lotto emotka

emotka

no co ty emotka emotka

porządny konkursomaniak w lotto nie grywa emotka

eee... to ja nie jestem porządna, bo jednak grywam.. oczywiście NIC nie wygrywam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655651 Napisano: 06.09.2011 07:12:49 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

deiw napisał(a):

wkurza mnie to ze dziś nic nie wygrałem, w sumie czy mam szanse wygrywać skoro zacząłem parę dni temu ? zazdroszczę szczescia sprytu, wielu znajomych i innych pomocnych duszków. jak miec pecha to miec pecha emotka :(:(

Z takim podejściem to wiele w konkursach nie zwojujesz... Zazdrością nie przekonasz do siebie ludzi, czyli pomocnych duszków... Zamiast karmić się negatywnymi emocjami, weź się do roboty, bo konkursy to nie tylko spryt i szczęście, ale sporo włożonej pracy i zaangażowania.

A w temacie... chciałabym, żeby był już piątek
emotka

deiw
- najlepiej, to zmień nastawienie i ciesz sie małymi nagrodami na początek, a nie od razu milion chcesz wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655640 Napisano: 06.09.2011 07:10:06 w Wkurza mnie...
marla napisał(a):

Dziewczyny, a z tą prostownicą to mam gdzieś dzwonić i powiedzieć, że źle ją nadali czy sami dojdą z tym do ładu?

oni wysyłają http://goldenpack.com.pl/kontakt

facet mówił, że jak dostaną nagrodę jako zwrot to wyślą ponownie

nie rozumiem, po co wysyłać kilka razy, jak można raz a porządnie???

ale widać, ze faktycznie coś jest na rzeczy, bo facet był niezbyt miły i udawał, że nie słyszał, jak skomentowałam, że prostownic nie jest kilka tysięcy, tylko 600 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655580 Napisano: 06.09.2011 06:48:20 w Wkurza mnie...
taa... tylko 9??

zapomniałam dodać, ze facet z Goldena mówił, że mają tysiące prostownic do wysłania - cieeekaweee... bo nagród jest 610 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#4655265 Napisano: 06.09.2011 04:19:21 w Wkurza mnie...
więc kto wygrał prostownicę i jeszcze jej nie otrzymał, to może właśnie to jest powód emotka Wyświetl w wątku >>
0 0