Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tomusczar +3 punkty
robaczek923 +1 punkt
mirek098 +2 punkty
wszyscy dostali po tyle punktów karnych, ile wkleili linków do zbierania głosów w temacie konkursy na fb
dodatkowo mirek098 za zbieranie głosów w temacie wymienię na.. (po 1 pukncie za każdy temat)
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
UPS, wysłana 1 września, przeadresowana 3 września
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale przecież to jest imienne, więc jeśli by punkt zamieniły się na kody to było info na karcie
zawsze jest od początku, jak wymienią Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
co kwartał przychodzi zestawienie plus bony
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też czekam
ale niebyt pilnie, bo wiadomo, jakoś c4 (tesco też) nie lubi moich haseł, obojętnie jaka agencja organizuje
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zakładanie nowych kont na forum nic nie da, bo i tak zbierasz głosy na to samo zdjęcie i zachowujesz się tak samo mimo upomnień i informacji
tyle na początek, przypuszczam, że raz dwa znowu uzbierasz 5 punktów Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
taa... TYYYYLE pomyłek??
na jeden oddział kuriera było 7 pomyłek, to co mówić o całej Polsce? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a dokładniej tutaj
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja jeszcze poczekam 2 dni... a później działam
gdyby nie telefon od kuriera w sobotę to nadal bym czekała, a tak wiem, że została wysłana
a Ty kiedy miałaś mieć dostarczoną? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a jeśli faktycznie nie będzie dawał Ci spokoju, to zgłoś na policję, że Cię nęka - poinformuj go o tym, a jeśli nadal nie dotrze, to zadzwoń po policję i niech idą do niego.
Zachowuj smsy, archiwum gg, maile... wszystko czym możesz udowodnić nękanie
ja tak nie miałam, ale myślę, że nie radzę źle Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hehe... gram 1-2x w miesiącu.. czasami wcale... ale jednak gram
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sorry, ale sama miałam podobną sytuację i właśnie w taki sposób sobie poradziałm, chociaż przyznaję, że w pewnym momencie było trudno.
Może mój eks nie miał siostry, z którą utrzymywałam kontakt, ale miał przyjaciela i może częściowo dzięki niemu skończyło się wszystko. Bo temu przyjacielowi wyjaśniłam co i jak, żeby temu mojemu eksowi wyjaśnił jeszcze lepiej, bo ja byłam w tej głupiej sytuacji, że bałam się, że eks coś sobie zrobi (miał depresję, ale powstała zanim się rozstaliśmy), bo był za granicą i nadal do mnie dzwonił (mimo rozstania 2 lata wcześniej), byłam już z innym chłopakiem, więc mu wyjaśniłam co i jak, bo mi zależało na nim a nie chciałam, by eks stał między nami.
Na szczęście zrozumiał (teraz jest moim mężem
A eks? życzę mu jak najlepiej, nie jestem zawistna
echh... tak to jest, jak ktoś jest delikatny i nie chce zranić cudzych uczuć, to później sam cierpi ;/
ale poradziłam sobie bez wprowadzania obcych w nasze sprawy, jedynie tego przyjaciela eksa
jestem zwolenniczką załatwiania spraw między sobą i wyjaśniania na bieżąco, a wysyłanie takich tekstów? jak dla mnie dziwne... nie rób drugiemu, co tobie niemiłe
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hehe..
wyjaśnij to swojemu aktualnemu facetowi, żeby nie popsuło się między wami i nie było kłótni
a eksowi, że co było - minęło, że masz kogoś z kim jesteś szczęśliwa, że masz nadzieję, że on też kogoś pozna, ale że nie będziecie już nigdy więcej razem.
A jesli nadal będzie dzwonił to oskarżysz go o nękanie (to broń na koniec, gdyby nic do niego nie docierało) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
eee... to ja nie jestem porządna, bo jednak grywam.. oczywiście NIC nie wygrywam
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
deiw - najlepiej, to zmień nastawienie i ciesz sie małymi nagrodami na początek, a nie od razu milion chcesz wygrać
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oni wysyłają http://goldenpack.com.pl/kontakt
facet mówił, że jak dostaną nagrodę jako zwrot to wyślą ponownie
nie rozumiem, po co wysyłać kilka razy, jak można raz a porządnie???
ale widać, ze faktycznie coś jest na rzeczy, bo facet był niezbyt miły i udawał, że nie słyszał, jak skomentowałam, że prostownic nie jest kilka tysięcy, tylko 600 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zapomniałam dodać, ze facet z Goldena mówił, że mają tysiące prostownic do wysłania - cieeekaweee... bo nagród jest 610
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane